Main Content:

Pagini: 1 ... 130 131 [132]

IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII

Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1965 : Ianuarie 02, 2018, 22:55:15 »

SPAM
« Ultima modificare: Ianuarie 03, 2018, 00:59:07 de către razvan »
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1966 : Aprilie 24, 2018, 14:27:44 »

Nu am fost pe forum de mai multi ani si trebe sa va spun ca am ramas fara indemnizatie intre timp pentru ca la taierile de indemnizatii facute de pedelisti in 2011 s-au adugat marsaviile legislative ale pesedistilor de pe vremea lui Ponta si asa au ramas pana acum. Daca o sa ma considerati ca pe un revolutionar inferior voua trebe sa va pun in garda ca am sa reactionez pentru ca nu am noul tip de certificat din cauza ca nu am stiut ca iara s-a modificat legea in tara nu pentru ca nu as avea faptele necesare si un dosar corespunzator. Da asta e ce sa fac daca am aflat cu intarziere? Ma necajeste situatia da mai mult ma necajesc din cauza ca am vazut cum impostorii mi-au luat locul. Locul meu dar probabil ca si al altora ca mine sau care ar fi meritat sa fie tratati cinstit.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1967 : Aprilie 24, 2018, 15:02:06 »

Personal va felicit pt. postarile recente care sper sa ii fie folositoare doamnei Liliana Cojocaru.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1968 : Aprilie 24, 2018, 15:03:37 »

De-a lungul timpului au fost multe indemnuri la ordine, sa fie depistati impostorii sa li se cunoasca numele si sa fie facute publice. Uite un exemplu din 2008, in care maximus il citeaza pe vlad tepes bv dintr-o postare de pe vechiul forum care are data din vara anului 2006. Multi s-au straduit sa demaste impostorii si treaba asta s-a facut de la inceputul poortalului, numai ca rareori s-a ajuns la justitie si si mai rare sint cazurile in care s-a facut dreptate.

De pe vechiul forum
Mesaj postat de vlad tepes bv
2006-07-22 
Existenta acestor impostori este de notorietate. Mai nou,unii dintre ei au si tupeul de asteapta preschimbarea certificatelor! Invit pe toti cei care au probe si dovezi despre aceste javre sa le faca publice indiferent de metoda pe o alegeti. Cu aceasta ocazie,rog pe cei care administreaza \"portalul\",sa dea dovada de transparenta si sa faca cunoscute toate materialele pe care le va primi despre aceste javre. Sunt sigur ca se va gasi intelegerea necesara si impreuna sa incercam demascarea jigodiilor care sunt intre noi iar la revolutie stateau in spatele cordoanelor de ordine si aparau criminalii nomeclaturisti. Cred ca nu voi ramane singur in ce am propus prin acest mesaj.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1969 : Aprilie 24, 2018, 15:09:52 »

Acolo unde am scris in sprijinul dansei http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1482.15 am facut vizibile documentele atasate de dansa adica meritul meu e foarte mic. Imi pare o femeie serioasa si foarte suparata ca nemernicii o nedreptatesc in mod miselesc si in bataie de joc. Si la noi sint asemena cazuri si eu am ajuns sa patesc la fel. Numai ca eu sint vinovat (asa mi s-a spus cand am intrebat) ca nu am stiut legea insa nu aveam cum sa stiu ca iar s-a modificat.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1970 : Aprilie 24, 2018, 15:40:14 »

Multi ani nu s-a facut nimic in justitie impotriva impostorilor nici macar atunci cand a devenit un fenomen folosit de presa impotriva noastra. Cred ca exact din aceasta cauza ca sa ne poata ataca presa sau securistii deveniti patroni prin presa lor. Insa s-a ajuns la plangeri la CEDO si justitia de la noi trebea sa miste ceva cat de cat. Am sa va dau exemple de cazuri in care s-au dat raspunsuri clare in tribunale.
BRASOVENE...NE CALCI PE URME....NU STII LA CE TE EXPUI.RAPORTUL ANTRE "NOI"SI "EI"ESTE DE3 LA UNU,IAR APELUL TAU LA ONOAREA SI CURAJUL CELORLALTI SEAMANA IZBITOR CO AL NOSTRU.INCURAJATOR CA DIN CE IN CE MAI MULTI ISI REGASESC MANDRIA DE DECEMBRISTI.CU DUMNEZEU INAINTE,NE VOM NUMARA '"IN LUPTA" !!!
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1971 : Aprilie 24, 2018, 15:51:17 »

Va prezint un rechizitoriu intocmit in cinci septembrie anul trecut. Nu stiu daca documentele astea mai sint publicate de cineva pe undeva. Din cate stiu eu si mi s-a spus despre ele n-au mai fost publicate. Dupa aproape douzeci de ani de asteptare (pentru nui dintre noi chiar aproape treizeci de ani) a inceput sa se faca ceva adica sa apara primele rezultate la parchete si in tribunale.
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1972 : Aprilie 24, 2018, 17:37:26 »


Stii ce nu-nteleg eu d-le Brasoveanul ? De ce n-ati mai intrat din cind in cind pe portalul revolutiei sa fiti la curent modificarile legislative si cu ce se mai intimpla cu revolutionarii si problemele lor ?
Memorat
Răspuns: IMPOSTORII SI CONTRAFACUTII
« Răspunde #1973 : Mai 04, 2018, 22:28:39 »

Cand am prins locul de munca de afara cu multi ani in urma am anuntat am spus de ce trebe sa intrerup legatura cu voi. Asa e contractul meu asa e la tot personalul adica nu ma discrimineaza cas roman. Pot scrie iar numai daca vin acasa in concediu, sau ajung in anumite locuri unde e altfel treaba. Dupa doi ani iam luat si pe ai mei cu mine si bine am facut da trebe sa va spun ca am devenit si mai izolati de tara cu toata familia. Nu e placut da omu se obisnuieste mai ales ca o sa am pensie de aici deci nu imi pare rau deloc.
Memorat
Pagini: 1 ... 130 131 [132]
Schimbă forumul: