Main Content:

Pagini: 1 [2]

TIMISOARA capitol separat

 • nna
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3724
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #15 : Decembrie 20, 2015, 06:57:43 »

Daca se zice ca de la aTimisoara a inceput revolta,tot de acolo a inceput si Tradarea prin sandaluta?Eu cred ca da.Sa ma contrazica cine-o vrea eu tot la parerea asta raman.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #16 : Iulie 03, 2017, 13:13:37 »

Problema cea mare a noastră este că luptăm de pe poziții politice, nu revoluționare.

BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/673260779399342/?multi_permalinks=1504897846235627&notif_t=like&notif_id=1499076042552024

Elena Elly
15 ore
Desi determinantii nu vor fi de acord (chestie de bănişori) , camaradul DORU ALEXANDRESCU are dreptate. Iată mesajul lui catre....de fapt, nu conteaza către cine !

<< Minunea va " ţine doar 3 zile" şi cu această IDIOATĂ şi MINCINOASĂ OUG 95/ 2014 !.. Fără doar şi poate se impun unele REPARAŢII la stricăciunile aduse legii 341 de către ordonanţa 95/2014 , care nu este altceva decât invenţia serviciilor şi a unor şmecheri diversionişti din conducerea PSD , ca Iliescu, Ponta, Gelu.Voican, Adrian Sanda,Cl. Iordache ,D. Haraga, Codrin Ştefănescu, Nicolicea, Ghişe, T.Mărieş, Balcan, T. Burlacu si multi alţii :

1-Timisoara trebuie sa fie o urbe care s-a ridicat DOAR contra comunismului şi dictaturii ( nu şi de unde se spune prin lege că ar fi început propriu-zisa Revoluţie a schimbării regimului si a sistemului politic ) cum s-au revoltat de-alungul perioadei comuniste si alte oraşe precum Petroşani, Lupeni, Brazi-Ploiesti, Galaţi, Brad, Constanţa ,Braşov, Iaşi samd ,

2- REVOLUŢIA a început imediat după mitingul din faţa CC-ului din 21 decembrie 89 ( nu din 16-17 decembrie şi nici după aşa-zisă fugă a lui Ceauşescu de pe cladirea CC din 22 decembrie 89 , de la orele 12 h 09 min ,moment diversionist intenţionat ales şi dorit de criminalii şi deturnătorii Revoluţiei ) si s-a consumat odată cu execuţia soţilor Ceauşescu din 25 decembrie 89 , orele 14.30 de la Târgovişte .

3- Toţi acei beneficiari ai L 42 si ulterior ai L.341 , asupra cărora nu există contestaţii privind implicarea lor ,precum şi celor contestaţi dar "nedovediţi" acuzelor să fie imediat repuşi în drepturile prevăzute de legea Recunoştinţei 341/ 2004 , iar sumele indemnizaţiilor restante din perioada suspendării legii ,01.01 2012- 01.01 2015 , să fie acordate retroactiv ,

4- Revenirea secretariatului la vechea denumire de SSPR , iar luptătorilor anticomunişti , DETERMINANŢI, DISIDENŢI, DEŢINUŢI POLITICI şi LUPTĂTORI, să li se plătească dintr-un fond special si acordat de către un secretariat DISTINCT si SEPARAT de cel al revoluţionarilor .

ASTEA-S REPARAŢIILE DE CARE AU NEVOIE URGENT REVOLUŢIONARII , REPARAŢII CARE-I REPUN ÎNTRE EROI ŞI.NTRE PERSOANELE CARE MERITĂ RECUNOŞTINŢA UNUI POPOR ... NU ÎNTRE ŞMECHERI sau VÂNĂTORI de DREPTURI CUM I-A TOT CATEGORISIT PRESA VREMII , MEDIA şi televiziunile de 20 DE ANI , datorită dezinformărilor şi a tertipurilor unora perverşi ca ILIESCU & Co , derbedeilor PSD si al unor servicii ! >>
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #17 : Noiembrie 27, 2018, 21:16:46 »

ESTE O ADEVARATA PORCARIE ESTE ABSURD CA INTRO TARA DOMINATA DE LEGI care nu se aplica la varf  SA NU GASIM SOLUTIA SA STOPAM ACEST ABUZ ,SUNT DESTULE ELEMENTE CE POT CREEA CADRU LEGAL SA PUTEM DA GUVERNUL IN JUDECATA EU LAM DAT PE VICTOR PONTA CARE IN CALITATE DE PRIM MINISTRU MA CALOMNIAT IN MOD JOSNIC CATALOGANDUMA CA FIIND UN IMPOSTOR SI CER CU INSISTENTA SAMI ADUCA DOVEZI CARE SA FACA PLAUZIBILA ACEASTA NOUA CATEGORIE CACI PERSONAL LAM INTELES PE DL PONTA CA FIIND UN MEDIOCRU PROCUROR CA ACESTA ARESTA FARA PROBE SAU CU PROBE DIN TUFIS BAZATE PE CIRIPITORII DOMNIEI SALE CE ARGUMENTE DE IMPOSTORAT MAI VRETI DOMNILOR DE LA UN IMPOSTOR DOVEDIT DE ACADEMIA ROMANA SI CINE DECIDE AZI SOARTA REVOLUTIONARILOR ? UN FOST COPIL DE SECURIST UN FOST ACTIVIST DE TIERET COMUNIST  RUSINE CA PERMITEM ASA CEVA EU NU SUNT DOMNILOR UN IMPOSTOR SI VIN IN !* IN PIATA PUBLICA SA FIU ANALIZAT SI JUDECAT DE CEI IN DREPT SA MA JUDECE SI AM ANUNTAT PRIMARIA BUCURESTI DE INTENTIA MEA DE A INTRA IN GREVA FOAMEI PTR GRAVE PREJUDICI ADUSE DE INSASI PRIMUL MINISTRU CE CER SAMI ARATE DOMNIA SA CARE ESTE BAZA LEGALA PE CARE MENTINE SUSPENDAREA INDEMNIZATIEI PE CARE NU AM CERUTO IN MOD EXPRES CI MIA OFERITO TATAL SOCIALISMULUI DEMOCRAT ILIESCU,CER SAMI SPUNA DE CE INTARZIE APLICAREA UNEI PLX CARE DACA VA AMINTITI ACEST ACT A TRECUT DE TOATE COMISIILE SI TOATE AVIZELE PTR REPUNEREA IN PLATA ESTE O BATAIE DE JOC PRIETENI SI CINE ARE MINTE SI DEMNITATE SA VINA IN !* SASI EXPRIME PUBLIC PROTESTUL CACI NOI SUINTEM ACEIA CARE AU PUS IN MISCARE SCHIMBAREA UNUI REGIM SI NU UITATI DOMNILOR CA DIN !$ PINA IN @! DEC !(*( MISCAREA REVOLUTIONAR POPULARA DE LA TIMISOARA NU A FOST OPERA NICIUNUI MARE GANDITOR POLITIC DE RASTURNARE DE REGIMURI SI ACOLO A FOST GENOCID LUCRU CARE BINE IL CUNOASTE SOCRUL DOMNULUI PONTA

O postare de care s-a uitat, la care adaug alta, care conține un document interesant și care a fost făcută ieri, pe Facebook, în grupul Revoluția din 1989,
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2164409250554146&set=gm.2154575764758595&type=3&eid=ARD-7Dnxs3aImSm8oZIvuj7yCLq5Sri04el289GFLItmI2H4Kb_SU5ja6cBi9gPoQaEqOGjyDy-ZGzzZ
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6021
 • Vezi Profilul
Răspuns: TIMISOARA capitol separat
« Răspunde #18 : Februarie 01, 2019, 23:27:23 »

Mihai Haidau 29 ianuarie la 23:04
https://www.facebook.com/groups/semper.fidelis.romani/permalink/2316994258333605
Tudorin, citeşte cu atenţie, desfă textul în cuvinte cheie.
Urmăreşte cu atenţie clipul video de pe Youtube : https://www.youtube.com/watch

Înţelege că o luptă se câştigă la sfârşit, şi asta poate dura peste 30 de ani ca în România.
Revoluţionarii nu şi-au apărat decidenţii, au permis să fie ucişi.
La a cui revoluţie aţi participat atunci?
Cei care v-aţi îmbătat de putere după 25 dec 89 aţi suferit o imensă deziluzie, comuniştii s-au repliat şi prin oamenii infiltraţi printre noi şi-au făcut jocul.
Imediat după fuga / extrageea lui Ceauşescu din CC, Radu Bălan împreună cu unul din Boierii de la Drapelul Roşu ne-a vizitat în foaierul Operei unde a făcut un pact cu Fortuna de sprijin reciproc, cu noi de faţă.
Aceştia au organizat şi strategia eliminării revoluţionarilor prin aşa zisele “alegeri libere” la sediul redacţiei. Aveau pregătire superioară în controlul şi manipularea maselor de oameni, în antrenarea segmentelor sociale la lupte între ele pentru anihilare reciprocă.
Soţii Onofrei, Savu Ion, soţii Iordache, Bădilescu, etc erau doar agenţi de influenţă. De remarcat cum comuniştii s-au repliat pe FSN pe care l-au infiltrat şi controlat. Recunosc că şi PNTCD a fost bine infiltrat şi ca urmare anihilat. Politica nu ia prizonieri, distruge şi anihilează.
Puţinii luptători şi decidenţi din revoluţie dacă nu au fost ucişi, au fost târâţi în procese, calomniaţi în presă, marginalizaţi, să fie linişte.
Ce a reuşit la Timişoara s-a aplicat adaptat la condiţiile locale în toate judeţele ţării, asta a fost lupta pierdută de visătorii în democraţie.
Acum după 30 de ani nu mai discutăm de comunişti, aceştia s-au transformat demult în clone care parazitează structurile democratice.
Şi văd astăzi un speculant de sentimente care se îmbracă în port naţional, îşi pune tricolor după gât, vrea să fie ales să-i reprezinte pe români în Parlament, vrea să-i reprezinte pe revoluţionari. Pe care revoluţionari, pe cei care i-a trădat mereu ? Nimic nou sub soare, Iuda are multe clone.

Tudorin Burlacu Recunosc au avut tupeu cei 30 de... auto-intitulati pompos COMISIE ELECTORALA.... au prostit 858 de oameni creind FSN-ul inTimis... si desfiintand FDR-ul din Opera... dar In baza carei Legi au actionat? ... Casetele cu alegerile de la Primaria din Timisoara din seara lui 25 decembrie 1989, filmate de Vali Vartan unde sunt?

Vezi Tudorine că nu ai urmărit cu atenţie filmul “alegerilor”.
La câteva zile de la victoria schimbării, cât încă ofeream lumină şi mâncare timişorenilor, adică eram la butoane, doi candidaţi din rândurile noastre nu au menţionat că au participat la Revoluţie. Este vorba de Ghile şi de Mihaela Munteanu. Se menţionează doar studiile şi locul de muncă.
În capul lui Ion Savu era deja o ruşine să fii revoluţionar. Atunci !
Toţi candidaţii trebuiau să defileze prin faţa flegmatică a generalului Popescu, cel reactivat de generalul Militaru pentru a lua Timişul sub control.
După cum se vede, el patrona oficial “alegerile libere”.
Timişoara era liberă, declarat din 20 decembrie 1989, în ianuarie 1990 nu mai eram liberi? Nu, comuniştii nu vroiau să lase ciolanul din dinţi, mârâiau.
Acum pe nimeni nu mai interesează, sunt alte nevoi, alte vibraţii şi alte rezonanţe. Acum sunt alţi “revi” cu gura, cu pregătire paramilitară, cu cele mai noi tehnologii şi cu conexiuni în una din emisferele puterii. O fac pe bani, nu au strămoşi, nu vor urmaşi liberi. Un joint, o frecare, cine nu sare …
Există o tripletă Cristi, Angi, Ceauşescu care murdăresc de mult timp imaginea ţării, deci şi a mea. Am întrebat public dacă din vechii revi recunoscuţi nu se găseşte cineva să le răspundă pe limba lor, să le toarne în cap câte o oală cu mâncare procesată. Nimeni, toţi de hârtie, şi muţi.
Am propus să fim informaţi aşa cum sunt ei informaţi cu date despre ce maşini conduc, unde locuiesc, unde cheltuie banii proveniţi din plata serviciilor pe care le prestează, care le sunt obiceiurile şi pasiunile, când sunt şi ei umani pentru a se interacţiona cu aceştia. Tăcere de-ţi ţiuie urechile.
Când l-am văzut pe Ion Savu cum se laudă el după 29 de ani, cum a fost instrument în mâna comuniştilor, cum i-a măturat el pe revoluţionarii din Timiş şi apoi din toată ţara, jignit fiind am răspuns în rever – lung de linie.
Adică sunt multe alte informaţii sensibile care vor lumina soarelui. Până atunci stau la loc uscat în altă ţară, aproape de aurul României. Distribuie!
Memorat
Pagini: 1 [2]
Schimbă forumul: