Home |Initiatori |Eroi |Arhiva presa |Documente |Asociatii |Legislatie | Forum | Predecesori |Linkuri | Contact
.
Inregistrare
Login Inapoi la pagina principala
Forum / Totul despre Revolutie si revolutionari
Mesaje
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
nor
Membru
2006-06-29

Domnule, ideea in sine nu-i rea dar are si unele inconveniente. Felul cum evolueaza comunitatea revolutionarilor pe Internet da ceva sperante ca poate face bani spre mai bine. Practic, frumul de pe site-ul SSPR a incurajat si coagulat grupul celor care prefera aceasta modalitate de comunicare. Dupa inchiderea frumului SSPR, oamenii au migrat spre acesta, de pe Portalul Revolutiei. A veni cu o noua "dislocare", intr-un timp atat de scurt, cred ca ar fi o greseala. Hai sa mai asteptam, sa incercam sa imbunatatim colaborarea pe acest forum, sa atragem un numar mai mare de membrii si abia apoi sa apelam si la alte formule. Faptul ca avem un loc de intalnire dedicat e foarte avantajos. Avem asigurata o transparenta totala, fata de membrii, alte persoane si presa. Daca chiar ar trebui sa facem ceva in plus, acel lucru ar fi sa incepem sa colaboram cu coordonatorii portalului. Vad ca apeleaza la noi ca sa venim cu materiale, documente, marturii despre revolutie, de ce n-o facem?! Avem locsorul nostru in spatiul virtual si-l folosim cu totul si cu totul rudimentar. Propun sa facem adresa aceasta mai cunoscuta, sa folosim mai intens forumul si sa incepem sa contribuim si la celelalte sectiuni. Mai tarziu, cand portalul acesta nu va mai fi suficient, vom crea si altceva. Nu cred ca avem chiar asa de mult timp incat sa trecem zilnic pe la pagina SSPR, Portalul Revolutiei, site-ul Parlamentului ca sa mai propunem si alte modalitati si adrese. Cred ca e rational ceea ce propun. Astept un raspuns.
motanel
Membru
2006-06-29

PENTRU ;VLAD TEPES SI PTR. LUPUL ..... AM TOT CITIT MESAJELE VOASTRE ..NU AM INTELES CINE SINTETI ; DACA sinteti revolutionari; SPUNETI PE FORUM CINE ESTE GELU VOICAN VOICULESCU ; este ruda cu voiculescu de la antene 1234[ astept un raspuns si de la voi ] ptr ca eu sant lupul cel rau AM IN POSESIE BENZI DESPRE REV
addodas
Membru
2006-06-29

"addodas" Răspund celor care nu înţeleg ce am postat mai inainte. Nu vorbesc despre nici o "dislocare" a revoluţionarilor ci practic vorbesc de "un colac de salvare" dacă mâine poimâine site-ul acesta "va avea probleme" cum mai comunicăm?!?!? Este aşa de greu de înţeles că având ID-urile la câţi mai mulţi dintre noi, ne putem anunţa imediat ceva, chiar dacă s-ar găsi "binevoitori" să ne bage beţe în roate şi puţin câte puţin "să fim dislocaţi" democratic (sic)! Mai gândiţi-vă! Cum v-aţi simţit când a dispărut forumul de pe site-ul SSPR? Dacă nu era acest site cum mai comunicam? Eu zic să vă grăbiţi că şi acesta se va bloca şi până o să apară alt site să vedem cum vom putea comunica! Aşa că vă sfătuiesc să vă publicaţi ID-urile!
addodas
Membru
2006-06-29

"addodas" Iar dacă aveţi şi alte persoane în lista de pe mesenger şi nu doriţi să trimiteţi şi acestora mesajele care se adresează numai nouă revoluţionarilor, este foarte simplu să vă faceţi un ID nou şi pe acesta să-l folosiţi numai pentru problemele noastre!
addodas
Membru
2006-06-29

"dascaludoru" Încep eu primul cu noul ID, care este chiar numele meu, şi chiar vă sfătuiesc să vă faceţi noul ID cu numele real! Dacă aveţi ceva de ascuns accept şi nume inventat! Deci aştept mesajele voastre la acest ID : dascaludoru@yahoo.com
marilen
Membru
2006-06-29

s-a votat de plenul camerei deputatilor pe 27.06.2006 proiectul de modificare a legii 341/2004/.
addodas
Membru
2006-06-29

"dascaludoru" Şi revin cu rugămintea să o facem cât mai repede până nu va fi prea târziu! Nu fac parte din nici o asociaţie pentru că sunt cuprins de silă de "bisericuţile" care sunt prin majoritatea acestor asociaţii! Curprins de silă de felul cum ţi se "bagă pumnul în gură" de preşedinte şi de clica ce îl înconjoară! Este ultima mea bătălie "pentru toţi revoluţionarii"!
lupu
Membru
2006-06-29

pentru motanel da sint revolutionar dar nu inteleg intrebarea cu gradul de rudenie ditre cei doi voiculescu iar daca deti benzi si ar ajuta la obtinerea certificatuli ar fi bine
motanel
Membru
2006-06-29

LUPUL cel rau eu sant .....sa stii ca toate mesajele sunt analizate DE noi IAR voi lipsa'
motanel
Membru
2006-06-29

LUPUL CEL RAU ;;;; Santeti niste Mari visatori ; uni s-au facut OAMENI alti santetti voi
Administrator
Membru
2006-06-29

Domnului Dascalu si celorlalti forumisti si vizitatori. www.portalulrevolutiei.ro nu este proprietatea niciunei organizatii de revolutionari (asa cum sugera cineva pe forumul de pe site-ul SSPR) si nici nu va fi. Daca vizitati sectiunea "Initiatori", puteti afla foarte usor cine se afla la originea acestui proiect si cu ce ocazie a fost lansat. Pentru ca au fost exprimate anumite temeri, va asigur ca nimeni nu doreste stoparea proiectului. Dimpotriva, vom asigura continuitatea lui si vom face eforturi sa-l dezvoltam. Pe de alta parte, ne propunem sa intervenim cat mai putin in acest forum, lasand deplina libertate celor care-l folosesc. Aceste randuri sunt postate pentru ca s-au exprimat opinii care ne vizeaza direct. Domnule Dascalu, orice idee de noua organizare sau noua modalitate de comunicare ne bucura, cu atat mai mult cele care sunt lansate pe acest forum. Nu intelegem insa de ce induceti un sentiment de nesiguranta si neincredere in privinta continuitatii forumului nostru. (Sau stiti dvs. ceva ce noi nu stim inca? " Eu zic să vă grăbiţi că şi acesta se va bloca şi până o să apară alt site să vedem cum vom putea comunica!") Daca vor exista mai multi adepti ai ideilor dvs., ne oferim sa va sprijinim deschizand un capitol dedicat postarii si pastrarii tuturor "identitatilor", in asa fel incat, in cazul in care apar probleme, sa existe un loc de unde datele necesare sa fie recuperate rapid. Urari de bine tuturor!
addodas
Membru
2006-06-30

Către domnul Administrator al site-ului! Nu mă interesează cine şi ce este fiecare atât timp cât nu mă deranjează pe mine direct sau indirect. Iar ca o dovadă de bună credinţă a dumneavoastră către noi, vă rog ca mesajele postate de către noi, să fie păstrate pe forum maxim 15 zile, apoi dumneavoastră să le arhivaţi şi să plasaţi un link spre arhivă.
addodas
Membru
2006-06-30

Iar în privinţa identităţii noastre, este o idee foarte bună, ar trebui să avem un loc (chiar virtual fiind) unde să ştim că avem toate datele noastre şi aici nu se va putea pune problema că se pierd dosare sau hârtii (ca la S.S.P.R.) pentru că asta ar fi o dovadă clară că "se face totul" contra noastră!
robertamonica
Membru
2006-06-30

As avea nevoie de un pic de ajutor. Nu stiu nimic despre dosarul meu, presedintele asoc.21dec Tirgu Mures este pe nicaieri din toate punctele de vedere. Ar putea cineva sa-mi dea niste numere de telefon(in afara de cele oficiale-aici nu afli nimic) unde sa aflu ceva concret? Am calitatea de retinut si pot fi eventual contactat la e-mail robertamonica@yahoo.com sau tel.0265-217568.multumesc pentru ajutorul vostru.
Administrator
Membru
2006-06-30

1. Arhivarea, daca forumul nu devine cu totul prolix prin postari masive, se va face anual. 2. Daca membrii forumului vor marsa pe aceasta idee, vom crea un link spre o arhiva destinata pastrarii identitatii lor. P.S. Domnule Dascalu, timpul va demonstra buna noastra credinta, iar titudinile suspicioase le punem doar pe seama experientelor negative anterioare. Succes initiativelor personale - le consideram pozitive!
N-M-FL
Membru
2006-06-30

marilen>> joi(29.06.06) a fost consiliu mare la SSPR . Stii cumva ordinea de zi sau problemele dezbatute ?? mersi frumos!
N-M-FL
Membru
2006-06-30

PENTRU ADMINISTRATOR >>>cat de corecte sunt datele din sectiunea "dosare rev."/"cereri" ? Ne puteti spune sursa de informare si cand preconizati (cu aprx.) sa le actualizati / finalizati ????
marilen
Membru
2006-06-30

nu ma mai duc la sedinte. m-am saturat de ipocrizia lor. nu stiu ce ordine de zi au avut si ce s-a hotarit. oricum Petrisor face tot ce vrea el. convoaca consiliul degeaba. la mine s-au trecut aproape toate dosarele,legea a trecut tot proasta fara sa tina seama de amendamentele noastre... ce sa mai fac la sedinte?
addodas
Membru
2006-06-30

PENTRU ADMINISTRATOR. Propunerea mea pentru arhivare este de fapt "o mână de ajutor" către colegii noştrii care au internet pe dial-up. Pentru că încărcarea unei pagini mari, poate să le creeze cheltuieli suplimentare la plata facturii către Romtelecom. Şi în plus dacă stai pe internet şi o pagină se încarcă într-un timp plictisitor de lung, unii pot renunţa la a mai accesa informaţiile postate aici.
addodas
Membru
2006-06-30

La consiliul ăsta "mare" de la S.S.P.R. pun pariu că s-a discutat programarea în vacanţă a lor şi poate împărţirea între ei a unor bilete subvenţionate către diferite staţiuni de la mare şi de la munte. Pentru că dacă discuţiile se refereau la revoluţionari am găsi postat pe site-ul SSPR despre ce anume s-a discutat. Să urmărim site-ul!
addodas
Membru
2006-06-30

PENTRU "marilen" : nu renunţa să te duci la şedinţe, că poate asta urmăresc şi ei, ca oamenii care îi încurca să nu mai vină pe acolo! Părerea mea este să te duci în continuare şi dacă este nevoie, noi cei care avem acces la internet te vom sprijini prin orice mijloace legale.
N-M-FL
Membru
2006-06-30

nu fii suparata marilen si nu renunta daca esti invitata la consilii (ne esti necesara acolo) Aducem noi argumente si poate in septembrie vom avea sorti de izbinda.Comisia sspr nu pleaca in concediu , are programari pe plen pana la 28 iulie 06 , dupa care se fac programari pentru asociatiile/fundatii mici la nivel de judete (sunt uni care nu si-au sustinut dosarele pe plen niciodata in timp ce alte asociatii sunt deja finalizate "revolutia '89 a fost facuta pe tot teritoriul Romaniei mai mult sau mai putin") Mai grav este cu comisia parlamentara care pleaca in concediu , dar am inteles ca comisia se intruneste o saptamana in lunile iulie-august si mai depindem si de imprimerie care are alte prioritati nationale,oricum certificate se inmaneaza / elibereza atat in Bucuresti cat si in provincie,unde d-ul P.M. este primit f. bine
Administrator
Membru
2006-06-30

Pentru M-M-FL. Nu stiu. Sectiunea respectiva apartine siteului SSPR si doar cei de acolo va pot raspunde. Portalul Revolutiei a facut doar un schimb de link-uri cu SSPR-ul, schimb care, iata, isi dovedeste utilitatea, multi dintre vizitatorii portalului trec si pe site-ul SSPR, asa cum multi dintre revolutionari (in special ei) acceseaza portalul pornind de la respectivul site.
Administrator
Membru
2006-06-30

Pentru addodas. Aveti dreptate. Prima masura luata a fost prin crearea mai multor sectiuni in "Topics", dar se pare ca oamenii prefera sa intre pe prima sectiune indiferent de subiectul abordat. Vom tine cont de observatie.
lupu
Membru
2006-06-30

penru Motanel ce crezi ca ne frica ca monitorizei tot si te dai rotund ca deti benzi ca uni ati devenit mai omeni sub ce forma noi am ramas visatori dar nu uita ca visele devin de multeori realitate si miemi place sa visez
ionel
Membru
2006-07-01

Poate vreti si voi sa faceti ceva pentru Catedrala Neamului. Vanghele - un nenorocit lipsit de identitate - s-a pus de-a curmezisul construirii catedralei. Sta bietul patriarh cu cererea depusa pt. inceperea santierului....s-a depasit de mult termenul legal de solutionare a cererii. Prefectura face nimic. Daca le-ati trimite niste e-mail-ri , asa cum stiti voi, n-ar fi rau. Macar atat. Reprezentati ai societatii civile n-avem.
nor
Membru
2006-07-01

Ba avem, dar sint platiti de ne crestini sau chiar anticrestini. Publica mai jos niste adrese de mail si vor fi destul de multi cei care le vor trimite felicitari cu ghilimele.
addodas
Membru
2006-07-01

Pentru "Ionel". De ce ţii atât de mult partea popilor, care şi aşa la majoritatea dintre ei li se "rupe'n sutană" de români! Singurii care nu s-au înfruptat suficient de mult de la "ciolanul puterii", ar fii reprezentaţii bisericii! Acum au găsit altă găselniţă, Catedrala neamului, adică cât era Ceauşescu la putere nu s-au luptat să o facă, unde sunt martirii care au trait până au venit comuniştii la putere?!?! Nu îţi dai seama că treaba cu catedrala este de a face nişte bani buni de la îmbogăţiţii ăştia care ne-au jecmănit?!? Nu îţi dai seama că locul pentru un cavou în curtea catedralei va costa peste 500.000 de EURO?!?! Crezi că popii vor împărţii aceşti bani la săraci?!?! Aşa că las-o mai moale cu biserica şi fii mai aproape de realităţile mileniului III ! Şi dacă ai cunoaşte cât de cât ceva din culisele bisericii româneşti mi-ai da dreptate 100 la 100! Şi dacă vrei să te rogi la Dumnezeu nu-ţi trebuie palat sau catedrală, cei din vechime se rugau în aer liber ! Să fii iubit !
10555
Membru
2006-07-01

ionel tiam spus ca odai in diverse fate popa sau pote esti daca te intereseaza 90% din popi au fost turnatori ne imbrligi b acu sssp ba presedinti crimeaa acuma catedrala sigur asta ne lipsea sa dam in cocor la so si dute cu popa la spovedanie
10555
Membru
2006-07-01

aici e vorba de revolutionari problemele lor ionele nu de catedrale sau sau spus multe adevaruri pe sait si ne imbrligi sa nu ne organizam unu ca tine a pus o vorba buna si a scos saitul sspr sti ceva oricum debitezi numa prosti
jilava
Membru
2006-07-01

pt.addodas.Dorule esti cumva din Colentina ????????
marilen
Membru
2006-07-01

daca considerati o idee buna trimite-ti si voi la rubrica ''sugestii '' la sspr urmatoarea propunere: sa afiseze pe site numele tuturor functionarilor,fisa postului fiecaruia si nr de interior la care pot fi gasiti.
nor
Membru
2006-07-02

addodas, am pus o intrebare la subiectul urmator. Vrei sa raspunzi?
N-M-FL
Membru
2006-07-02

buna ideie marilen dar avand in vedere ca sunt funtionari publici cu statut guvernamental ar trebui si declaratia de avere a fiecaruia (cap de lista prim P.M.)
Wolf
Membru
2006-07-02

Oare in afara de a ne exprima frustrarile si intrebarile fara raspuns nu putem face si altceva?
CaluCC
Membru
2006-07-02

Frate Motanel cei doi nu au nici o legatura,sunt doi de Popescu
CaluCC
Membru
2006-07-02

I.D ul meu de yahoo mesenger este:sorineala iar adresa de mail este:sorineala@yahoo.com
CaluCC
Membru
2006-07-02

Vasile Emilian Cutean către mine Mai multe opţiuni 29 Iun(acum 3 zile) Urmare a mailului dvs., va comunic faptul ca la data de 07.05.2005 ati fost avizat favorabil de Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 în vederea preschimbării certificatului de revoluţionar, dar întrucât actualul Secretarul de Stat al S.S.P.R. nu şi-a asumat răspunderea acestor dosare, care au fost verificate, în perioada în care Secretar de Stat era domnul Adrian Sanda, a hotărât reverificarea acestor dosare, după care vor fi retransmise comisiei parlamentare pentru acordarea avizului. Pentru clarificarea situatiei dvs., va puteţi adresa Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie ,in concluzie domnule SS Petrisor Morar cum raspundeti acestei afirmatii?
addodas
Membru
2006-07-02

"addodas" Nu sunt din Colentina, sunt din R.F.G. (Rahova,Ferentari,Ghencea) sector 5. De foarte multe ori am propus să ne organizăm intr-un fel, să ne băgăm în politică, dar văd că mulţi dintre noi suferă de o "pudicitate" exacerbată când e vorba să "iasă în faţă"! Din acest motiv în 1989 noi nu ne-am "băgat" în faţă şi uite unde am ajuns. Vă rog să nu mai repetaţi aceiaşi greşeală! Decât să ne irosim energia fizică şi psihică în această luptă cu morile de vânt, respectiv SSPR & guvernanţi, mai bine ne-am axa pe organizare politică, cum am mai specificat. Şi având reprezentanţi de ai noştri aleşi în politică ne vom da singuri aceste blestemate de certificate, folosite de guvernanţi cum foloseşte dresorul zahărul la cai.
addodas
Membru
2006-07-02

"addodas" Să presupunem că cei de la SSPR vor publica lista cu toţi funcţionarii lor! Cu ce ne-ar ajuta pe noi revoluţionarii acest fapt?!?!? Dacă printre ei ar fi unii la care putem dovedi că au fost securişti, că sunt nepregătiţi, că sunt foşti miliţieni, că sunt rude între ei, etc. care ar fi câştigul nostru şi ce am putea face?!?! Vă răspund eu cu toată seriozitatea şi îmi asum acest răspuns: NIMIC! Asta se va face, nimic! Pentru că majoritatea revoluţionarilor ca de fapt tot "românul imparţial" nu pot face decât "comentarii" la o problemă care îl priveşte direct! Nu sunt adeptul luărilor de atitudine folosind metode extreme, gen greva foamei, manifestaţii fără obiect! Puţin le pasă guvernanţilor că unii dintre noi stau sau au stat în greva foamei! Aşa e democratic! Pe ei iar apuca spaima dacă ne-ar vedea că ne implicăm în politică!
addodas
Membru
2006-07-02

Lansez aici sloganul pentru campania electorală din 2008! "BINE PENTRU TOŢI, NU BINE PENTRU UNII ! Se vor găsi unii (sper că puţini) care vor spune că legea nu permite să faci campanie electorală decât în perioada stabilită în mod legal! Măi copii dar cine spune că trebuie să faceţi campanie electorală?! Este suficient să spuneţi în stânga şi dreapta, la câţi mai mulţi români, că aşteptaţi anul 2008 ca să puteţi puteţi alege pe cei care vor face să trăiască toţi bine, nu numai ei! La întrebarea unora cine sunt aceştia, puteţi răspunde că legea nu permite să faci campanie electorală unei persoane sau partid, înainte de termen, dar să fie atent că va fi o surpriză! În acest mod veţi ţine conştiinţa majorităţii populaţiei trează pentru 2008! În acest mod toate frustările populaţiei referitoare la nemulţumirea faţă de guvernanţi se va sublima în dorinţa acestor oameni de a vota cu cineva contra lor! Noi inoculând cu mult înaintea tuturor, în conştiinţa populaţiei că vom fi alţii decât cei care iau făcut să dufere, veţi vedea rezultatele la votul din 2008. Aşa că trebuie să-mi trimiteţi adresa de e-mail pentru a vă trimite un material, în care vă voi da lămuririle necesare acestei acţiuni! Aduceţi-vă aminte de lecţiile din cartea de istorie, unde în diferite ţări, inclusiv în România au ajuns la putere unele organizaţii care aveau câteva sute de membrii! Noi suntem peste 20.000 şi dacă punem şi rudele noastre ajungem la 100.000! Să fiţi iubiţi! "BINE PENTRU TOŢI, NU BINE PENTRU UNII!"
addodas
Membru
2006-07-02

"addodas" "Nu vă fie frică Ceauşescu pică !" Vă aduceţi aminte?! Cred că mulţi au uitat! Şi atunci dacă te aresta miliţia sau securitatea nu te mai scotea nici dracu! Dar acum în democraţie ce pot să vă facă?!?! Cu o mass medie avidă de subiecte, cu mâncătoria care există între politicieni, credeţi că veţi sta mult timp reţinuţi?!?! "NU VĂ FIE FRICĂ...că şi ăştia vor pica cu ajutorul votului...şi cu o mână de ajutor de la revoluţionari! Vreau nişte lămuriri de la voi "revoluţionarii" ! Sunteţi revoluţionari sau nu! Pentru că dacă vă bateţi pentru certificate înseamnă că spiritul revoluţionar a murit şi doriţi răsplata participării la revoluţie! Fiind libertate şi democraţie fiecare este liber să-şi aleagă tabăra în care se află! Eu mă consider REVOLUŢIONAR şi rămân revoluţionar! Cei care vor numai denumirea în certificat, poporul român le mulţumeşte şi să ne lase pe noi cei care dorim să terminăm revoluţia din 1989 să ne vedem de treabă! Deci nu uitaţi "BINE PENTRU TOŢI, NU BINE PENTRU UNII!" Să fiţi iubiţi!
jilava
Membru
2006-07-02

Pt.R.F.G. ("Timisoara-n sange,Bucurestiu plange","luptam,murim si nu va parasim" etc. ce frumos,ce zile,ce oameni)poti conta pe mine,dar doi "nebuni"nu pot face nimic avem nevoie de mai multi.(messenger ID acodg)
jilava
Membru
2006-07-02

Dorule daca pui sotie(sot) mama,tata,socru,soacra,frati,surori,unchi,matuse,veri,nepoti,etc.ajungi lejer la peste 300.000 membri activi si sigur votanti .
alex n
Membru
2006-07-02

plecati de pe sait toti cei care au intrat dupa ce sa inchis saitul sspr nu urmariti decat interesul propriu certi ficate bani drepturi nu va intereseza cum le optineti uitati de cei care au murit la revolutie care au fost raniti sau batuti de secu sau militie uitati ca presedinti de asociatie neu adus aici poate santeti rev olutionari in 89 nu am luptat pentru drepturi am strigat jos comunismul jos secu dar ati uitat va bateti pentru ceolan si ciolan o sa primim toti dar numai osu mai vine cate unul si ne imbrliga ce aveti cu ssspr cu comisia cu presedinti ajutati mineri ajutati catedrala ati uitat tot pentru ce am luptat plecati de pe sait dar plecati odata 10555 mai vorbim pote il bagam pe MUSCALU la apa dar raspunde la tel plecati toti odata
alex n
Membru
2006-07-02

jilava ai dreptate 300000 de votanti daca sunt rude cu presedintele de asociatie tu nu prinzi nimic credema nici nu te baga in sema cu stima
Doru Dascalu
Membru
2006-07-03

Pentru că am luptat contra comunismului, înseamnă că nu sunt de acord nici cu metodele de luptă politică folosite de aceştia, respectiv conspirativitatea. Într-o democraţie totul se face la vedere. Cum nu am aflat că politica se face acum conspirativ şi nici că revoluţionarii ar face parte din vreun serviciu secret, eu de acum voi apărea pe acest site cu numele real. Invit pe revoluţionarii care nu au nimic de ascuns să procedeze la fel. Deci până acum am fost "addodas" de acum vi cel real adică Doru Dascălu. Şi vă rog pe cei care postaţi mesaje pe acest site să nu mai "aruncaţi cu piatra", decât punct ochit punct lovit. Aşa că vă rog să vă gândiţi! Speranţa nu moare niciodată! Dar una e să fie speranţa ta că o vei duce mai bine şi alta e să fie speranţa indusă în subconştient de "alţii"! Aştept să-mi cunosc colegii revoluţionari pe adevăratul nume, cu această ocazie poate ne întilnim unii care nu ne-am văzut de ani de zile! "BINE PENTRU TOŢI, NU BINE PENTRU UNII!" Să fiţi iubiţi!
Doru Dascalu
Membru
2006-07-03

Şi dacă stăm strâmb şi judecăm drept, nu este necesar să fim plini de ură unii contra altora. Dacă ai o nemulţumire şi nu reuşeşti să o rezolvi, cere sfatul celorlalţi revoluţionari şi poate împreună găsim o rezolvare. Nu vă mai fiţi contra "preşedinţilor" de asociaţii! În momentul când un asemenea preşedinte vă face necazuri, uitaţi-vă la el lung, şi dacă nu aveţi curajul să-i spuneţi în faţă: "Să vedem unde vei fi preşedinte după alegerile din toamna 2008!", măcar spune-ţi-o în gând! Pentru că trebuie să fiţi convinşi că totul se plăteşte democratic în această ţară, normal că şi preşedinţii de asociaţie care au fost preşedinţi pentru ei, pentru rude, pentru prieteni şi nu pentru asociaţia de revoluţionari vor plăti legal, democratic, abuzurile şi traficul de influienţă. Că de aceea avem Cod Penal! Sfatul meu este, să-l studieze bine domnii preşedinţi de asociaţie care se ştiu în culpă! "BINE PENTRU TOŢI, NU BINE PENTRU UNII!" Să fiţi iubiţi!
Doru Dascalu
Membru
2006-07-03

Şi vă rog să luaţi în considerare ceia ce vă voi spune aici. Nu voi băga în seamă şi nu voi citi nici un mesaj postat pe acest site de acum înainte, dacă nu este postat sub numele real. Iar celor care le place conspirativitatea, pot intra pe un chat şi să stea acolo conspirativ! "BINE PENTRU TOŢI, NU BINE PENTRU UNII!" Să fiţi iubiţi!
Administrator
Membru
2006-07-03

Domnule Dascalu, forumul acesta este si se doreste sa ramana unul liber, cei care posteaza fiind scutiti de tot felul de limitari care apar pe o multime de alte site-uri. Asa cum, iata, nimeni nu va impiedica sa faceti propaganda politica in acest spatiu virtual, va rugam sa nu conditionati in nici un fel postarile celorlalti. Va multumim.
ionel
Membru
2006-07-04

10555- nu pot sa inteleg de ce acest libaj provocator....tu cam repede ii trimit pe oameni la groapa de gunoi...
ionel
Membru
2006-07-04

Catedrala Neamului nu-i a "popilor", e a nostra.E o pagina de istorie care asteapta sa fie implinita de pe ala 1800. Si apoi sa vada lumea ca stim si altceva decat spun detractorii. "Popii" tai 10555 sunt asa cum suntem noi toti. Vrei preoti mai buni, trebuie sa fim cu totii mai buni. 10555- s-au dus vremurile anilor 90 cand oameni ca tine faceau ravagii, ca pe vremea lui Nero sau Stalin. O adresa pentru cei interesati sa dea cu e-mail-ul la sect.5:prim5@rdsnet.ro Si o adresa a prefecturii : prefect@mai.gov.ro
nor
Membru
2006-07-04

Multumesc pentru informatie. Voi trimite niste mesaje la adresele respective. Pe ceilalti nu fi suparat. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! Ce or fi cautat ei la Revolutie daca nu voiau sa arunce peste bord comunismul!? Comunism inseamna si anticrestinism, ateism, viata fara Dumnezeu. Se pare ca nu stiu ca mantuirea se dobandeste numai in sanul Bisericii create de Iisus Hristos. De atei care considera ca e mai bine sa te rogi de unul singur, in natura, in intimitatea camerei, sub cerul liber etc., sunt satul. Nu fac altceva decat sa-l devieze pe crestin de la dreapta credinta. Citesc postarile acestui "Dascal" si ma minunez de incompetenta sa. Omul vrea sa faca politica, sa creeze un partid nou (in principiu al revolutionarilor) dar are un discurs care-l descalifica. Intr-o tara ortodoxa, chiar ateu fiind, nu te apuci sa dai in Biserica si preotii ei pentru ca nu te va vota nimeni. Omul nu e in stare sa foloseasca nici macar niste tactici simple in fata electoratului, daramite sa elaboreze o strategie, asa cum presupune activitatea unui partid! Si inca o observatie: daca nu e in stare (sau evita) sa raspunda la o intrebare punctuala, degeaba isi mai da numele adevarat, tot nimeni ramane.
CaluCC
Membru
2006-07-04

Fratilor propagati acest mesaj catre toti cei pe care ii stiti curati,la parlament se desfasoara GREVA FOAMEI pentru aplicarea legii 342,avem mare nevoie de sustinere,ceea ce facem nu facem numai pentru noi,este pentru toti ce necajiti si nedreptatiti din aceasta miscare,asa ca AVEM NEVOIE SA FITI LINGA NOI,asa ii vom invinge,prin UNITATE va salut pe voi cei ce meritati.
N-M-FL
Membru
2006-07-05

VREAU SI EU MAI MULTE DETALII (referitor la anuntul lui calucc) este o actiune sau o initiativa personala Marilen daca sti ceva astept o parere
Doru Dascalu
Membru
2006-07-05

Promit ca de maine o sa fac numai rugaciuni intr-o biserica cat mai mare, o sa tin post, o sa tin cont de toate sarbatorile..etc. si poate asa voi fi pe placul unora care o da in alte alea cu religia. Pai nimic nu e mai usor decat sa stai degeaba si sa faci cruci si sa te rogi. De ce sa mai folosesti si creierul, cand este mult mai usor sa te comande unii ce sa faci, sa ti se dea remuneratia lunara, sa bati din palme la ordin si sa stai plin de admiratie cand trec "alesii" in gipane escortati de masini de politie platita din banii tai. Iar cei care zic ca daca vreau sa fac ceva in politica, trebuie sa dau mesaje catre popor ca sunt foarte credincios si cu Dumnezeu inainte, anunt pe aceasta cale ca sunt niste mari naivi rupti de realitatile Romaniei. Iar daca se crede vreo unul ca are dreptate, astept mesaj sau bip(ca-l sun eu) sa ne intalnim si sa mergem in fata unei biserici unde vin "credinciosii" si eu sunt capabil sa-l fac sa-mi arate buletinul,sa vadasi persoanele care posteaza abureli filozofice cu credinta, ca mai mult de 20% dintre persoanele care merg la biserica nu au votat. Deocamdata vad ca cei care posteaza diferite mesaje pe site nu sunt decat "Gica contra" si filozofi" de conjunctura de forum. Tot astia fac filozofie si la o bere. Pacat ca sunt antialcoolic ca poate intalneam mai multi. Cred ca o sa raman antialcoolic. Nea administratore ce conditionare am pus eu prin faptul ca am cerut numele real al celor care posteaza mesaje?!?! Apartine site-ul vreunui serviciu si ne incurajezi sa fim conspirativi ca sa aiba cei din serviciu de munca?!?! Folosim IT-ul pentru a ne crea falsa impresie ca facem ceva!? "BINE PENTRU TOTI, NU BINE PENTRU UNII!. Sa fiti iubiti!
Administrator
Membru
2006-07-05

Domnule Dascalu, va citez: "Şi vă rog să luaţi în considerare ceia ce vă voi spune aici. Nu voi băga în seamă şi nu voi citi nici un mesaj postat pe acest site de acum înainte, dacă nu este postat sub numele real. Iar celor care le place conspirativitatea, pot intra pe un chat şi să stea acolo conspirativ". Daca dvs. considerati ca nu e vorba de o conditionare, imi cer scuze. Privitor la apartenenta acestui portal, totul e la vedere, cautati la "Initiatori". (In paranteza fie spus, daca un serviciu secret ar dori sa culeaga informatii prin intermediul portalului, ar fi mai interesat de numele reale ale celor care posteaza decat de nikname-urile lor.) De aici inainte, vom incerca sa intervenim cat mai putin posibil pe forum - va rugam sa nu luati acesta drept lipsa de interes sau respect. Succes tuturor!
ionel
Membru
2006-07-05

Multumesc Dorule. Domnule Dascalu, credita inseamna bun simt.Bunul simt inseamna curaj, iar curajul cateodata inseamna si sacrificiu. Credinta nu inseamna doar cruci, posturi si o mareata impotenta intelectuala ..... Eu in pagani n-am incredere pentru ca n-au reguli. Pe aci pe la noi, candva mai exista, pe langa crestinism, o scoala a onoarei, specifica militarilor de cariera si care acum mai rar poate fi intalnita. Dumneata ce ai daca nici credita n-ai? Unitate n-avem, sa intram in politica nu-i rau, dar pana la partid politic mai trebuie sa ne si unim. Dumneata ai vazut ce se intampla cand se strang revolutionarii ? N-am vazut adunare de revolutionari care sa nu se sfarseasca asa cum a-nceput...P
ionel
Membru
2006-07-05

Ca sa facem ceva, si nu in interesul nostru, trebuie sa ne organizam, dar nu conventional, precum partidele politice, cu lideri nereprezentativi, sedinte sterile si impact insignifiant sau meschin. UITATI-VA IN CURTEA FRANCMASONILOR: LOJE, NUMAR REDUS DE OAMENI, DISCRETIE, DECIZII UNITARE, IMPACT MAXIM. MAI INTAI TREBUIE SA NE ORGANIZAM SI ABIA APOI SA "MISCAM". SI NU MAI ASTEPTATI SA FITI BAGATI IN SEAMA DE ALTII.
ionel
Membru
2006-07-05

GRUPURI REDUSE DE REVOLUTIONARI, DISCRETIE, UN SET DE IDEI CALAUZITOARE, TELURI NOBILE, REGULI, ETC. NORULE INCA O DATA MULTUMESC.
nor
Membru
2006-07-05

N-ai pentru ce. Facand o paralela, domnul acesta se aseamana cu aceia care, lipsiti fiind de educatie muzicala, considera muzica simfonica plictisitoare si imposibil de urmarit, buna de adormit copii de plictisitoare ce e. Nici nu-si poate imagina bogatia, frumusetile si sferele in care te poate purta si, simptomatic pentru acest gen de oameni, nici de sfaturile altora nu vor sa asculte. Pentru ei somitatile criticii muzicale, marii dirijori, interpreti si compozitori nici nu exista, decat asa, ca manifestari a snobismului unor secole sau cercuri academice. Sfintii, martirii, minunile credintei, Istoria Mantuirii, jertfele, intelesurile, marii ierarhi (in spirit, duh, cultura), toate acestea sunt niste simple povesti marginale, fara prea mare implicare in viata reala a omului. Pacat. Eu unul nu vreau sa-l supar; daca tot scriu aici o fac si pentru a-l ajuta sa-si revina. De atei e satula lumea. Revolutia parca s-a facut si pentru a schimva modelul lor, ca pe unul profun gresit si dovedit ca ne roditor. Daca ceva ne desparte de hotii care au pus mana pe tara, dincolo de averile lor frauduloase, este aceasta convingere ca mergem pe un drum mai apropiat de voia Domnului; cu toate pacatele noastre, consideram ca facem mult mai putin rau decat acesti demoni care au reusit sa disloce jumatate din populatia activa a tarii, sa instraineze resursele vitale ale natiunii, sa condamne la moarte prematura batranii si sa impinga in prostitutie tineretul. Fara Dumnezeu si biserica Lui am fi cu totul goi si pe dinlauntru! E usor sa dai in preoti cand nu sti cati dintre ei s-au jertfit in perioada cea mai cruda a comunismului, cand nu sti cata rabdare in umilinte au suferit facaandu-si datoria datoria (aceea esentiala, de a boteza, a ierta pacatele, binecuvanta, inmormanta s.a.m.d.). E la moda sa "dai" in preoti dar nu prea se intreaba lumea de unde moda aceasta. E usor sa dai in ei cand n-au cum sa se apere. E facil sa te inscri intr-un curent intelectualist cand nu cercetezi si nu sti prea bine cine sunt si ce au promovat intelectualii respectivi. Am un singur sfat valabil pentru cei care au adoptat moda lovirii in Biserica si reprezentantii ei (ba chiar si in simplii credinciosi, pe care-i ridiculizeaza): sa asculte si partea cealalta, sa traga concluziile de care sunt in stare si abia apoi sa vorbeasca.
akila
Membru
2006-07-05

Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, nr.341/2004 a fost trimis la presidentie pentru promulgare. Forma finala o gasiti la: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=7458
akila
Membru
2006-07-05

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=7458
nor
Membru
2006-07-05

Multumim pentru informatie. Daca ar fi toti saritori ca tine, n-am avea probleme chiar daca unii, platiti pentru aceasta, nu-si fac datoria.
lili nistor
Membru
2006-07-06

E-adevarat, Calu' este si el in greva foamei alaturi de alti opt revolutionari
Administrator
Membru
2006-07-07

Daca are cineva date precise de la aceasta manifestare - numarul participantilor, nume si prenume, revendicari - si una, doua fotografii cu grupul grevistilor, poate sa trimita informatiile pe adresa de e-mail a portalului pentru a fi publicate.
Doru Dascalu
Membru
2006-07-08

Răspund unitar tuturor celor care au nelamuriri sau nu citesc toate mesajele postate de către mine.Anunţ pe această cale că nu am nimic contra bisericii şi nici contra slujitorilor săi! Ştiu un singur lucru şi anume când s-a demolat biserica Sfânta Vineri eram prezenţi numai o mână de oameni laici şi câţiva miliţieni. Nu am văzut nici un grup de preoţi care să stea în genunchi în faţa buldozerului care dărâma biserica. Să înţeleg că aceştia în frunte cu patriarhul făceau slujbe şi dădeau acatiste contra comunismului exact în acel moment?!??!??? Aceste rugăciuni au avut efect mult mai târziu în decembrie 1989! La câte impozite plăteşte cetăţeanul român, mă aştept din zi în zi să se legifereze şi zeciuiala datorată bisericii! La câţi susţinători ai bisericii văd că apar peste noapte, nu mă mir să nu facă lobby şi pentru aceasta. Iar cei care împart lumea în credincioşi şi atei, îi anunţ pe această, cale că eu personal nu fac parte din nici o tabără!Să fiţi iubiţi! "BINE PENTRU TOŢI, NU BINE PENTRU UNII!!"
nor
Membru
2006-07-08

Lumineaza-ne inteleptule: daca nu esti nici ateu, nici credincios, ce esti?! Un raspuns coerent, ar putea crea o noua dogma, probabil prima din acest nou mileniu. Ultima dogma a mileniului trecut (cf. lui Lucian Blaga) a fost una stiintifica, cea care postula natura binara a luminii: nici unda, nici corpuscul, ci un corpuscul atasat unei unde. Daca nu esti ateu, un individ care nu crede ca exista Dumnezeu, nici credincios, o persoana care considera ca exista o divinitate, ce esti, cum esti, cum te definesti? Rogu-te, nu ne lasa in intuneric, caci, iata, dintr-o data am descoperit ca nu stim nimic!?
Afri
Membru
2006-07-10

Asa cum am banuit... : Avnd n vedere faptul că n această perioadă este vacanţă parlamentară, urmează ca aceste liste să fie supuse avizării n plenul Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 n sesiunea viitoare, iar certificatele transmise n vederea semnării de către Preşedintele C.P.R.D.1989, vor fi semnate n perioada vacanţei parlamentare şi vor fi naintate S.S.P.R. n vederea eliberării acestora. Vezi: http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2006/pv0707.pdf
Afri
Membru
2006-07-10

S-au obosit prea tare cu verificarea certificatelor.... Bine macar ca SSPR-ul va lucra in aceasta perioada - SAU NU???
vlad tepes
Membru
2006-07-10

Salut la toata lumea. Stimaţi colegi, mă adresez vouă in dorinţa de a-i cunoaşte (regăsi) pe cei care in data de 21/12/1989 in zona Piaţa Romana au manifestat mpotriva regimului si ca urmare a represiunii s-au refugiat intr-o locuinţa din zona. Dacă vreun membru al acestui forum se regăseşte printre acei participanţi sau dacă aveţi cunoştinţă că vreun coleg a fost adăpostit de un locatar din zona respectivă vă rog să mă contactaţi. Vlad tepes@yahoo.com: gema-group@gmx.net. tel: 0765.44.666.4: 072.08.20.393
ionel
Membru
2006-07-11

Pt Doru Dascalu: Entuziasmul tau este bun, dar la \"doctrina\" mai trebuie lucrat. 50 de ani fara credinta ne-au insemnat .......Te-ai uitat cati oameni intra in biserica in zi dumineca? Care este segmentul de populatie cel mai reprezentativ? Ce scoli ale moralitati mai exista in Romania in afara de biserica? Iti inchipui ca invatamantul romanesc ofera un suport in acest sens? Toate elitele cunoscute, nu numai de la noi, dar si din alte parti, au in spate scoli ale moralitatii. Au o poveste din care nu lipseste acel izvor esential numit morala.In spatiul european este vorba de morala crestina. Te-ai intrebat ce nu este polarizat cu morala crestina?
ionel
Membru
2006-07-11

Pt Dascalu: Te-ai intrebat de ce aceasta masa de parlamentari, care vrem sau nu vrem totusi reprezinta Romania, este atat de impotenta intelectual, dar mai ales moral? Timp de 15 ani profilul or psihologic nu s-a schimbat semnificativ. Si mi-este teama ca daca i-am da afara pe-acestia si i-am inlocui cu alti, am avea aceleasi rezultate. PROBLEMA ESTE UNA DE MORALA SI ACEASTA PENTRU CA NU AVEM O SCOALA A MORALITATII. BISERICA INCA NU S-A INTREMAT. SOCIETATEA NU PREA ARE PE CINE SA SE BIZUIE. VOM MERGE TOT CU HOTII INAINTE INCA MULTI ANI.
CaluCC
Membru
2006-07-11

Suntem la capatu\' puterilor,se termina a 9 a zi de greva a foamei si nici un rezultat concret.Fratilor daca se va depasi luna octombrie cea mai mare parte dintre voi vor ramine participanti,nu-i lasati sa va fure ce-i al vostru.Cu drag va salut P.S.participantii sunt in numar de 8 numele lor este:Filip Nichilici Ioan,Tanasescu Ion Nicolae Sorin,Adam Cristina,Adam Cristian,Caslaru Cristian Ramis,Draghici Theodor,Nistor Lenuta,Lefter Ioan Cristian.Iar aseara 10 iulie ni s-a alaturat un grup de revolutionari di Birlad si Iasi in numar de 4 persoane.Va salut
N-M-FL
Membru
2006-07-11

Te rog frumos calull ,sa ne spui si noua cerintele voastre poate ai sa ai mai multi revolutionari care sa -ti se alature >Eu unul am tot asteptat raspuns la intrebare dar vad ca acest forum este folosit de uni pentru interese personale care nu au nimic in comun cu revolutia 89
marilen
Membru
2006-07-12

da-ne te rog mai multe detalii. unde sa afla exact grevistii? la tv aseara s-a anuntat ca sint in fata la guvern. toti sint din aceeasi asociatie? si ce nemultumiri au? si din ce oras?
Administrator
Membru
2006-07-12

REVENIRE Daca are cineva date precise de la aceasta manifestare - numarul participantilor, nume si prenume, revendicari - si una, doua fotografii cu grupul grevistilor, poate sa trimita informatiile pe adresa de e-mail a portalului pentru a fi publicate. Adresa e-mail este: portal@portalulrevolutiei.ro si (poate trebuie sa precizez) toate serviciile vor fi gratuite.
pintea
Membru
2006-07-12

Iar ne facem de rasul lumii...sa ma explic. Grupul de grevisti,organizati de Cristi Lefter,se gaseste in fata Palatului Parlamentului,nu la Guvern.Doleantele lor sunt la prima vedere acceptabile si de inteles...semnarea de catre Comisia Revolutionarilor a Certificatelor pe numele acestora,certificate avizate de SSPR...am spus la prima vedere,pentru ca substratul abia acum se va vedea. In spatele grevistilor se afla George Costin,Maior,Iordan Radulescu,Morar Petrisor,Maries,care vor inlaturarea de la presidentia Comisiei Parlamentare a deputatului Emil Cutean(PSD) si inlocuirea acestuia cu un om de casa din PD,pentru ca operatiunea de preschimbare sa fie o simpla formalitate,numarul Revolutionarilor sa fie exagerat de mare,indemnizatiile sa nu poata fi acceptate de guvern,iar in cele din urma sa fie anulate.De pierdut, pierd adevaratii Revolutionari,care nu o duc prea bine material si spiritual,de castigat,cei ce isi vor asuma \"victoria\" acestui marsav compromis,gen\'capra vecinului. Noaptea, George Costin viziteaza din gipul sau impozant, amaratii de pe trotuar,ziua, Morar Petrisor le da bani de apa si tigari,iar la SSPR,mai sus pomenitii impreuna cu Maries Doru si alti \"revolutionari\"lucreaza la schimbarea Legii 341 si a Normelor metodologice,pentru a introduce articole care sa faca acest proces de triere,intr-un simulacru de retiparire a vechilor si inutilelor cartoane. Daca mai sunt nelamuriri,intrebati si....cine stie....
N-M-FL
Membru
2006-07-13

Mai fratilor.>>pe\"cuvantul meu daca mai inteleg ceva.Am tot hulit pe unul si pe altul ca vor sa ne \"fure\" revolutia dar la ora actuala am impresia ca sunt uni care vor sa o vanda Daca cineva ar lua stenogramele de la camera deputatilor atunci cand s-a discutat 341 ar vedea clar cine este impotriva Parerea mea este ca nu Cutean este cel vinovat, ci alti care au interese ca legea sa fie taraganata pana aproape de alegeri (dar toata smegheria are doua taisuri si sa nu uitam de varf) Astept sa ma contraziceti pe tema Cutean!!!!!!!
marilen
Membru
2006-07-13

nu pot sa te contrazic ci pot sa-ti spun ce stiu eu si ce ma revolta: se tot loveste in Cutean pe toate posturile si in toate imprejurarile. se incearca a se arunca vina pe el de mersul incet al preschimbarii cert. nu este asa. eu am mai spus. la sspr lucrurile merg f incet. comisia parl;ametara se intruneste saptaminal (cautati pe site camerei deputatilor)SI AVIZEAZA LISTA trimisa de sspr. este adevarat ca pe cei contestati la nivelul comisiei ,nu-i avizeaza si e legal asa,dc bineinteles motivele sint concludente. asta referitor la cert. acum ,cit d e curind ,basescu va promulga modificarea legii 341/2004,modificare propusa de Petrisor. nu imbunatateste cu nimic imperfectiunile legii,doar se schimba baza de calcul a indemnizatiilor si ne mai ia din bani. dar si comisia condusa de cutean a dat aviz favorabil acestui proiect iar apoi se trezeste cutean si propune niste modificari la comisia juridica care ii sint respinse. nici el nu s-a zbatut suficient pt a corecta legea.deci ,din punctul meu de vedere aici s-a inteles perfect cu Petrisor.
marilen
Membru
2006-07-13

George apare pe toate posturile tv pe unde il primeste si incearca ,atit el cit si prietenii lui sa-l discrediteze pe Emil Cutean. nu vreau sa spun ca ar fi nevinovat. dar de acum? de cind e Emil pres comsiiei parlamentare si a inceput acest proces de verificare a dosarelor.cit a fost secretar de stat n-a avut sa-i reproseze nimic? de ce nu si-a exprimat si atunci public nemultumirile. si cutean si costin au fost demnitari . nu imi amintesc multe realizari ale lui george.PE noi,urmasii nici in audienta nu ne-a primit Costin. DE CE cOSTIN nu aduce in atentia autoritatilor si adevaratele probleme ale revolutionarilor? sint multi raniti cu grave probleme de sanatate. de cite ori a facut apel catre autoritati de neajunsurile lor?toti revolutionarii sint f bine si singura problema a ramas Emil Cutean? atunci sa ne adunam toti si sa cerem schimbarea lui.
vasile
Membru
2006-07-13

cum e vinovat emil cutean eu stiu ca presedintele comisiei sspr e altcineva si majoritatea dosarelor nu trec de comisia sspr nu vad legatura cu comisia parlamentara daca toate problemele sunt la sspr,ar trebui sa se faca ordine in sspr asa poate nu se mai pierd documente ,completari si asa mai departe , atentie fratilor nu mai va lasati manipulati,diurna de sedinte e destul de grasa si dupa cum se vede sedintele de preschimbare se pot lungi pina la calendile grecesti .cred ca nu ar mai trebui sa asteptam mult
N-M-FL
Membru
2006-07-13

de care manipulare vorbesti , care-pe-care, ma vasile, Unde ai fost pana acum ? Te oftici ca nu ai reusit sa-ti iei inca certificatul (si malaiul) pana acum Legea 341 este aparuta din august 2004 si normele de aplicare in noiembrie 2004 >Cine/ce a facut ceva pana nu au inceput distribuirea certificatelor Comisia parlamentara are la dispozitie 5 zile sa spuna daca un dosar are nevoie de alt aviz(cnsas,parghet) daca nu are acceptul automat si nu am auzit pana acum ca dosarele sa fie blocate de catre emil cutean fara un motiv intemeiat, ba din contra cunosc citeva pers din provincie pe care a incercat sa le ajute pe cat posibil REPET ..>>>SUNT ASOCIATII DE REVOLUTIONARI DIN PROVINCIE CARE PANA LA ORA ACTUALA NU AU INTRAT LA COMISIA SSPR IN TIMP CE ALTI AU CERTIFICATELE LUATE IN PROPORTIE DE 80% (sa nu uitati ca revolutia a fost facuta in ROMANIA)
N-M-FL
Membru
2006-07-13

Eu sunt sigur ca buba este in B N R ,cineva se simte marginalizat si dat la oparte la impartirea \"tortului\" si face tot posibilul macar sa linga farfuriile
Afri
Membru
2006-07-13

E cineva atat de amabil - nu numai pentru mine dar cred ca sunt si altii interesati - sa specifice care sunt etapele de verificare sau ce or fi ele pana la obtinerea noului certificat? Dupa verificarea tehnica ce mai urmeaza???
Afri
Membru
2006-07-13

Multumesc anticipat :)
vasile
Membru
2006-07-13

nu sunt ofticat,dar dupa depunerea de completari cu copii de pe ziare(lista cu cei care au avut armament nu vrea seful la comisariat sa o dea ,baiatul vitreg e fiul unui ofiter de securitate care a fost inpuscat in revolutie) si declaratia a 5(cinci) martori cu certificate cu tot depus pe data de 30.11.2005,pe data de 20 06.2006 nu se gaseste decit doua declaratii de martori la dosar si adeverinta data de la consiliul judetean (ca declaratia de la tribunalul militar nu se mai da) si sa nu te oftici....... sa fim seriosi .eu voi fi alaturi de colegi cind oi auzi ca se cere demisia tuturor de la sspr incepund de la poarta si pina la ministru inclusiv a comisiei sspr si parlamentara si sa se dea bani inapoi retroactiv ca o sa mai dureze cel putin un an de acum in colo ,poate cei care vor veni vor cere si declaratie de la parchet asa o sa se afle si adevarul despre revolutie
alex n
Membru
2006-07-13

pintea imbrligi lumea eu am luat noul certificat dar tec zilnic pe la cei care sant in greva fomei nu lefter ii conduce ear morar nu le da nimic nu ce zici tu acolo apa bani tigari am participat si eu la o dis cutie cu morar am asistat nu sa cerut decat sa se respecte legea 341 iar cei din sspr sa nu ne mai trateze cu sictir daca doriti puteti sa veniti cand vreti nimeni nu va retine
alex n
Membru
2006-07-13

puteti trece nu le trebuie dect sustinere atat acolo ai gasiti non stop pe calu lefter cristi etc scuze nui cunosc pe toti sant si 2 doamne 3 nus sigur
VALI
Membru
2006-07-13

test 3
vlad tepes
Membru
2006-07-13

Alex, eu relatez fapte reale care pot fi confirmate de către numeroşi alţi colegi, dacă uni afirmă că nu-i Cuteanu de vină nseamnă că vinovatul este Morar. Şi atunci intervine ntrebarea mea firească: 1) Cum poate să-mi explice dl. Morar ce l-a determinat să afirme public faptul că el dă certificate la cine vrea el ??!?? Afirmaţie publică făcută n incinta SSPR-ului acum o lună de zile n prezenţa a peste 12 martori. 2) De ce la predarea actelor pentru preschimbarea certificatelor către SSPR nu s-a eliberat pe lngă bonuleţul de nregistrare şi un opis al actelor depuse ??? 3) Cum ne poate explica scopul şi dispariţia numeroaselor acte n cadrul instituţiei ce cu onoare o conduce ??? 4) Cine răspunde pentru pierderea lor ? Multe acte originale nu se mai regăsesc n arhiva SSPR-ului.
pintea
Membru
2006-07-14

Alex,sub nici o forma nu vreau sa polemizez,cu atat mai mult sa dezinformez.Nu vrei sa crezi cele relatate de mine,treaba ta,dar tine minte: Daca Morar este secretarul nostru,al revolutionarilor,ne apara interesul si drepturile dobandite de-a lungul timpului,ne sustine in fata autroritatilor,ne reprezinta la nivel guvernamental,cum se face atunci ca primul lucru facut de el la instalarea in functie,a fost sa atentioneze prin ordin prefecturile ca Legea 42 este abrogata si sa nu mai acorde drepturile prevazute de aceasta celor in drept?....cum se face ca la ora actuala posesorii de vechi certificate nu au posibilitatea de a sustine grevistii,daca nu pot veni in Bucuresti din lipsa foilor de drum...SA NU MAI VORBIM DE IMPOZITE,TERENURI,CASE,ETC..ETC.. Daca procesul de preschimbare se poate extinde pe mai multi ani,nimeni nu este vinovat de incapacitatea SSPR-ului de a gestiona lucrarea...trebuiau asigurate fortele necesare inainte de a incepe acest proces,dar daca nu s-a facut, drepturile noastre, ale Revolutionarului autentic,trebuie respectate cu sfintenie,nu incalcate de cei ce sunt pusi sa le apere. Eu nu ma simt nici aparat,nici reprezentat corespunzator la nivelul anului 2006,intr-o tara in care ne place sa spunem ca democratia a fost descarcerata de NOI,in Decembrie 1989. Sa nu-mi spuna cineva din Romania,ca Morar,George Costin,Maries...etc...,lupta si se sacrifica pentru ideile nobile ale lui Decembrie 89,iar materializarea luptei se face prin respectul fata de Revolutionar!!!!! Halal conducatori....dar spre deosebire de altii,noi NU ne meritam soarta.
acvila
Membru
2006-07-14

Sa vedem cine sunt cei care au initiat greva foamei in fata parlamentului. 1. George Costin, ,Lefter,,Iordan Radulescu, Maior , Maries. Care sunt problemele primilor patru in ordinea cronologica si ce au ei in comun. Toti patru au facut revolutionari pe banda rulanta atat din localitatile lor cat si din tara inclusive in orasele unde nu sa intamplat nimic. Si nu iau facut ca-i cunosteau ci si-au construit o intreaga strategie prin diverse cunostinte care le aduceau clienti si de la care susnumitii le cereau diverse foloase materiale precum bani , produse e. t. c. Iordan Radulescu a dat certificate si in Dorohoi unde in vizitele pe care le facea acestora acasa pleca incarcat cu produse alimentare. Cu unul dintre acestia am stat de vorba in 1997 cand mi sa plans ca cu toate ca Radulescu a primit de la el diverse produse inca nu-i daduse certificatul si nu avea inca curajul sa-l reclame pe acesta Am auzit din surse sigure ca liga pe care o conduce ar fi avut un tractor pe care l-ar fi dat unui membru facut de el revolutionar cu patalama din orasul Panciu , dandu-le patalamale si fiului acestuia precum si norei lui care avea cativa anisori in anul revolutiei, si ca sa puna bomboana pe coliva a mai imbogatit cu patalamale si doua surori Drilea , asta pentru ca fatucile munceau suprafetele de vie pe care cei din Panciu le detineau de la primaria Panciu pe legea 42. Dupa ce fatucile au primit patalamale au fost si ele improprietarite de primaria Movilita cu teren tot pe legea 42. Dar uitasem sa va spun ca si fratelui lui din Bucuresti ia dat patalama fiind si el improprietarit cu vie tot de primaria Panciu. Despre George Costin ce sa va mai spun ca el a dat certificate la tot boborul, adica la vreo 6000. Ati auzit bine 6000 cati muncitori avea o uzina. Intr-o zi m-am intalnit cu fostul mecanic al masinii mele care nici prin revolutie na trecut dar era foarte fericit ca Costin il facuse revolutionar cu acte in regula. Oare ai repara sau si acum ii repara masina. Despre Maior nu stiu multe , dar numarul mare de membri pe care ii are si imbogatirea rapida te duce cu gandul ca si acolo in ograda lui ceva nu este in regula Eu nu sunt adeptul sa moara si capra vecinului, dar are o fata si comportament de mafiot,.De ce vor acestia sa-l dea jos pe Cuteanu caruia nu pot sa-i iau eu apararea ca este si asa un Labrador si are destule pacate , insa respectivi sefi a acestei asa zisa greve doresc plecarea lui din functia de presedinte a comisiei Parlamentare si inlocuirea lui ca sa le preschimbe certificatele miilor de falsi revolutionari facuti de catre acestia, care ne rad in nas noua celor am stat in fata tancurilor, a gloantelor multi dintre noi arestati ca sa nu mai vorbesc de eroii nostri care au murit langa noi de suferinta parintii lor, copii lor care au ramas orfani fara unul din parintii . Acesti presedinti de asociatii care i-au ajutat pe falsii revolutionari sa-si construiasca memorii mincinoase, care isi dau intre ei declaratii, cu poze din ziare in care nu se vad decat mase compacte de oameni si au incercuit cu obiecte de scris sau carioca o sageata ca acela ar fi el, o figura in care nu se distinge nimic I-au omorit a doua oara pe eroii nostrii. Acesti zisi presedinti ar trebui dati pe mana parchetelor si condamnati pentru fals si uz de fals iar cei care au acceptat aceasta faradelege la randul lor nu numai sa nu li se preschimbe falsele lor certificate dar sa fie anchetati, judecati si arestati Voi continua cu aprobarea d-stra, si cu ultimul de pe lista . Stati pe aproape.
honestman
Membru
2006-07-15

ai dreptate acvila! acest mosuletz-iordan radulescu n-a facut altceva decat sa se gandeasca la propriile lui afaceri! un lider shiret, care intotdeauna n-a urmarit decat sa profite de pe urma revolutzionarilor de doi bani...ca aia adevaratzi nu puteau pica in plasa lui! reamintesc cateva afaceri: ----cand a fost ministru, toata arhiva ssvr a fost facut vraiste! ----va reamintesc afacerile cu vama(masinile aduse de revolutzionari din afara , scutite de vama, pe care iordan le mai vamuia odata cu adresa din partea sa , ca ministru!
honestman
Membru
2006-07-15

intotdeauna iordan radulescu a avut o politica clara: cat mai multzi revolutziuionari! ca de aici curgea malaiul! aproape ca nu-l mai intereseaza revolutzionarii adevaratzi, ptr ca din cutie , la comisia de validare , scoate numai pe cine vrea, adica numai pe cei care s-au achitat de sarcini!
honestman
Membru
2006-07-15

hai sa vedem , de cand se valideaza dosarele, pe cine a validat pana acum iordan radulescu! a validat pe cei meritorii? hello! fratzi revolutzionari, treziti-va! avem nevoie de un nou presedinte! pe care sa nu-l intereseze doar malaiul!
dorel_cod
Membru
2006-07-16

PINTEA--susti minciunile postate pe for in legatura cu greva. eu am fost si merg in continuare la ei.nu se adevereste nimic din cea ce afirmi.RUSINE tie
dorel_cod
Membru
2006-07-16

addodas,vino cu aparatul tau.sa tragi cateva cadre,sa vada lumea ce este acolo si ce se vrea cu adevarat.au mai intrat inca 6 revolutionari in greva foamei.iar med....... greva totala fara apa ,nu stiu daca o duce pina luni sau marti si a dat declaratie ca refuza sa fie alimentat artificial.plange Caterina deja de el.
dorel_cod
Membru
2006-07-16

ACVILA nu acestia sant oameni din greva,cu exceptia lui Lefter care a fost dus la spital perfuzat si a refuzat internarea. CALU a slabit 20 kg si are ameteli glicemie46, vicu refuz total nici artificial doar asistenta.si monotorizare vezi cererea depusa la elias .mai verifica si cel putin lasa-i in suferinta lor ,[in piata sant mere si tu vorbesti de corcodusi]mergi te rog acolo si ai sa vezi cine se afla apoi comenteaza.
dorel_cod
Membru
2006-07-16

ACVILA nu acestia sant oameni din greva,cu exceptia lui Lefter care a fost dus la spital perfuzat si a refuzat internarea. CALU a slabit 20 kg si are ameteli glicemie46, vicu refuz total nici artificial doar asistenta.si monotorizare vezi cererea depusa la elias .mai verifica si cel putin lasa-i in suferinta lor ,[in piata sant mere si tu vorbesti de corcodusi]mergi te rog acolo si ai sa vezi cine se afla apoi comenteaza.
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
Inapoi la pagina principala