Main Content:

Pagini: [1] 2

TIMISOARA capitol separat

TIMISOARA capitol separat
« : Martie 11, 2013, 19:33:23 »

ESTE O ADEVARATA PORCARIE ESTE ABSURD CA INTRO TARA DOMINATA DE LEGI care nu se aplica la varf  SA NU GASIM SOLUTIA SA STOPAM ACEST ABUZ ,SUNT DESTULE ELEMENTE CE POT CREEA CADRU LEGAL SA PUTEM DA GUVERNUL IN JUDECATA EU LAM DAT PE VICTOR PONTA CARE IN CALITATE DE PRIM MINISTRU MA CALOMNIAT IN MOD JOSNIC CATALOGANDUMA CA FIIND UN IMPOSTOR SI CER CU INSISTENTA SAMI ADUCA DOVEZI CARE SA FACA PLAUZIBILA ACEASTA NOUA CATEGORIE CACI PERSONAL LAM INTELES PE DL PONTA CA FIIND UN MEDIOCRU PROCUROR CA ACESTA ARESTA FARA PROBE SAU CU PROBE DIN TUFIS BAZATE PE CIRIPITORII DOMNIEI SALE CE ARGUMENTE DE IMPOSTORAT MAI VRETI DOMNILOR DE LA UN IMPOSTOR DOVEDIT DE ACADEMIA ROMANA SI CINE DECIDE AZI SOARTA REVOLUTIONARILOR ? UN FOST COPIL DE SECURIST UN FOST ACTIVIST DE TIERET COMUNIST  RUSINE CA PERMITEM ASA CEVA EU NU SUNT DOMNILOR UN IMPOSTOR SI VIN IN !* IN PIATA PUBLICA SA FIU ANALIZAT SI JUDECAT DE CEI IN DREPT SA MA JUDECE SI AM ANUNTAT PRIMARIA BUCURESTI DE INTENTIA MEA DE A INTRA IN GREVA FOAMEI PTR GRAVE PREJUDICI ADUSE DE INSASI PRIMUL MINISTRU CE CER SAMI ARATE DOMNIA SA CARE ESTE BAZA LEGALA PE CARE MENTINE SUSPENDAREA INDEMNIZATIEI PE CARE NU AM CERUTO IN MOD EXPRES CI MIA OFERITO TATAL SOCIALISMULUI DEMOCRAT ILIESCU,CER SAMI SPUNA DE CE INTARZIE APLICAREA UNEI PLX CARE DACA VA AMINTITI ACEST ACT A TRECUT DE TOATE COMISIILE SI TOATE AVIZELE PTR REPUNEREA IN PLATA ESTE O BATAIE DE JOC PRIETENI SI CINE ARE MINTE SI DEMNITATE SA VINA IN !* SASI EXPRIME PUBLIC PROTESTUL CACI NOI SUINTEM ACEIA CARE AU PUS IN MISCARE SCHIMBAREA UNUI REGIM SI NU UITATI DOMNILOR CA DIN !$ PINA IN @! DEC !(*( MISCAREA REVOLUTIONAR POPULARA DE LA TIMISOARA NU A FOST OPERA NICIUNUI MARE GANDITOR POLITIC DE RASTURNARE DE REGIMURI SI ACOLO A FOST GENOCID LUCRU CARE BINE IL CUNOASTE SOCRUL DOMNULUI PONTA
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #1 : Martie 11, 2013, 19:45:18 »

Dar pe Boc l-ati dat in judecata?
El va taiat indemnizatia,a facut armata la securitate, a fost secretar utc pe univerisitate,genocid 4 ani PDL!
Eu nu sustin ca Ponta nu are o anumita vina dar mintiti dovediti printr-un link ca  tatal lui Ponta a fost securist,la revolutie avea 17 ani o fii fost activist de partid?
Basecu ce o fii fost!
Cind faceti anumite afirmatii trebuie sa le dovedeti!
Copii dvs. poate fii judecati pentru faptele dvs?
Apropo Ponta a crescut cu tata,mai cititi?
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #2 : Martie 19, 2013, 23:58:02 »

Adunarea Generală a Asociaţiei
By Asociatia 17 Decembrie a Ranitilor si a Familiilor Indoliate

Asociaţia „17 Decembrie a Răniţilor şi Familiior Îndoliate din Revoluţia 1989”, Timişoara convoacă toţi membrii pentru Adunarea Generală din data de luni 25 martie 2013, ora 14:00 la sediul Asociaţiei din Calea Şagului nr.7, Timişoara.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei:
 
1. Situaţia financiar-contabilă
 
2. Diverse
 
In cazul în care nu se întruneşte numărul minim necesar pentru ca şedinţa să fie statutară, se va reprograma pentru sâmbată 30 martie 2013, ora 11:00 tot la sediul Asociaţiei din Calea Şagului nr.7, Timişoara.

Consiliul director

http://asociatia17decembrie1989timisoara.wordpress.com/2013/03/18/adunarea-generala-a-asociatiei
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #3 : Decembrie 02, 2013, 19:17:28 »

Asa cum am anuntat, va propun sa discutam aici, unde este topicul deja creat pentru acest subiect, discutiile de la "Anunturi", respectiv de aici http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.25965 si incep prin a copia cele mai importante idei de acolo, mentionand iarasi faptul ca e bine sa discutam serios initiativa unora dintre revolutionarii timisoreni.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #4 : Decembrie 02, 2013, 19:26:21 »

In atentie tuturor revolutionarilor din tara.

In urma anuntului de astazi dimineta de pe TVR1 rugam pe cei care propun modificarea Legii 341/2004, care sunt din Timisoara, sa faca public proiectul de lege si in acelasi timp sa fie publicat si grupul de initiativa care a facut acest demers.
Scopul modificarii Legii 341/2004 este de a scapa de puscarie cei care sunt in pericol.
Probabil ca acest proiect va avea o puternica sustinre in primul rand din partea celor care sunt gasiti vinovati de nerespectarea Legii 341/2004.
Asteptam un comunicat si Proiectul de lege propus de grupul de initiativa din Timisoara.
30. noiembrie 2013 13:51; Reactualizat la:    30. noiembrie 2013 13:51;
Revolutionarii timisoreni cer adoptarea Legii Timisoara 1989

Scris de B.A.M - Se apropie luna decembrie şi revoluţionarii timişoreni ies la rampă. Mai mulţi luptători în Revoluţia din 1989 cer adoptarea unei noi legi intitulată Timişoara 1989

Revoluţionarii consideră că o astfel de lege este necesară din cauza „valului contestatar şi de denigrare” declanşat împotriva lor în ultima perioadă.
„Considerăm că este inadmisibil ca asupra Timişoarei şi revoluţionarilor săi autentici să împieteze actuala situaţie de incertitudine şi confuzie creată şi întreţinută de anumite cercuri şi grupuri de interese, motiv pentru care, ţinând cont de importanţa rolului avut de Timişoara şi revoluţionarii săi, rezistând în condiţii de izolare şi tensiune, pentru onoarea celor care au luptat în acele zile în oraşul Timişoara, animaţi de un crez democratic şi schimbare (…) se impune respect şi recunoştinţă printr-o reglementare specială care să-i vizeze strict numai pe revoluţionarii timişoreni”, se arată în preambulul Legii Timişoara 1989.
Revoluţionarii nu au dorit să specifice cu exactitate cum doresc ca prin această lege să obţină respectul cuvenit.
„Este foarte importantă această lege pentru că se face o distincţie şi se pune la loc un adevăr istoric. Se crează premisele unui adevăr care nu este spus. Să nu uităm că Timişoara a stat singură timp de şase zile, în care am fost izolaţi faţă de restul ţării. Iar actuala clasă politică nu doreşte, nu poate să recunoască acest lucru”, a declarat Maria Trăistaru, de la Asociaţia „16 decembrie 1989”.
Revoluţionarii timişoreni contestă şi decizia Guvernului de a acorda indemnizaţii doar rudelor martirilor, răniţilor şi celor arestaţi în timpul Revoluţiei din 1989, susţinând că şi în rândul acestora pot exista impostori.
Luptătorii în Revoluţia din 1989 au precizat că vor reveni în perioada următoare cu un text complet al acestei legi.
http://www.tion.ro/revolutionarii-timisoreni-cer-adoptarea-legii-timisoara-1989/1359669

Gheorghe nu cred ca,camarazii din Timisoara ar face un astfel de gest.Mai degraba este o imbarligatura a celor din presa.
        SPUNE-I .....INTERPRETARE GRESITA. AM VORBIT CU TOTI CEI IMPLICATI.TIMISOARA CERE CA PONTA SA-SI ASUME ROLUL DE PRIM MINISTRU SI PRESEDINTE DE PARTID SI IN 16 DECEMBRIE SA NE SPUNA DACA CELE DOUA FUNCTII MAXIME L-AU AJUTAT SA-SI DUCA DEMERSUL PANA LA CAPAT INTR-UN AN SI JUMATATE.
A ACCEPTAT CA SUNTEM IMPANATI DE IMPOSTORI....A FACUT AFIRMATIA PUBLICA SUSTINAND SI SOLUTIA....92-97 CERTIFICAT SI BREVET. PLX-UL CU SOLUTIA AGREATA DE EL A TRECUT DE COMISII SI DE PLEN BLOCANDU-SE LA VOTUL FINAL PRIN LIPSA DE CVORUM.
DATORITA PRESIUNILOR DIN PROPRIA ALIANTA VOTUL NU A MAI FOST RELUAT. AU SOLUTIA LEGAL ACCEPTATA.
POT FINALIZA DEMERSUL INTR-O SAPTAMANA.

            SA O FACA !....SARBATOAREA S-A TERMINAT ! ....URMEAZA COMEMORAREA !

                   dOVEDITI CALITATEA PE CARE O VETI SCRIE PE COROANA ....DOMNULE PRIM MINISTRU !!!!
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.25950

PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE
în legătură cu proiectul “Legea Timişoara 1989”
REVOLUŢIA ROMÂNÃ DIN 1989 s-a înfăptuit datorită spiritului de sacrificiu şi curajului tuturor românilor din oraşele în care oamenii au rezonat la dorinţa de libertate şi au luptat împotriva comunismului pentru a susţine Timişoara, oraşe în care au fost şi victime şi luptători remarcaţi. Timişoara a declanşat Revoluţia, Timişoara a luptat singură timp de şase zile şi morţii Timişoarei au fost furaţi şi incineraţi la Popeşti-Leordeni iar cenuşa lor aruncată într-un canal - caz unic în Europa de est la căderea comunismului, România fiind singura ţară în care eliberarea de sub jugul comunist s-a făcut cu vărsare de sânge, dar acest fapt nu justifică discriminarea printr-o lege. Aceste lucruri trebuie respectate cum se cuvine, rememorate mereu, fac parte din istoria noastră
Considerăm că iniţiativa Asociaţiei “16 decembrie 1989” nu face cinste Revoluţiei Române. Precizăm că am fost invitaţi să discutăm pe marginea acestei propuneri cu mult timp în urmă, însă noi nu am fost de acord cu ea, la finalul discuţiilor am semnat doar un proces-verbal de prezenţă.
 Timişoara nu ar fi rezistat dacă celelalte oraşe nu ar fi continuat lupta noastră.
Am susţinut întotdeauna că sunt Luptători cu merite deosebite care merită într-adevăr recunoştinţa noastră şi gratitudinea acordată prin Legea 341/2004 pentru lupta pe care au dus-o mai departe deşi gloanţele au rănit şi ucis mulţi din camarazii lor de luptă. Momentul istoric al Revoluţiei este de netăgăduit. Realizările din Decembrie 1989 pentru poporul român nu pot fi comparate cu realizările clasei politice din ultimii 24 de ani.
Dorim să readucem în discuţie faptul că propunerea de a face revoluţionarii curăţenie între ei nu este viabilă pentru că, aşa cum am mai spus şi în Scrisoarea deschisă din 11.10.2013, pe care o  puteţi citi aici: http://asociatia17decembrie1989timisoara.wordpress.com/2013/10/11/primului-ministru-scrisoare-deschisa/, nu revoluţionarii pot anula certificate emise şi avizate de către două comisii interguvernamentale (S.S.P.R. şi C.P.R.D.1989).
Instituţiile statului trebuie să facă această epurare, să se verifice absolut toate dosarele celor care deţin un certificat în baza legii 341/2004 (urmaşi de Eroi-Martir, răniţi, arestaţi şi luptători cu merite deosebite).
Instituţiile statului trebuie să aibe grijă ca legea 341/2004 să fie respectată şi aplicată în spiritul şi litera ei. O greşeală a guvernului Boc este perpetuată de guvernul Ponta şi nu ştim de ce.
Asociaţia “17 Decembrie a Răniţilor şi Familiilor Îndoliate din Revoluţia 1989” Timişoara
Corina Untilă - Preşedinte
http://asociatia17decembrie1989timisoara.wordpress.com/2013/12/02/punctul-nostru-de-vedere/
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=47.25965
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #5 : Decembrie 02, 2013, 20:06:59 »

Ce sa m vb? Nu e clar ce vrea Bacana si cativa din jurul lui? Nu-mi place nici jocul de glezne al dlui Burada. Sa-i spuna lu` mutu` ca nu stia de ce pregateste fostul aghiotant al lui Sugaciu de la SSPR. Luati, ma, voi toti banii, care-i baiu (parca asa se vb prin Ardeal)? Aveti pila max la Victoria, chiar pe Ponta, pesedistul vostru, ce m asteptati? Succesuri si coabitare!
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #6 : Decembrie 02, 2013, 20:15:11 »

Ce sa m vb? Nu e clar ce vrea Bacana si cativa din jurul lui? Nu-mi place nici jocul de glezne al dlui Burada. Sa-i spuna lu` mutu` ca nu stia de ce pregateste fostul aghiotant al lui Sugaciu de la SSPR. Luati, ma, voi toti banii, care-i baiu (parca asa se vb prin Ardeal)? Aveti pila max la Victoria, chiar pe Ponta, pesedistul vostru, ce m asteptati? Succesuri si coabitare!
        BAMBILICIU......N-AM VORBIT CU BACANA PE CHESTIA ASTA 6 LUNI.....L-AM RUGAT SA SE EXPLICE AICI AZI LA TELEFON.....N-A FACUT-O ....INCA...[ Roll Eyes]
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #7 : Decembrie 18, 2013, 15:39:34 »

In 16 si 17 decembrie am fost la Timisoara pentru a participa la comemorari si pentru a-i cunoaste in mod direct pe o parte dintre revolutionarii timisoreni si lugojeni. Le multumesc pentru primirea prieteneasca si pentru comportamentul civilizat, decent, sobru din timpul comemorarilor. Sunt onorata de a-i fi intalnit pe cativa dintre "revolutionarii de rand", care au avut o atitudine ireprosabila. Nu este posibila (justificata) nicio asociere intre ce s-a intamplat acolo si ceea ce unii ziaristi au numit "nelipsitul circ". Am asistat la cele cateva momente tensionate - cu imagini si fragmente de discurs scoase din context, ca de obicei, de catre cei care le-au prezentat in presa si interpretate tendentios - despre care s-a vorbit in cateva articole si, dupa 22, vom "povesti" mai multe.
Regret ca nu am putut ramane si pentru ziua de 18, dar trebuia sa ma intorc la Bucuresti. Imi pare rau, de asemenea, ca vom intarzia o zi - doua cu fotografiile si inregistrarile realizate.

Am fost insotita si de catre dl Gheorghe Iosif caruia, inca o data, ii multumesc.     
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #8 : Decembrie 18, 2013, 15:50:47 »

    Imi cer scuze ca intervin......"lugojenii"....n-au fost convocati....acolo era Consiliul si primarul Timisoarei.Confuzia cu "judetul timisoara" apartine parlamentarilor USL,dar......nu-i nici o problema....cand se vor limpezi apele.....sigur ne vom intalni. Cheesy
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #9 : Decembrie 18, 2013, 20:02:53 »

    Imi cer scuze ca intervin......"lugojenii"....n-au fost convocati....acolo era Consiliul si primarul Timisoarei.Confuzia cu "judetul timisoara" apartine parlamentarilor USL,dar......nu-i nici o problema....cand se vor limpezi apele.....sigur ne vom intalni. Cheesy

Habar n-am la ce "convocare" va referiti.
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #10 : Decembrie 18, 2013, 20:30:51 »

    Imi cer scuze ca intervin......"lugojenii"....n-au fost convocati....acolo era Consiliul si primarul Timisoarei.Confuzia cu "judetul timisoara" apartine parlamentarilor USL,dar......nu-i nici o problema....cand se vor limpezi apele.....sigur ne vom intalni. Cheesy

Habar n-am la ce "convocare" va referiti.
[/quo
     Banuiesc.....ca atunci cand doriti sa va intalniti cu "lugojeni" in Timisoara.....le faceti "o chemare"....Nu de alta ...da suntem in "muncipii" diferite....
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #11 : Decembrie 18, 2013, 21:19:00 »

Domnule Burada, nu am "chemat" pe nimeni niciunde. Am banuit ca lugojenii, fiind mai aproape teritorial, vor participa mai usor la comemorarile din Timisoara. Poate ca am gresit. Am intalnit revolutionari si din alte localitati, mai indepartate. 
Am stat de vorba, cat mi-a permis timpul, cu oricine a dorit sa discute cu mine. 
Si nu inteleg legatura cu Consiliul si primarul Timisoarei. Unde "acolo"? Eu imi propusesem sa particip, in masura posibilitatilor, la toate activitatile anuntate in program, public. Ceea ce am si facut (in 16 - 17).
 
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #12 : Mai 09, 2014, 13:24:57 »

Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #13 : Decembrie 10, 2015, 22:33:30 »

Asociatia 17 Decembrie 1989 Timisoara
https://asociatia17decembrie1989timisoara.wordpress.com/2015/12/07/conferinta-de-presa
Luni, 7 decembrie 2015

CONFERINŢĂ DE PRESĂ
By Asociatia 17 Decembrie a Ranitilor si a Familiilor Indoliate

ASOCIAŢIA „17 DECEMBRIE A RĂNIŢILOR ŞI A FAMILIILOR ÎNDOLIATE DIN REVOLUŢIA 1989” TIMIŞOARA ORGANIZEAZĂ O CONFERINŢĂ DE PRESĂ DUMINICĂ 13 DECEMBRIE 2015, ORA 12:00, LA SEDIUL ASOCIAŢIEI DIN CALEA ŞAGULUI NR.7, TIMIŞOARA.

SUBIECTELE CONFERINŢEI VOR FI:

1. AŞA ZISUL ÎNCEPUT AL REVOLUŢIEI ROMÂNE LA IAŞI ÎN 14 DECEMBRIE 1989. DOCUMENTE DE LA S.R.I., C.N.S.A.S. ŞI PARCHETUL MILITAR.
2. OMAGIEREA CRIMINALILOR COMUNIŞTI DIN 1989 CONTINUĂ ŞI ASTĂZI.
3. DECIZIA DE CLASARE A DOSARULUI REVOLUŢIEI ROMÂNE DIN DECEMBRIE 1989.
4. PROGRAMUL DE COMEMORARE A EROILOR-MARTIRI DIN REVOLUŢIA DIN DECEMBRIE 1989.
Memorat
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #14 : Decembrie 20, 2015, 00:30:50 »
Memorat
Pagini: [1] 2
Schimbă forumul: