Main Content:

Pagini: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 145

Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.

 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1155 : Octombrie 09, 2013, 13:38:49 »

Am cerut detalii despre ceea ce ai specificat în mesaj: "...SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. ...". La asta să răspunzi, bineînţeles dacă vrei.
         Pe mine m-a chemat si ma cheama Burada.....Pe tine Huh?.....si vrei nume....ale altora....Las-o asa !Ne vom asuma eventual inpreuna finalul......eventual !

Suntem destui din banat
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1156 : Octombrie 09, 2013, 14:48:42 »

Nu conteaza ce cred eu. Eu constatam care a fost raspunsul S.S.P.R. Dar voi vreti sa "constrangem" S.S.P.R.-ul sa ne ajute daca nu se vrea asta, si mai ales s-o facem prin etica daca nu putem prin lege?
        Exista un singur om in SSPR,Snow , in care eu si altii ca mine mai au incredere ca ar tine .cont si de "etica"....Intamplator sau nu ...femeie.Prinsa in corzi de cei pe care odata te-a deranjat cum i-am numit si care mai rezista cat mai rezista fara o minima sustinere din partea noastra,si pe care nu ma mai feresc sa o numesc. DENISA TANASE !

Deontologia relatiilor publice face ca documentul prezentat de dv sa para (poate si este!) un secret profesional ilegal dezvaluit. In consecinta, aceeasi etica profesionala va insemna ca persoanele de abordat sa trebuiasca a fi purtatorul de cuvint al Comisiei Parlamentare (pentru celebrul articol 49 nerespectat), pentru CPRD, iar pentru SSPR, date fiind circumstantele, direct si prioritar ministrul secretar de stat. Apoi seful Serviciului Monitorizare, cu acordul si, eventual in prezenta ministrului secretar de stat. Abia dupa aceste raspunsuri la interpelarile dv are rost sa fie abordata doamna secretar general.
In opinia mea, nu aveti de-a face cu un secret profesional ilegal dezvaluit, ci cu o scurgere de informatii ignorata sau nedescoperita. Din respect fata de doamna secretar general, eu vad din afara aceasta sursa ca fiind nedescoperita, ceea ce inseamna, inca o data, ca persoanele catre care trebuie sa va indreptati pentru lamuriri sint momentan altele.
Am fost rugata si eu sa contribui la pregatirea unor intrebari pentru doamna Denisa Tanase. Nu am deocamdata intrebari. 

      Nici nu ma steptam.Persoanele sugerate de dvs sant "de mare transparenta'atat a actului decizional cat si a comunicarii.Fapt dovedit in timp,punand la indoiala chiar autoritatea primului ministru si a presedintelui PSD. De altfel site-ul SSPR este" Plin de comunicari "dovedind inca o data daca mai era necesar aplecarea acestei institutii asupra problemelor "captivilor" sai....revolutionarii {demonetizat cuvant...cu voia dvs}. Nu.....nu a fost "scurgere"....a fost un strigat !Va dezamagesc,afirmand ca "strigatul" a fost receptionat,reactia dvs. [din afara !]punand la indoiala capacitatea si intentiile dvs. de a reabilita imaginea publica a revilor.Cei amintiti de dvs...ne-au ingropat si continua sa ne ingroape spre acoperirea nelegalitatilor si abuzurilor de ei savarsite. Nu contest ca " actiunea si datul de-a parerea" cu care ne "onorati" poate fi bine vazuta acolo unde apasati, putand fi solicitata de catre IRR in a colabora la inca unul din inutilele CAIETE ALE REVOLUTIEI. Nu ma bagati in seama doamna......fac parte din "CEILALTI" !!!

Stimate domn,
Revolutionarii trebuie sa fie primii care actioneaza, pe de o parte, in conditiile legii, fiind un exemplu de respectare a Constitutiei (pina la adoptarea alteia mai bune!) si a celorlalte legi in vigoare. Daca doriti schimbarea legilor, acest demers nu poate fi facut decit printr-o reforma in care eu, cel putin, nu vad deocamdata in ce fel va puteti impune punctul de vedere (din moment ce acesta nu este nici cel putin ascultat!). Pe de alta parte, revolutionarii trebuie sa actioneze in spiritul principiilor promovate si aparate de ei insisi, al unei etici care nu mai poate fi introdusa in societate pe usa din spate a istoriei - fiindca istoria a fost scrisa deja in acest sens si, in unele privinte, in prezent se scrie ca de la sine (cu sau fara aportul dv), in consecinta actelor trecutului.
Va place sau nu, bun sau rau, profesionist sau nu, ministrul secretar de stat este numit prin decizia primului ministru. Eu, ca reprezentant al presei, ma raportez in relatiile publice, la aceasta persoana, nu ca la camaradul dv cu care eu in pauza, cind nu inregistram, beau o cafea ca sa aflu de ce v-a deceptionat (sau nu), ci ma raportez exclusiv ca la ministrul secretar de stat. Secretarul general este in functie. Se afla in directa subordine a ministrului secretar de stat. Nu este posibila mea amica, este exclusiv secretarul general al SSPR. Ca striga sau nu de durerea dv (nu contest acest fapt), atit timp cit accepta sa ramina in aceasta functie, trebuie sa si-o asume integral, sa respecte o multime de legi, despre care nu sint eu in masura sa va vorbesc, dar si articolul 10 din ROF SSPR, la care eu fac trimitere fiindca am citit acolo ceva si despre imagine, care stipuleaza urmatoarele:

ROF SSPR Art. 10
 (1) Functionarii publici au obligatia de a apara in mod loial prestigiul Secretariatului de Stat pentru
Problemele Revolutionarilor din 1989, precum si de a se abtine de la orice act ori fapt care poate
produce prejudicii imaginii sau intereselor legale ale acesteia.
 (2) Functionarilor publici le este interzis:
 a) sa exprime in public aprecieri neconforme cu realitatea in legatura cu activitatea
Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din 1989, cu politicile si strategiile acesteia
ori cu proiectele de acte cu caracter normativ sau individual;
 b) sa faca aprecieri neautorizate in legatura cu litigiile aflate in curs de solutionare si in care
Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din 1989 are calitatea de parte;
 c) sa dezvaluie informatii care nu au caracter public, in alte conditii decat cele prevazute de
lege;
 d) sa dezvaluie informatiile la care au acces in exercitarea functiei publice, daca aceasta
dezvaluire este de natura sa atraga avantaje necuvenite ori sa prejudicieze imaginea sau drepturile
institutiei ori ale unor functionari publici, precum si ale persoanelor fizice sau juridice.   
 
Din acest motiv v-am expus opinia mea cum ca doamna Denisa Tanase, care cunoaste cu siguranta foarte bine atit legislatia cit si Regulamentul, nu a avut habar in ce fel a ajuns documentul prezentat de dv la o asociatie care sa-l faca public. Prin atitudinea si solicitarile dv, nu faceti decit sa-i cereti sa incalce legea sau sa plece din SSPR pentru a putea fi (in ce fel?) alaturi de dv. 
Parerea mea - din ciclul "datul cu parerea cu care va onorez" - este in continuare sa luati legatura cu persoanele indicate de lege, deontologie si imagologie. Nu neaparat in aceasta ordine.
Daca doriti, in loc sa rezolvati probleme de imagine si presa (cu mine), sa rezolvati alt gen de probleme, cum ar fi determinarea primului ministru sa-l demita pe ministrul secretar de stat si sa numeasca in locul sau pe altcineva, atunci nu va pot ajuta, fiindca propunerea mea a fost de natura strict imagologica.
Toate gindurile mele bune!

     
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1157 : Octombrie 09, 2013, 16:11:45 »

D.na Dascalu va dau eu un exemplu de functionar public care atunci cand CFR calatori neprivatizat cand am cerut pe foaie de calatori sau cum se numeste a spus fara niciun pic de respect ca: Ce aveti voi de va da dreptul la 12 calatorii ma ca si noi.
O intrebare i-am pus si eu la care VACA  a tacut ca VACA ce era sau inca mai este.Tu ce ai facut pentru CFR de te plimbi in tara si strainatate gratis cand vor muscii tai si pe langa si familia ta?
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1158 : Octombrie 09, 2013, 16:13:02 »

Era functionar public.
Memorat
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1159 : Octombrie 09, 2013, 16:25:37 »

Era functionar public.
   CARE IN PAUZA DINTRE DOUA INTERVIURI....VORBA D.NEI DASCALU......AR FI DAT O CAFEA !
Memorat
 • un urmas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 508
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1160 : Octombrie 09, 2013, 20:33:14 »

      PENTRU FINALIZAREA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341 A PROCESULUI DE CURATENIE INDELUNG AMANAT,TRUCAT SI VICIAT CONTRAR SOLICITARII SI ANGAJAMENTULUI PUBLIC AL PRIMULUI MINISRTRU,CEREM INLOCUIREA IMEDIATA A SECRETARULUI DE STAT   VICTOR SOCACIU AFLAT SI IN INCOMPATIBILITATEIN ACEST DEMERS, CU SECRETARUL GENERAL DENISA TANASE SINGURUL OFICIAL sspr CARE S-A MANIFESTAT PUBLIC IMPOTRIVA RELEI VOINTE A ACESTUIA,COMBINATA CU LIPSA DE TRANSPARENTA AROGANTA SI INCOMPETENTA.

  IN ACEST DEMERS SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE IN DORINTA REABILITARII IMAGINII NOASTRE VOR SUSTINE ACEST DEMERS .
SUNTEŢI DEJA 7000, CINE DORIŢI SĂ VĂ MAI SUSŢINĂ? PARCHETUL, TRIBUNALELE DIN ŢARĂ, POPORUL. EŞTI PENIBIL. ÎŢI RECOMAND UN LIDER DACĂ NU AI UNUL, MINCINOSUL ÎN ACTE, VLAD ENE, PREŞEDINTE AL ASOC. COVASNA-HARGHITA, CARE ÎN DEC. 89, STĂTEA ASCUNS ÎN CASA SOACRĂ-SI(din documentele cunoscătorilor) ŞI PENTRU CARE VĂRUL LUI, VLAD VASILE DIN BV. L-A AVANSAT CA REMARCAT, CU PATALAMA,  DAR CU   ,,DUPLICAT,,.   CĂCI NU DEGEABA PARCHETUL, MUNCEŞTE DE 3 LUNI PENTRU ADEVĂR. PENTRU UNII DIN CEI 7000, LUNA ASTA 0,6 NU MAI VINE POŞTAŞUL. SUNT CURIOS CÂŢI SUSŢINĂTORI MAI AI DUPĂ 15.10.2013.SĂ AUZIM NUMAI DE BINE, CĂ RĂU AŢI FACUT DESTUL.
Memorat

EROII NU MOR NICIODATA
 • ilcutgm89
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 955
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1161 : Octombrie 09, 2013, 20:51:49 »

      PENTRU FINALIZAREA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341 A PROCESULUI DE CURATENIE INDELUNG AMANAT,TRUCAT SI VICIAT CONTRAR SOLICITARII SI ANGAJAMENTULUI PUBLIC AL PRIMULUI MINISRTRU,CEREM INLOCUIREA IMEDIATA A SECRETARULUI DE STAT   VICTOR SOCACIU AFLAT SI IN INCOMPATIBILITATEIN ACEST DEMERS, CU SECRETARUL GENERAL DENISA TANASE SINGURUL OFICIAL sspr CARE S-A MANIFESTAT PUBLIC IMPOTRIVA RELEI VOINTE A ACESTUIA,COMBINATA CU LIPSA DE TRANSPARENTA AROGANTA SI INCOMPETENTA.

  IN ACEST DEMERS SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE IN DORINTA REABILITARII IMAGINII NOASTRE VOR SUSTINE ACEST DEMERS .
SUNTEŢI DEJA 7000, CINE DORIŢI SĂ VĂ MAI SUSŢINĂ? PARCHETUL, TRIBUNALELE DIN ŢARĂ, POPORUL. EŞTI PENIBIL. ÎŢI RECOMAND UN LIDER DACĂ NU AI UNUL, MINCINOSUL ÎN ACTE, VLAD ENE, PREŞEDINTE AL ASOC. COVASNA-HARGHITA, CARE ÎN DEC. 89, STĂTEA ASCUNS ÎN CASA SOACRĂ-SI(din documentele cunoscătorilor) ŞI PENTRU CARE VĂRUL LUI, VLAD VASILE DIN BV. L-A AVANSAT CA REMARCAT, CU PATALAMA,  DAR CU   ,,DUPLICAT,,.   CĂCI NU DEGEABA PARCHETUL, MUNCEŞTE DE 3 LUNI PENTRU ADEVĂR. PENTRU UNII DIN CEI 7000, LUNA ASTA 0,6 NU MAI VINE POŞTAŞUL. SUNT CURIOS CÂŢI SUSŢINĂTORI MAI AI DUPĂ 15.10.2013.SĂ AUZIM NUMAI DE BINE, CĂ RĂU AŢI FACUT DESTUL.
repet o chestie pt care am fost injurat permanent : SA NE PUBLICAM DOSARELE daca aveti probleme, daca va hotarati eu mi-l public primul
Memorat
 • ilcutgm89
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 955
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1162 : Octombrie 09, 2013, 20:53:34 »

      PENTRU FINALIZAREA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341 A PROCESULUI DE CURATENIE INDELUNG AMANAT,TRUCAT SI VICIAT CONTRAR SOLICITARII SI ANGAJAMENTULUI PUBLIC AL PRIMULUI MINISRTRU,CEREM INLOCUIREA IMEDIATA A SECRETARULUI DE STAT   VICTOR SOCACIU AFLAT SI IN INCOMPATIBILITATEIN ACEST DEMERS, CU SECRETARUL GENERAL DENISA TANASE SINGURUL OFICIAL sspr CARE S-A MANIFESTAT PUBLIC IMPOTRIVA RELEI VOINTE A ACESTUIA,COMBINATA CU LIPSA DE TRANSPARENTA AROGANTA SI INCOMPETENTA.

  IN ACEST DEMERS SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE IN DORINTA REABILITARII IMAGINII NOASTRE VOR SUSTINE ACEST DEMERS .
SUNTEŢI DEJA 7000, CINE DORIŢI SĂ VĂ MAI SUSŢINĂ? PARCHETUL, TRIBUNALELE DIN ŢARĂ, POPORUL. EŞTI PENIBIL. ÎŢI RECOMAND UN LIDER DACĂ NU AI UNUL, MINCINOSUL ÎN ACTE, VLAD ENE, PREŞEDINTE AL ASOC. COVASNA-HARGHITA, CARE ÎN DEC. 89, STĂTEA ASCUNS ÎN CASA SOACRĂ-SI(din documentele cunoscătorilor) ŞI PENTRU CARE VĂRUL LUI, VLAD VASILE DIN BV. L-A AVANSAT CA REMARCAT, CU PATALAMA,  DAR CU   ,,DUPLICAT,,.   CĂCI NU DEGEABA PARCHETUL, MUNCEŞTE DE 3 LUNI PENTRU ADEVĂR. PENTRU UNII DIN CEI 7000, LUNA ASTA 0,6 NU MAI VINE POŞTAŞUL. SUNT CURIOS CÂŢI SUSŢINĂTORI MAI AI DUPĂ 15.10.2013.SĂ AUZIM NUMAI DE BINE, CĂ RĂU AŢI FACUT DESTUL.
repet o chestie pt care am fost injurat permanent : SA NE PUBLICAM DOSARELE daca aveti probleme, daca va hotarati eu mi-l public primul
Memorat
 • vamesu_2
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 368
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1163 : Octombrie 09, 2013, 20:54:22 »

2013

Un articol impecabil!

Astăzi echipa reclamanţilor Mocanu, Stoica, Mărieş, însoţită de avocaţii lor (Antonie Popescu, Ioana Sfîrăiala, Diana O Hatneanu), au încercat să provoace conştiinţa judecătorilor de la CEDO, încît autorii feseniadei criminale să nu mai fie acoperiţi internaţional:

http://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=hearings&w=1086509_02102013&language=en&c=fra&py=2013
http://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=hearings&w=1086509_02102013&language=fr&c=fra&py=2013

Felicit avocaţii victimelor, care au folosit timpul îngrozitor de redus (pentru a pleda într-o asemenea speţă gigantică) pentru a scoate în evidenţă cîteva aspecte importante:
- că represiunea din 1990 , executată de uzurpatorii statului, prin mijloace criminale şi paramilitare, a fost condusă de FSN în întreaga ţara, împotriva celor care au înfaptuit revoluţia din decembrie 1989  şi se împotriveau confiscării ei
- că acţiunea regimului FSN a avut dimensiunea unui genocid, vizînd colectivitatea contestatarilor FSN, conform prevederilor codului penal român: “Săvârşirea în scopul de a distruge în întregime sau în parte o colectivitate sau un grup naţional, etnic, rasial sau religios, a vreuneia dintre următoarele fapte:a) uciderea membrilor colectivităţii sau grupului;b) vătămarea gravă a integrităţii fizice sau mintale a membrilor colectivităţii sau grupului;c) supunerea colectivităţii ori grupului la condiţii de existenţă sau tratament de natură să ducă la distrugere fizică[]”
- că şi în cazul în care nu s-ar reţine crimele împotriva umanităţii- ca fiind imprescriptibile, nici crimele componente nu trebuiau prescrise, datorită motivelor consistente de întrerupere şi suspendare (de exemplu- imunitatea lui Iliescu) , căci anchetele au trenat 23 de ani, pentru că trebuiau cercetaţi tocmai cei care au continuat să controleze arhivele şi toate instituţiile statului, de la Preşedinte şi legislatori pînă la judecători şi procurori- care nu s-au autosesizat (aşa cum erau obligaţi) ci au blocat încercările victimelor de a-şi face dreptate
- că toate cazurile individuale formează un tot inseparabil, care trebuie judecat în ansamblu şi în context, deci nu este relevant că unii s-au plîns şi au fost adăugaţi la dosarul comun mai tîrziu, profitînd de celelalte reclamaţii; coerenţa dosarului fiind distrusă premeditat, prin declinări şi disjungeri finalizate cu NUP-uri abuzive
-  că tergiversarea , timp de23 de ani, nu dă drept la prescriere, faptul că nineni nu a fost pedepsit arătînd clar climatul general de impunitate
 Era poate mai bine dacă Doru Mărieş, lăsat să vorbească 3 minute, ar fi găsit un eufemism pentru a amenda sperjurul comis de reprezentanţii guvernului postfesenist, în loc să îi numească neaoş “mincinoşi” (fapt pentru care a fost oprit, cu pedantă/jenantă pudoare formalistă).

Dar îi înţeleg furia, în faţa  mizerabilei prestaţii ale tinerelor hiene Catrinel Brumar si Geanina Munteanu.  Fie să ramîna în arhive, în veac, acest film, ca să vadă cîţi mai mulţi (sper şi dintre prietenii şi rudele acestor executante de sarcini ultra-murdare) ce au putut spune avocatele nedreptăţii genocidare:
- că guvernul, care reprezintă revoluţia anticomunistă şi tranziţia spre democraţie, a făcut tot ce i-a stat în putere să stabilească adevărul, dar pasivitatea victimelor, care, neîmpiedicate de nimic, nu s-au plîns pînă a trecut prescripţia, a făcut imposibilă rezolvarea, pină acum…. (se mai sapă undeva….)
-  că trebuie prescrise faptele iute pentru a se încuraja rezolvarea cu celeritate !! (stupefiant argument!!)
- că în dreptul românesc actual toate crimele grave sînt imprescriptibile (la cacealmaua asta a moşcodit Monica Macovei) , deci… nu e cazul să intervină dreptul internaţional;  pe de altă parte expresia “o colectivitate sau un grup naţional, etnic, rasial sau religios” nu se poate referi la manifestanţii din 1990, căci ei nu reprezintă un grup naţional, etnic, rasial sau religios (făcîndu-se ,ca atîţia alţii, că nu vede că e prevăzut în codul nostru- vezi citatul mai sus- şi cazul “o comunitate”, fără nici o specializare, aşa cum arată funcţionarea acordului adjectivelor în limba romînă )
- că nu e vorba de evenimente majore, la scara unei crime împotriva umanităţii, dovedindu-se în timp că s-a exagerat amploarea  represiunii; iar infracţiunile separate au fost prescrise chiar înainte de lansarea dosarului procuraturii
- că  Stoica s-a plîns prea tîrziu, că Mocanu mai are de aşteptat , iar Mărieş (cu miile de reclamanţi din spate)-  nu mai contează – nu au spus nici o vorbă despre asta, ca să acopere miile de dosare ascunse sub preş
 Şi altele asemenea porcării, greu de redat.

La care judecătorii au pus următoarele întrebări:
- cînd a luat cunoştinţă procuratura de înregistrarea video de pe 13 iunie din subsolul TVR? (unde a fost bătut Stoica pînă şi-a piedut cunoştinţa, de către mardeiaşii guvernului, găzduiţi de R Theodorescu)
- in ce moment Stoica şi-a dat seama că ancheta nu e efectivă?
- dacă nu a fost climat de impunitate după evenimente, cumpretinde guvernul,  cîţi au fost condamnaţi pentru violarea drepturilor omului în această cauză (o întrebare fatală !!)
- cînd consideră exact guvernul că s-a prescris: în 1995 sau 1998? Şi atunci, dacă se prescrisese tot, de ce au mai avut loc cercetările de după 2001?
- de ce nu au fost depuse exemplele pertinente din jurisprudeţă, pe care guvernul le-a anunţat?
 În mod normal,  Curtea ar trebui să dea acum o lovitură injustiţiei din România.
 Să vedem dacă însă complicităţile la nivel înalt nu vor fi mai puternice.
 Deja mi se pare foarte ciudat că documentaţia uriaşă trimisă de mine la CEDO pe 23.08.2013 (http://www.procesulcomunismului.com/cedo/) pentru dosarul meu,  conex (legat de cercetarea 75/P/98), nu a fost înregistrat decit pe 25 septembrie,  ceea ce a privat instituţia de  informaţii şi documente care ar fi contat în această dezbatere (cum ar fi declaraţia generalului Dan Voinea, despre sufocarea premeditată a anchetelor).
 Aşa că mă întreb ce se va întîmpla cînd îmi va veni mie rîndul. Dacă nu vor reuşi să facă ceva ca să nu mi se accepte plîngerea (şi nu prea au ce, prea sînt crase abuzurile de drept în cazul meu), voi face clipe grele criminalilor lui Iliescu şi Roman, şi complicilor lor de la toate nivelele, continuînd lupta celor trei rezistenţi, desfăşurată sub ochii noştri, în această înregistrare istorică, din 2 oct 2013.
 Pot pretinde tinerei generaţii, pe cale de a face cunoştinţă cu sistemul care ne-a lovit mortal în 1990 (ca să poată distruge şi aservi România în voie) , să dea atenţie şi acestei cauze?

http://www.ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/40320-dosarul-feseniadei-la-cedo.html
 

Memorat
 • un urmas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 508
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1164 : Octombrie 09, 2013, 21:13:43 »

      PENTRU FINALIZAREA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341 A PROCESULUI DE CURATENIE INDELUNG AMANAT,TRUCAT SI VICIAT CONTRAR SOLICITARII SI ANGAJAMENTULUI PUBLIC AL PRIMULUI MINISRTRU,CEREM INLOCUIREA IMEDIATA A SECRETARULUI DE STAT   VICTOR SOCACIU AFLAT SI IN INCOMPATIBILITATEIN ACEST DEMERS, CU SECRETARUL GENERAL DENISA TANASE SINGURUL OFICIAL sspr CARE S-A MANIFESTAT PUBLIC IMPOTRIVA RELEI VOINTE A ACESTUIA,COMBINATA CU LIPSA DE TRANSPARENTA AROGANTA SI INCOMPETENTA.

  IN ACEST DEMERS SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE IN DORINTA REABILITARII IMAGINII NOASTRE VOR SUSTINE ACEST DEMERS .
SUNTEŢI DEJA 7000, CINE DORIŢI SĂ VĂ MAI SUSŢINĂ? PARCHETUL, TRIBUNALELE DIN ŢARĂ, POPORUL. EŞTI PENIBIL. ÎŢI RECOMAND UN LIDER DACĂ NU AI UNUL, MINCINOSUL ÎN ACTE, VLAD ENE, PREŞEDINTE AL ASOC. COVASNA-HARGHITA, CARE ÎN DEC. 89, STĂTEA ASCUNS ÎN CASA SOACRĂ-SI(din documentele cunoscătorilor) ŞI PENTRU CARE VĂRUL LUI, VLAD VASILE DIN BV. L-A AVANSAT CA REMARCAT, CU PATALAMA,  DAR CU   ,,DUPLICAT,,.   CĂCI NU DEGEABA PARCHETUL, MUNCEŞTE DE 3 LUNI PENTRU ADEVĂR. PENTRU UNII DIN CEI 7000, LUNA ASTA 0,6 NU MAI VINE POŞTAŞUL. SUNT CURIOS CÂŢI SUSŢINĂTORI MAI AI DUPĂ 15.10.2013.SĂ AUZIM NUMAI DE BINE, CĂ RĂU AŢI FACUT DESTUL.
repet o chestie pt care am fost injurat permanent : SA NE PUBLICAM DOSARELE daca aveti probleme, daca va hotarati eu mi-l public primul
DOMNULE ILCU, NU DOSARELE CURATE TREBUIE PUBLICATE, DOSARELE MURDARE TREBUIE ADUSE LA CUNOŞTINŢA POPORULUI ROMÂN, PENTRU CA NICI URMAŞII ACESTOR NELEGIUIŢI, SĂ NU MAI MEARGĂ PE STRADĂ DECÂT CU CAPUL PLECAT, CU ACEST BLESTEM PÂNĂ LA MOARTE, PENTRU RECUNOŞTINŢA NEPĂTATĂ A REVOLUŢIONARILOR ADEVĂRAŢI.
Memorat

EROII NU MOR NICIODATA
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1165 : Octombrie 09, 2013, 21:22:33 »

      PENTRU FINALIZAREA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341 A PROCESULUI DE CURATENIE INDELUNG AMANAT,TRUCAT SI VICIAT CONTRAR SOLICITARII SI ANGAJAMENTULUI PUBLIC AL PRIMULUI MINISRTRU,CEREM INLOCUIREA IMEDIATA A SECRETARULUI DE STAT   VICTOR SOCACIU AFLAT SI IN INCOMPATIBILITATEIN ACEST DEMERS, CU SECRETARUL GENERAL DENISA TANASE SINGURUL OFICIAL sspr CARE S-A MANIFESTAT PUBLIC IMPOTRIVA RELEI VOINTE A ACESTUIA,COMBINATA CU LIPSA DE TRANSPARENTA AROGANTA SI INCOMPETENTA.

  IN ACEST DEMERS SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE IN DORINTA REABILITARII IMAGINII NOASTRE VOR SUSTINE ACEST DEMERS .
SUNTEŢI DEJA 7000, CINE DORIŢI SĂ VĂ MAI SUSŢINĂ? PARCHETUL, TRIBUNALELE DIN ŢARĂ, POPORUL. EŞTI PENIBIL. ÎŢI RECOMAND UN LIDER DACĂ NU AI UNUL, MINCINOSUL ÎN ACTE, VLAD ENE, PREŞEDINTE AL ASOC. COVASNA-HARGHITA, CARE ÎN DEC. 89, STĂTEA ASCUNS ÎN CASA SOACRĂ-SI(din documentele cunoscătorilor) ŞI PENTRU CARE VĂRUL LUI, VLAD VASILE DIN BV. L-A AVANSAT CA REMARCAT, CU PATALAMA,  DAR CU   ,,DUPLICAT,,.   CĂCI NU DEGEABA PARCHETUL, MUNCEŞTE DE 3 LUNI PENTRU ADEVĂR. PENTRU UNII DIN CEI 7000, LUNA ASTA 0,6 NU MAI VINE POŞTAŞUL. SUNT CURIOS CÂŢI SUSŢINĂTORI MAI AI DUPĂ 15.10.2013.SĂ AUZIM NUMAI DE BINE, CĂ RĂU AŢI FACUT DESTUL.
        CA sa fii linistit,ca confunzi borcanele......sustin si am facut-o mereu eliminarea nu a7000 de impostori ! A 10000 !.....urmareste-mi postarile! Indivizi pe a caror sustinere nu dau doi bani....pentru ca prosti ar fi sa o faca! Si mai vreau sa dea si tot ce au luat inapoi !dar nu trimitand in instante pe sest oameni carora SSPR-ul le-a pocit numele sau CNP-ul si asta dupa ce si-au aflat numele prin efortul d.lui Doftoreanu si nu dupa site-ul SSPR.
Sant oameni care se bat pentru urmasi si pe care tu in superficialitatea ta ii ignori si ii blamezi. Intr-adevar......tu ...nu esti URMASII....tu esti..."un urmas".
Memorat
 • ilcutgm89
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 955
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1166 : Octombrie 09, 2013, 21:27:27 »

2013

Un articol impecabil!

Astăzi echipa reclamanţilor Mocanu, Stoica, Mărieş, însoţită de avocaţii lor (Antonie Popescu, Ioana Sfîrăiala, Diana O Hatneanu), au încercat să provoace conştiinţa judecătorilor de la CEDO, încît autorii feseniadei criminale să nu mai fie acoperiţi internaţional:

http://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=hearings&w=1086509_02102013&language=en&c=fra&py=2013
http://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=hearings&w=1086509_02102013&language=fr&c=fra&py=2013

Felicit avocaţii victimelor, care au folosit timpul îngrozitor de redus (pentru a pleda într-o asemenea speţă gigantică) pentru a scoate în evidenţă cîteva aspecte importante:
- că represiunea din 1990 , executată de uzurpatorii statului, prin mijloace criminale şi paramilitare, a fost condusă de FSN în întreaga ţara, împotriva celor care au înfaptuit revoluţia din decembrie 1989  şi se împotriveau confiscării ei
- că acţiunea regimului FSN a avut dimensiunea unui genocid, vizînd colectivitatea contestatarilor FSN, conform prevederilor codului penal român: “Săvârşirea în scopul de a distruge în întregime sau în parte o colectivitate sau un grup naţional, etnic, rasial sau religios, a vreuneia dintre următoarele fapte:a) uciderea membrilor colectivităţii sau grupului;b) vătămarea gravă a integrităţii fizice sau mintale a membrilor colectivităţii sau grupului;c) supunerea colectivităţii ori grupului la condiţii de existenţă sau tratament de natură să ducă la distrugere fizică[]”
- că şi în cazul în care nu s-ar reţine crimele împotriva umanităţii- ca fiind imprescriptibile, nici crimele componente nu trebuiau prescrise, datorită motivelor consistente de întrerupere şi suspendare (de exemplu- imunitatea lui Iliescu) , căci anchetele au trenat 23 de ani, pentru că trebuiau cercetaţi tocmai cei care au continuat să controleze arhivele şi toate instituţiile statului, de la Preşedinte şi legislatori pînă la judecători şi procurori- care nu s-au autosesizat (aşa cum erau obligaţi) ci au blocat încercările victimelor de a-şi face dreptate
- că toate cazurile individuale formează un tot inseparabil, care trebuie judecat în ansamblu şi în context, deci nu este relevant că unii s-au plîns şi au fost adăugaţi la dosarul comun mai tîrziu, profitînd de celelalte reclamaţii; coerenţa dosarului fiind distrusă premeditat, prin declinări şi disjungeri finalizate cu NUP-uri abuzive
-  că tergiversarea , timp de23 de ani, nu dă drept la prescriere, faptul că nineni nu a fost pedepsit arătînd clar climatul general de impunitate
 Era poate mai bine dacă Doru Mărieş, lăsat să vorbească 3 minute, ar fi găsit un eufemism pentru a amenda sperjurul comis de reprezentanţii guvernului postfesenist, în loc să îi numească neaoş “mincinoşi” (fapt pentru care a fost oprit, cu pedantă/jenantă pudoare formalistă).

Dar îi înţeleg furia, în faţa  mizerabilei prestaţii ale tinerelor hiene Catrinel Brumar si Geanina Munteanu.  Fie să ramîna în arhive, în veac, acest film, ca să vadă cîţi mai mulţi (sper şi dintre prietenii şi rudele acestor executante de sarcini ultra-murdare) ce au putut spune avocatele nedreptăţii genocidare:
- că guvernul, care reprezintă revoluţia anticomunistă şi tranziţia spre democraţie, a făcut tot ce i-a stat în putere să stabilească adevărul, dar pasivitatea victimelor, care, neîmpiedicate de nimic, nu s-au plîns pînă a trecut prescripţia, a făcut imposibilă rezolvarea, pină acum…. (se mai sapă undeva….)
-  că trebuie prescrise faptele iute pentru a se încuraja rezolvarea cu celeritate !! (stupefiant argument!!)
- că în dreptul românesc actual toate crimele grave sînt imprescriptibile (la cacealmaua asta a moşcodit Monica Macovei) , deci… nu e cazul să intervină dreptul internaţional;  pe de altă parte expresia “o colectivitate sau un grup naţional, etnic, rasial sau religios” nu se poate referi la manifestanţii din 1990, căci ei nu reprezintă un grup naţional, etnic, rasial sau religios (făcîndu-se ,ca atîţia alţii, că nu vede că e prevăzut în codul nostru- vezi citatul mai sus- şi cazul “o comunitate”, fără nici o specializare, aşa cum arată funcţionarea acordului adjectivelor în limba romînă )
- că nu e vorba de evenimente majore, la scara unei crime împotriva umanităţii, dovedindu-se în timp că s-a exagerat amploarea  represiunii; iar infracţiunile separate au fost prescrise chiar înainte de lansarea dosarului procuraturii
- că  Stoica s-a plîns prea tîrziu, că Mocanu mai are de aşteptat , iar Mărieş (cu miile de reclamanţi din spate)-  nu mai contează – nu au spus nici o vorbă despre asta, ca să acopere miile de dosare ascunse sub preş
 Şi altele asemenea porcării, greu de redat.

La care judecătorii au pus următoarele întrebări:
- cînd a luat cunoştinţă procuratura de înregistrarea video de pe 13 iunie din subsolul TVR? (unde a fost bătut Stoica pînă şi-a piedut cunoştinţa, de către mardeiaşii guvernului, găzduiţi de R Theodorescu)
- in ce moment Stoica şi-a dat seama că ancheta nu e efectivă?
- dacă nu a fost climat de impunitate după evenimente, cumpretinde guvernul,  cîţi au fost condamnaţi pentru violarea drepturilor omului în această cauză (o întrebare fatală !!)
- cînd consideră exact guvernul că s-a prescris: în 1995 sau 1998? Şi atunci, dacă se prescrisese tot, de ce au mai avut loc cercetările de după 2001?
- de ce nu au fost depuse exemplele pertinente din jurisprudeţă, pe care guvernul le-a anunţat?
 În mod normal,  Curtea ar trebui să dea acum o lovitură injustiţiei din România.
 Să vedem dacă însă complicităţile la nivel înalt nu vor fi mai puternice.
 Deja mi se pare foarte ciudat că documentaţia uriaşă trimisă de mine la CEDO pe 23.08.2013 (http://www.procesulcomunismului.com/cedo/) pentru dosarul meu,  conex (legat de cercetarea 75/P/98), nu a fost înregistrat decit pe 25 septembrie,  ceea ce a privat instituţia de  informaţii şi documente care ar fi contat în această dezbatere (cum ar fi declaraţia generalului Dan Voinea, despre sufocarea premeditată a anchetelor).
 Aşa că mă întreb ce se va întîmpla cînd îmi va veni mie rîndul. Dacă nu vor reuşi să facă ceva ca să nu mi se accepte plîngerea (şi nu prea au ce, prea sînt crase abuzurile de drept în cazul meu), voi face clipe grele criminalilor lui Iliescu şi Roman, şi complicilor lor de la toate nivelele, continuînd lupta celor trei rezistenţi, desfăşurată sub ochii noştri, în această înregistrare istorică, din 2 oct 2013.
 Pot pretinde tinerei generaţii, pe cale de a face cunoştinţă cu sistemul care ne-a lovit mortal în 1990 (ca să poată distruge şi aservi România în voie) , să dea atenţie şi acestei cauze?

http://www.ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/40320-dosarul-feseniadei-la-cedo.html
  haideti sa va spun ceva, eu pana acum nu am marait nici de maries nici de cedo, dar tot ce sa castigat si pe ce sa castigat, din pacate pt noi, a fost joc politic!!!!

 daca cei care au facut greve imposibile, fiindca deocamdata eu sunt singurul din Romania care dupa 18 zile de greva cu apa a mai facut 4 zile de greva fara apa sub control medical in spital, tot ne dau lectii, va spun eu ceva : poti renunta la orice pt fraieri, cu conditia ca sa obtii tu ce vrei!
 poate este si cazul meu , cel care inca nu mi-am ridicat certificatul si banii, poate fiindca ma dau   revolutionar si altruist! dar de fapt, conform ranitului, sunt securist.
 ramane la latitudinea domniilor voastre sa judecati.

 grav este ca noi ne judecam intre noi, cea ce bine, dar intretimp PUTEREA PUTERII de a  ne da m...
Memorat
 • ilcutgm89
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 955
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1167 : Octombrie 09, 2013, 21:44:50 »

      PENTRU FINALIZAREA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341 A PROCESULUI DE CURATENIE INDELUNG AMANAT,TRUCAT SI VICIAT CONTRAR SOLICITARII SI ANGAJAMENTULUI PUBLIC AL PRIMULUI MINISRTRU,CEREM INLOCUIREA IMEDIATA A SECRETARULUI DE STAT   VICTOR SOCACIU AFLAT SI IN INCOMPATIBILITATEIN ACEST DEMERS, CU SECRETARUL GENERAL DENISA TANASE SINGURUL OFICIAL sspr CARE S-A MANIFESTAT PUBLIC IMPOTRIVA RELEI VOINTE A ACESTUIA,COMBINATA CU LIPSA DE TRANSPARENTA AROGANTA SI INCOMPETENTA.

  IN ACEST DEMERS SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE IN DORINTA REABILITARII IMAGINII NOASTRE VOR SUSTINE ACEST DEMERS .
SUNTEŢI DEJA 7000, CINE DORIŢI SĂ VĂ MAI SUSŢINĂ? PARCHETUL, TRIBUNALELE DIN ŢARĂ, POPORUL. EŞTI PENIBIL. ÎŢI RECOMAND UN LIDER DACĂ NU AI UNUL, MINCINOSUL ÎN ACTE, VLAD ENE, PREŞEDINTE AL ASOC. COVASNA-HARGHITA, CARE ÎN DEC. 89, STĂTEA ASCUNS ÎN CASA SOACRĂ-SI(din documentele cunoscătorilor) ŞI PENTRU CARE VĂRUL LUI, VLAD VASILE DIN BV. L-A AVANSAT CA REMARCAT, CU PATALAMA,  DAR CU   ,,DUPLICAT,,.   CĂCI NU DEGEABA PARCHETUL, MUNCEŞTE DE 3 LUNI PENTRU ADEVĂR. PENTRU UNII DIN CEI 7000, LUNA ASTA 0,6 NU MAI VINE POŞTAŞUL. SUNT CURIOS CÂŢI SUSŢINĂTORI MAI AI DUPĂ 15.10.2013.SĂ AUZIM NUMAI DE BINE, CĂ RĂU AŢI FACUT DESTUL.
        CA sa fii linistit,ca confunzi borcanele......sustin si am facut-o mereu eliminarea nu a7000 de impostori ! A 10000 !.....urmareste-mi postarile! Indivizi pe a caror sustinere nu dau doi bani....pentru ca prosti ar fi sa o faca! Si mai vreau sa dea si tot ce au luat inapoi !dar nu trimitand in instante pe sest oameni carora SSPR-ul le-a pocit numele sau CNP-ul si asta dupa ce si-au aflat numele prin efortul d.lui Doftoreanu si nu dupa site-ul SSPR.
Sant oameni care se bat pentru urmasi si pe care tu in superficialitatea ta ii ignori si ii blamezi. Intr-adevar......tu ...nu esti URMASII....tu esti..."un urmas".

cu tot respectul, chestia cu borcanele este extrem de relativa, fiindca pana traia mama mea salvam orice borcam, iar ieri cand mam mutat, leam daruit, sau leam spart, binenteles asta impune faptul ca nu mai am mama.
 este acelasi lucru si in politica, cand iti moare mama, sau parasesti partidul, sau amicii politici,  arunci borcanele.
 chestia urata este cand incerci ca sa lipesti cioburile.
 dar mare atentie, dusmanii au monopolul gropii de gunoi
Memorat
 • un urmas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 508
 • Vezi Profilul
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1168 : Octombrie 09, 2013, 21:55:34 »

      PENTRU FINALIZAREA IN CONFORMITATE CU LEGEA 341 A PROCESULUI DE CURATENIE INDELUNG AMANAT,TRUCAT SI VICIAT CONTRAR SOLICITARII SI ANGAJAMENTULUI PUBLIC AL PRIMULUI MINISRTRU,CEREM INLOCUIREA IMEDIATA A SECRETARULUI DE STAT   VICTOR SOCACIU AFLAT SI IN INCOMPATIBILITATEIN ACEST DEMERS, CU SECRETARUL GENERAL DENISA TANASE SINGURUL OFICIAL sspr CARE S-A MANIFESTAT PUBLIC IMPOTRIVA RELEI VOINTE A ACESTUIA,COMBINATA CU LIPSA DE TRANSPARENTA AROGANTA SI INCOMPETENTA.

  IN ACEST DEMERS SANTEM SUSTINUTI DE UN NUMAR SEMNIFICATIV DE REVOLUTIONARI DIN BANAT SI DIN TARA CAT SI DE ASOCIATII CARE S-AU PASTRAT CURATE IN TOTI ACESTI 23 DE ANI. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE IN DORINTA REABILITARII IMAGINII NOASTRE VOR SUSTINE ACEST DEMERS .
SUNTEŢI DEJA 7000, CINE DORIŢI SĂ VĂ MAI SUSŢINĂ? PARCHETUL, TRIBUNALELE DIN ŢARĂ, POPORUL. EŞTI PENIBIL. ÎŢI RECOMAND UN LIDER DACĂ NU AI UNUL, MINCINOSUL ÎN ACTE, VLAD ENE, PREŞEDINTE AL ASOC. COVASNA-HARGHITA, CARE ÎN DEC. 89, STĂTEA ASCUNS ÎN CASA SOACRĂ-SI(din documentele cunoscătorilor) ŞI PENTRU CARE VĂRUL LUI, VLAD VASILE DIN BV. L-A AVANSAT CA REMARCAT, CU PATALAMA,  DAR CU   ,,DUPLICAT,,.   CĂCI NU DEGEABA PARCHETUL, MUNCEŞTE DE 3 LUNI PENTRU ADEVĂR. PENTRU UNII DIN CEI 7000, LUNA ASTA 0,6 NU MAI VINE POŞTAŞUL. SUNT CURIOS CÂŢI SUSŢINĂTORI MAI AI DUPĂ 15.10.2013.SĂ AUZIM NUMAI DE BINE, CĂ RĂU AŢI FACUT DESTUL.
        CA sa fii linistit,ca confunzi borcanele......sustin si am facut-o mereu eliminarea nu a7000 de impostori ! A 10000 !.....urmareste-mi postarile! Indivizi pe a caror sustinere nu dau doi bani....pentru ca prosti ar fi sa o faca! Si mai vreau sa dea si tot ce au luat inapoi !dar nu trimitand in instante pe sest oameni carora SSPR-ul le-a pocit numele sau CNP-ul si asta dupa ce si-au aflat numele prin efortul d.lui Doftoreanu si nu dupa site-ul SSPR.
Sant oameni care se bat pentru urmasi si pe care tu in superficialitatea ta ii ignori si ii blamezi. Intr-adevar......tu ...nu esti URMASII....tu esti..."un urmas".
NU VREAU SĂ INTRU ÎN POLEMICĂ CU DUMNEAVOASTRĂ. UNU, NU SUNT LINIŞTIT, DOI, NU SUNT BORCĂNAR, TREI, NU VĂ ÎNŢELEG , DE UNDE PÂNĂ UNDE AŢI SUSŢINUT ELIMINAREA A 10000 DE IMPOSTORI, CÂND AUTĂRITĂŢILE AU GĂSIT 7000, PATRU, CINE SE ,,BAT,, PENTRU URMAŞI, PE CARE ÎI IGNOR, SAU ÎI BLAMEZ, CINCI, NU ŞTIU CE CALITATE AVEŢI, DAR DACĂ ÎMI PERMITEŢI ÎNTREBAREA.....DE CÂTE ORI AŢI APRINS NEORGANIZAT O LUMÂNARE LA MORMÂNTUL EROILOR-MARTIRI AI REVOLUŢIEI CUNOSCUŢI SAU NECUNOSCUŢI ÎN ULTIMII 23 ANI?. PE PROBE. MULŢUMESC.
Memorat

EROII NU MOR NICIODATA
Răspuns: Domnului Prim Ministru si domnului Secretar de Stat la S.S.P.R.
« Răspunde #1169 : Octombrie 09, 2013, 22:59:27 »

    DE FIECARE DATA IN ULTIMII 5 ANI IMPREUNA CU 2-3 COLEGI CARE AU CA SI MINE RETINERI FATA DE FALSELE "FESTIVITATI"
Memorat
Pagini: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 145
Schimbă forumul: