Home |Initiatori |Eroi |Arhiva presa |Documente |Asociatii |Legislatie | Forum | Predecesori |Linkuri | Contact
.
Inregistrare
Login Inapoi la pagina principala
Forum / Totul despre Revolutie si revolutionari
Mesaje
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
i.r.
Membru
2007-07-02

O.K.
florin
Membru
2007-07-02

Am informatia ca la SSPR nu vor fi schimbari majore mai putin Cabinetul Secretarului de stat. Sef de cabinet va fi Stelianide Dumitru la presiuni politice din sfera PNL prin Norica Neculai,Stelianide Dumitru cunoscut si sub numele de TITI GALATI care prin acte notariale cu datorii de 5ooo euro pentru un dosar,solutioneazadosare care trebuie sa fie complet e cu documente si probe ,validate cu prioritate prin membrii comisiei ramasi mostenire de la vechii secretari de stat si fostii ministri de interne,sanatatii, Parchetul General,Ministerul Apararii. Consilier personal; este si ca fi Stanciu Adrian inspector din Sibiu; sef arhiva care nu poate fi intrebat de ce documentele in completare depuse prin poarta nu ajung in dosarele petentilor sau ajung xerocopii dupa legalizari dupa caz sai interese....
florin
Membru
2007-07-02

I.R. Multumesc!
florin
Membru
2007-07-02

Domnule Secretar de Stat: Intrebati-va viitorul SEF de Cabinet si Viitorul Consilier Personal cu ce fonduri sunt intretinuti copii lor in facultati private in strainatate,cazati in locuinte centrale inchiriate cu plata in euro sau lire sterline,platite anticipat exemplu LONDRA si raspundeti-ne si noua cum sa ne trimitem copiii la studii in strainatate si daca SSPR le achita cazarea deplasarea masa; sau trebuie sa le plateasca AMARITII DE REVOLUTIONARI CARE NU AU DOCUMENTE SI PROBE. Aveti mare grija pentru ca SUNTETI SEFUL LOR!!!
florin
Membru
2007-07-02

Domnule Secretar de Stat:Daca nu vreti sa musamalizati din tot ce s-a lucrat si se va lucra va rog respectuos CHEMATI CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU si CURTEA DE CONTURI pentru preluarea gestiunii ADLITERA. Asa ne veti demonstra ca sunteti un om principial integru si loial cauzei Revolutiei si principiilor Revolutionarilor.
florin
Membru
2007-07-02

Va rog domnule secretar de stat; faceti publice Listele cu toate persoanele care au noul certificat eliberat de echipa Petrisor Morar,cu numele persoanelor care urmeaza sa plece sau au plecat deja la imprimerie, cu numele persoanelor ce veti inainta in aceste zile la CPRD cit si situatia dosarelor fata de care CPRD a aminat avizarea.
florin
Membru
2007-07-02

Domnule Secretar de Stat Guvernul Tariceanu II are in componenta ministri PNL si UDMR! Nu intelegem de ce delegatii ministerelor din Comisia SSPR au fost si ramas aceiasi atita timp cit s-au schimbat ministrii la respectivele ministere: exemplu;Ministerul Apararii,Ministerul de Interne delegat Strugariu Dorel care va impune unele puncte de vedere,Parchetul General,Ministerul Sanatatii cit si delegatii SSPR membrii in Comisia SSPR?
florin
Membru
2007-07-02

Domnule Secretar de Stat; Problema Declaratiilor de avere la salariatii SSPR, Cabinet si membrii Comisiei SSPR: dorim sa fie reactualizate,afisate pe site-ul sspr si informatiile prezentate,verificate stimate domnule Secretar de Stat in baza documentelor probatorii ca sa nu ajungem dupa doua trei luni ca sunteti seful(si la propriu si la figurat)acestei echipe de spagari din SSPR!
florin
Membru
2007-07-02

Referitor la Documente,probe si aplicarea art 8 din Legea 341\\2oo4. Domnule Secretar de Stat: Aveti angajati la SSPR printre spagarii acestia si salariati care au facut parte, in Decembrie 1989 din unitati implicate in actiunile de reprimare a Revolutiei Romane. Pina la aceasta data,domnule Ministru nu au prezentat certificate de buna purtare nici de la Parchetul Militar si nici de la Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii asa cum cer dumnealor AMARITILOR DE REVOLUTIONARI! Sunteti dispus,domnule Secretar de Stat sa intreprindeti ceva pentru ca principiile Legii Lustratiei si Proclamatiei de la Timisoara sa fie aplicate in politica de selectare a salariatilor SSPR?
florin
Membru
2007-07-02

Stimabile Domnule Secretar de Stat: Va rog apucati plugul de coarne pentru ca mandatul Domniei foastre sa nu fie facultativ sau compromis ci de lunga durata: analizati organiograma SSPR,activitatea inspectorilor din 2oo4-2oo7 si luati o decizie inteleapta: TRIMITETI INSPECTORII ACASA SAU MAI BINE SPUS IN JUDETELE PENTRU CARE AU FOST ANGAJATI fiind cunoscuti si angajati ca inspectori teritoriali. Domnule secretar de stat; pina in 2oo4 numirea inspectorilor se facea la recomandarea si propunerea organizatiilor de revolutionari si isi desfasurau activitatea in teritoriu si prezentau lunar raportul la sspr cu realizari si nerealizari.................
dany
Membru
2007-07-02

In legatura cu postarea mea anterioara,referitoare la modificarea Legii 341.Ati vazut ce si cate probe le trebuie urmasilor?Pai dupa revolutie,acesti oameni au primit o hartie care ii anunta ca trebuie sa-si ia fiul sau sotul de la morga,ca oamenii lui Iliescu l-au \"rezolvat\".E doar un exemplu de aberatie.M-a surprins si pe mine aeasta afirmatie oarecum distanta a domnului Fesan,referitoare la cei care nu au acte suficiente.Sper sa fie vina acestui mod oarecum impersonal de comunicare care este netul si care lasa loc la interpretari.Dincolo de vorbe,haideti sa facem ceva.Daca e nevoie,tiparesc eu formularele de semnaturi pentru modificarea legii.Facem o petitie comuna,ceva.Nu stiu ce dar daca vom fi zece,douazeci de minti gasim o cale.N-avem dreptul sa uitam de cei dezavantajati,umiliti si chiar furati printr-o lege nenorocita,bucurandu-ne doar ca avem dosarele complete si eliberarea certificatelor e numai chestiune de timp.
florin
Membru
2007-07-02

Domnule Secretar de Stat; astept raspuns punctual la fiecare tema supusa atentiei nu pentru mine ci pentru toti revolutionarii care sunt interesati de bunul mers al activitatii SSPR si au ales ca mijloc de comunicare PORTALUL.
dany
Membru
2007-07-02

A,sa nu creada careva ca vreau sa pun mana pe un oscior prin mobilizarea altora.Nicidecum.Pot fi linistiti 19 sefi si subsemnatul subaltern.Important e sa facem ceva
dany
Membru
2007-07-02

Florine,nu cred ca-ti va putea raspunde punctual.Acum pe bune,ar trebui ca ziua de lucru sa fie de 50 de ore si tot nu ar fi suficient,dupa ce a au facut Petrisor Morar & comp la SSPR
florin
Membru
2007-07-02

Domnilor colegi de portal,camarazi de revolutie: supun dezbaterii punctele de vedere prezentate prin acest mijloc de comunicare Domnului Secretar de Stat si Dumneavoastra; nu am pretentia ca le stiu singur pe toate dar,impreuna si cu sprijinul vostru poate fi dezvaluit tot adevarul privind activitatea SSPR,Comisiei SSPR si CPRD;spuneti si voi,problemele cu care va confruntati deschis si pe fata. Problemele cu care se confrunta membrii si colegii nostri,REVOLUTIONARII AMARITI care merg la poarta SSPR. Despre Documente si Probe....Multumesc IR pentru intelegere si te rog sa revii pe portal. Pentru toti cu sufletul curat,va asigur de deosebita mea consideratie asigurindu-va ca mandatul domnului secretar de stat va fi facultativ,cum spune si domnul Nemesos in cazul in care activitatea nu va fi adusa la linia de plutire,in interesul revolutionarilor.
dany
Membru
2007-07-02

Cine este bine intentionat,sa citeasca ultimele 2-3 postari ale mele.Tiparesc formularele,chiar daca sunt mii,zeci de mii.Pe banii mei.Redactez,multiplic etc.dany2007ro@yahoo.com
florin
Membru
2007-07-02

Dany Modificarea Legii este inoportuna intrucit introducerea ei inseamna si anularea si nu cred ca vrei sa iti pui revolutionarii in cap. A tipari zeci de mii de formulare cu date personale; interesant; Pot fi folosite lejer si pentru inregistrarea de candidaturi la Alegeri Euro-Parlamentare sau vindute ca semnaturi unor candidati. Las-o balta ca suntem trecuti prin astea si nu mai suntem la un an de la Revolutie.!!!
codris
Membru
2007-07-02

va salut dragi camarazii.Ma ingozeste afirmatiile voasrte despre angajatii ,inspectorii din sspr.Vin cu rugamintea de a posta pe acest forum dovezii daca le aveti.Am auzit si eu de ele dar atata timp cat nu am dovezi cuvantul meu si a vostru nu conteaza in fata persoanelor corupte.Nu il cunosc pe Domnul Fesan ,da eu personal imi doresc sa fie sanatos si sa fie cu sufletul curat ca in 1989 si sa poata lucra in liniste si noi sa-i demascam pe coruptii din sspr si pe falsii revolutionari care ne sfideaza.Va doresc o seara buna tuturos si domnului Fesan sa vegheze cu multa atentie ca are o sarcina grea si multi amaratii si-au pus speranta in corectitudinea sa.
florin
Membru
2007-07-02

Codris.. Exista dovezi si probe,fii linistit. Stii de ce a fost abrogata Legea 42,Nu? doar te numesti Codrin. Intr-o tara corupta totul este posibil;mai ales pentru oameni precum Titi Galati&CO SSPR. De ce a fost data afara din SSPR seful de cabinet LILIANA ONET te intrebi cumva; pentru ca cel putin aceasta persoana nu are copii la studii in Anglia;pe banii ciu te rog sa te intrebi si cred ca ajunge. Rog pe domnul Secretar de Stat sa analizeze si sa raspunda punctual la temele ridicate.Oricum,apreciez punctul tau de vedere si te salut.
dany
Membru
2007-07-02

Florin,modificarea legii nu inseamna abrogare.Ramane aceeasi dar se cer acte relevante si nu doar menite sa bage bete in roate.
dany
Membru
2007-07-02

Nu cred ca o petitie purtand mii de semnaturi (le putem lua inclusiv de la poarta SSPR,la coada,facand cu schimbul),poate fi desconsiderata foarte usor.In fine,In fine,hartia costa putin,tiparirea nimica toata,important e sa vrem
florin
Membru
2007-07-02

Sa adunam semnaturile si sa candidezi la Europarlamentare.Poate asa realizam mai multe pentru oameni,in spirit revolutionar.
florin
Membru
2007-07-02

Codris;vis a vis de coruptie; nu mai departe,astazi a fost un senator la domnul Fesan care a impus-o pe doamna Mirela Popina in cabinetul dumnealui si se va schimba si organigrama sspr la cererea acestuia si acesteia. Daca vreti sa va convingeti cereti relatii suplimentare la SSP privind accesul in institutie cit si la telefon o7212o1436 domnului secretar de stat Puiu Fesan. Dupa ce vei purta discutiile comunica concluziile pe Portal.
dany
Membru
2007-07-02

Ha,ha,ha!N-as fi bun de parlamentar,Florine.
florin
Membru
2007-07-02

Dany: nu mai ride; eu nu am spus PARLAMENTAR ci E U R O P A R L A M E N T A R la Bruxell sau cesionate semnaturile; cui? poti sti doar tu si pentru noi.
i.r.
Membru
2007-07-02

Trebuia sa intram in politica pt ca sa contracaram influenta unora care n-au avut treaba cu revolutia. Ma revolta cum toti...ne dicteaza destinul si imaginea.
FESAN PUIU NICOLAE
Membru
2007-07-02

ESTE ORA 22,50 SUNT LA SSPR CITESC DOSARE,CU OCHII ROSII SI OBOSIT AM CREZUT CA DACA VA INFORMEZ SI SUNT CORECT FATA DE DUMNEAVOASTRA ESTE OMENIA CARE MA CARACTERIZEAZA, RECUNOSC CE AM POSTAT DUMINICA DE ACEEA L-AM COPIAT INCA ODATA SI VEDETI CA AM SPUS (OAMENI NECAJITI), DACA VEDETI UNUL VESEL LA POARTA SA MA CHEMATI SI PE MINE, FLORINE STIU CINE ESTI, NU TE MAI ASCUNDE, VIN-O SA-MI SPUI IN FATA. PACAT AM VRUT SA IASA O TREABA BUNA.........ACUM MESAJUL DE IERI. BUNA, MA SIMT OBLIGAT SA VA SPUN CE AM FACUT IN SAPTAMANA CE A TRECUT. DUPA CE AM FOST INSTALAT IN POST, AM AVUT O DISCUTIE CU COLEGIII DIN SSPR, APOI AM FOST PRIMIT LA PARLAMENT DE D-L CUTEAN. MARTI AM DUS 100 DE DOSARE PE CARE LE-AM VERIFICAT, MIERCURI INCA 120 CE AU FOST CONTESTATE. AM OBTINUT PROMISIUNEA CA LUNI MARTI SI MIERCURI COMISIA PARLAMENTARA VA LUCRA CA SA RECUPERAM CELE 3 LUNI PIERDUTE. SUNT OAMENI FAINI TOTI SI VOR SA NE AJUTE. ZILNIC VIN LA POARTA SA DISCUT CU OAMENII SI IAU UNUL DIN CONSILIERI CA SA NOTEZE TOATE PROBLEMELE CA NIMENI SA NU PLECE FARA UN RASPUNS. NU AVETI TEAMA CA NU VOI FAVORIZA SAU DEFAVORIZA PE NIMENI. AUDIENTE, AUDIENTE, AUDIENTE, AMENINTARI CU SUTE DE GHIOCEI LA POARTA, VA FI MAI GREU SA LUCREZ CA VA TREBUI SA NEGOCIEZ CU SEFII LOR. MULTI NU VOR LUA CERTIFICATE SI SUNT CONSTIENT CA NU MA VAOR IUBI DAR NU SUNT EU VINOVAT CA NU ADUC DOCUMENTE, DE OBICEI OAMENI NECAJITI. JOI VOI CONVOCA TOTI PRESEDINTII DE ASOCIATII LA O INTALNIRE DE GRADUL ZERO.PROGRAMUL MEU DE LUCRU ESTE 8-23. SPER CA DUMNEZEU IMI VA DA PUTERE SA FAC CE MI-AM PROPUS DE BUNA VOIE SI M-AM INHAMAT CA SI IN DECEMBRIE 1989. PUIU
justin
Membru
2007-07-02

Domnule ministru sant impresionat in mod placut sa citesc cu cata modestie ne informati de cele intamplate la sspr din momentul in care ati fost instalat. Sa va dea Dumnezeu putere de munca, clarviziune, impartialitate si sanatate si sa nu va schimbati in timp . Sa ramaneti tot asa: aproape de colegii revolutionari ,aproape de adevar ! Felicitari si va asiguram de tot sprijinul nostru!
florin
Membru
2007-07-02

Este ora 23 si 1o; multumesc Domnule Secretar de Stat dar intr-un asemenea ritm nu cred ca veti rezista mult timp si ar fi pacat. problemele Revolutionarilor pot fi rezolvate mai urgent daca fiecare persoana abilitata ar munci efectiv macar in cadrul programului 9-17 cu pauzele de masa si tigara adecvate. Noi nu facem presiuni si nu cerem inposibilul. Cerem doar o clarificare a pozitiei Partidului pe care il reprezentati fata de Revolutia Romana din Decembrie 1989 si Revolutionarii romani. Oricum, multumesc pentru toate eforturile pe care le faceti si pentru ca veti trata fiecare subiect cu sufletul; in fond in fiecare dosar este nu un impostor ci cel putin o familie,fiinte umane care au avut curajul,chiar daca am fi platit cu pretul vietii sa infruntam tirania. Noapte Buna domnule Ministri;noapte buna tuturor!
dany
Membru
2007-07-02

Pai as cam propune sa-i tinem pumnii domnului Fesan,sa reziste.Nici o grija,domnule Secretar de Stat,cred ca de cand ati schimbat modul de abordare al conducerii SSPR s-au inzecit \"clientii\" portalului.Trebuie sa remarcati ca dincolo de mici \"piscaturi\" inevitabile si nu neaparat rautacioase,toata lumea va priveste cu speranta si-lucru rar intalnit-,cu incredere si respect.Nu pot decat sa va urez sa nu clacati.Nu pentru ca as pupa in fund un om care nici macar nu ma cunoaste ci pentru ca atitudinea domniei voastre ma uluieste.Daca cel mai mic agent dintr-o piata se uita de sus,secretarul de stat isi face timp pentru a comunica cu oamenii.Pai sa ne traiti,domnule Fesan!
DANIEL PERJU
Membru
2007-07-03

Buna seara; EXISTA confirmare Oficiala- JOI va avea loc intilnirea tuturor presedintilor Asociatiilor Revolutionarilor cu domnul Secretar de Stat; domnilor colegi de portal: Anuntati Presedintii din aria dumneavoastra de competenta despre preconizata intilnire intrucit multi din domniile lor nu au calculator sau nu folosesc Portalul Revolutiei ca mijloc de comunicare.Relatii despre locatie si ore puteti obtine apelund SSPR la telefon:o213198627 sau o21 31434ooo interior 13o6.
codris
Membru
2007-07-03

Buna ziua la toata lumea.Fratilor in sfarsit avem un OM in fruntea sspr-ului.Domnule Fesan sa va de bunul Dumnezeu multa sanatate si putere de munca,v-ati luat o sarcina foarte grea dar aveti tot sprijinul celor multi si adevarati.Pentru Florin numele meu nu are nici o legatuta cu Codrin.O zi buna la toata lumea.
i.r.
Membru
2007-07-03

Oameni buni, daca domnul Fesan nu-l are pe Dumnezeu, nici el nu va face nimic. Romania nu are alta scoala de morala decat crestinismul-ortodox. Cu ce morala sa actioneze acesti oameni? Unde definita, construita si de unde invatata? Inainte vreme mai exista o scoala de morala – onoarea militara, pe care comunistii au facut-o praf. A mai ramas una singura. Aceasta scoala de morala are doua mii de ani si este singura pe care o mai avem. Dupa cum ati vazut, am postat cu insistenta un interviu despre revolutionari, de modul in care un om al lui Dumnezeu ne vede si ceea ce vede din ceea ce nici noi nu vedem. Ne spunea si ce doresc si fac vrajmasii nostrii. Si imediat s-au ridicat cativa impotriva acestui reportaj , acuzandu-ma de prozelitism religios pe acest site. Continutul nu mai conta. Am o intrebare. Pentru ce am iesit in strada? Eu am iesit pentru demnitate si libertate, recuperarea unor valori aproape pierdute, ce tin de identitatea acestui neam: religie, istorie, cultura,...o sansa mai mare pentru generatiile ce va sa vina dupa noi. Sansa si dreptul la existenta si pentru viitor a acestei tari. Eu n-am iesit pentru nevoi particulare, exclusiviste si obsedante de genul preschimbarii certificatului, salariilor compensatorii, poftei de putere, de a perora in numele revolutionarilor sau a altora. Legea 341 a fost votata, dar este o capcana sa ne concentram exclusiv, ca niste neputinciosi, exclusiv asupra insusirii acestor drepturi.
DANIEL PERJU
Membru
2007-07-03

Stimate domn I.R. Imi permit respectuos sa iti dau un sfat: Nu descuraja. Daca iti amintesti bine,in decembrie 1989 am militat pentru LIBERTATI RELIGIOASE, Drepturi Civile si Drepturi Politice. Ca natiune de la Sfintul Apostol Andrei, si chiar mult mai inainte natiunea noastra crede in Acelasi Dumnezeu al Sfintilor Patriarhi Avram Isac si Iacov. Noi suntem din Israelul Ceresc si nu ne inchinam zeilor Babilonului. Aduti aminte ca,atunci, in Decembrie 1989 ne-am increzut in Dumnezeu si am facut aceasta Marturie: EXISTA DUMNEZEI. Eu sunt si voi ramine toata viata crestin. Unii se incred in carele lor,altii in calaretii lor dar noi credem in numele Domnului Dumnezeului Ostirilor. Cred ca dl Secretar de Stat este ca noi pentru ca a iesit in strada in 21 Decembrie 1989 in sibiu in fruntea oamenilor cu care muncea ca sa cistige piinea cea de toate zilele. Nu uita ca totusi SIBIUL este un oras care si in vremurile progoanei comuniste nu a inchinat steagul in fata oligarhiei ateiste. Nu uita ca locuitorilor acestui oras, Dumnezeu a vorbit in multe rinduri si in multe feluri. Exista toate confesiunile si inclusiv, un post de radio crestin, Vocea Evangheliei ascultat de foarte multi locuitori. Si cred ca Dumnezeu, in aceste vremuri din urmal Lucreaza.. Cred ca domnul Secretar de Stat este un bun crestin si va ajuta revolutionarii-eu spun si Luptatorii Pentru Libertate cu tot ce ii sta in putiinta. Si ne putem ruga Bunului Dumnezei sa lucreze prin servul sau de la SSPR si sa il binecuvinteze cu sanatate si putere de munca. Te rog,continua cind ai ocazia,activitatea misionara si reaminteste,tuturor celor de pe portal, atinci cind noi poate uitam, ca Dumnezeu Exista!
i.r.
Membru
2007-07-03

Domnule Perju, eu cel mult descurajez lipsa de morala, pragmatismul unora de pe site, care incearca sa ne creeze o imagine de oportunisti. Dar ati vazut si dumneavoastra. Cat despre domnul Fesan, pana la proba contarie, totul de bine.
lenia
Membru
2007-07-03

Stimate DomnuleNicolae Fesan, sunteti primul secretar de stat, din 2004, incoace care, de cand s-a inceput \"verificarea\" dosarelor, a avut curajul sa comunice cu noi pe acest portal. Eu recunosc, l-am decoperit mai tarziu, din intamplare.Dar nu asta este relevant.Asteptarea este foarte dura pentru unii dintre noi. Nu imploram mila nimanui, nu cersim nimic, dar cand te afli in situatia celor care suporta rani grele in suflet aceasta asteptare se transforma incet, incet in ura fata de cei pe care i-am aparat cu trupurile noastre si carora le-am acordat increderea noastra. Nu va doresc decat sa aveti parte de toata intelepciunea si rabdarea necesara solutionarii cat mai rapide a certificatelor.
dany
Membru
2007-07-03

Nu ma pot abtine sa nu remarc eleganta si caldura scurtei dispute dintre IR si Daniel Perju.Jos palaria!Din pacate,omul se intoarce cu privirea la Dumnezeu abia cand nu mai gaseste ceva incitant pe pamant.Cand e bolnav,cand toate ii merg cu c... inainte,ca ambasadorii americani s.a.m.d.
ionel
Membru
2007-07-03

Se pomenea mai sus de o asociatie a pensionarilor din serviciile de informatii, de dinamismul lor in raport cu al nostr, ca si inexistent. Ei bine, eu cred ca acest forum incepe sa se transforme intr-o scoala pentru noi. Eu cred ca dupa ce ne vom fi zgandarit, jignit, pupat, admirat intre noi, poate vom putea sa ne intalnim si sa facem si noi ceva mai concret.
dany
Membru
2007-07-03

Trebuie,Ionele dar oamenii sunt asa cum sunt:daca se aduna trei,patru vor sa fie sefi cu orice pret,inca cinci ii injura,unul ii vinde pe ceilalti s.a.m.d.
dany
Membru
2007-07-03

Stie cineva cand se va actualiza lista de la SSPR cu dosarele incluse pe listele care pleaca la Parlament?
dany
Membru
2007-07-03

Ma refer la lista de pe site-ul SSPR,evident
severin stratu sv cv
Membru
2007-07-03

Pentru i.r. în special şi pentru toată lumea!!! vă spun cu certitudine că nu trebuie să ne îndoim de buna credinţă şi mai precis de credinţa în Dumnezeu a domnului Secretar de stat. Nu cred că trebuie să forţăm atât de mult lucrurile într-un cele Sfinte şi mă gândesc că aceste lucruri sunt mai bune făcute, atunci când sunt făcute \"cu Duhul blândeţii\". Să ne uităm înspre noi înşine şi să chibzuim bine şi vom vedea că şi cei mai fanatici atei se tem de bunul Dumnezeu. Dacă nu ne înverşunăm prea tare vom vedea că aceste lucruri divine sunt simple, ca să le înţelegem toţi, doar noi muritorii le complicăm. Haideţi să fim mai îngăduitori între noi şi să lăsăm să ne înveţe Învăţătorul şi să ne judece Judecătorul.
dany
Membru
2007-07-03

Intamplarea a facut ca niste cunoscuti de-ai mei sa fi avut de-a face cu domnul Fesan.Cica e un om ok.N-aveau nici un interes sa minta iar unuia dintre ei chiar stiu ca ii repugna minciuna.Spun asta pentru ca stiu ca se uita pe aici si revolutionari care nu mananca prea mult,care incearca sa mai culeaga cate o informatie,doar-doar si-or lua drepturile ultramodeste,dupa ce si-au riscat viata si s-au trezit umiliti,saraci,privind la profitorii multimiliardari care-i dispretuiesc.Asadar,cred sincer ca cei dezavantajati au motive de speranta.Doamne ajuta!Tare sunt curios cat va rezista.Oamenii de genul asta nu fac prea multi purici prin politica,nici pe la sindicate,ma rog,pe unde avem de-a face cu \"alesi\"
i.r.
Membru
2007-07-03

Mai severine, nu l-am judecat pe noul sef sspr. Nici nu-l cunosc. Eu am aratat cu degetul catrei cei de pana acum. Au facut ce? De unde profunzimea de face lucru bine facut? Eu inteleg ca sunteti obositi, iritati,etc. , dar aveti amabilitatea sa nu cititi pe sarite.
GEORGE COSTIN
Membru
2007-07-03

Bună ziua! Timpul nu mi-a permis prea multe până acum, dar derularea evenimentelor în cadrul Mişcării Revoluţionare, o derulare pe care nu o consider tocmai favorabilă în acest moment, mă determină să mă adresez revoluţionarilor astfel . Expectativa pe care mi-am impus-o în ultimele 2-3 săptămâni a fost pentru a vedea unde doresc unii să împingă din nou Mişcarea Revoluţionară şi mai ales ce doresc aceştia . Se pare că interesele meschine, politicianiste dau iarăşi târcoale acestei entităţi . Avertizez că la consolidarea Blocului Naţional al Revoluţionarilor mi-am adus o contribuţie însemnată, iar brandul B.N.R. devenit realitate mi se datorează şi mie într-o oarecare măsură . În urmă cu câţiva ani toată presa scria despre revoluţionari ca despre nişte „înbuibaţi, neadaptaţi, profitori, infractori” etc. Nu am fost niciodată de acord cu aceste epitete cu toate că o mică parte dintre noi se cam încadrează în aceste categorii . Astăzi presa scrie şi susţine majoritatea acţiunilor şi activităţilor noastre, iar mare parte a societăţii civile, inaccesibilă până acum, este susţinătoarea noastră, astfel că relaţiile, realizările şi acţiunile întreprinse împreună cu Alianţa Civică, G.D.S., Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici, Asociaţia 15 Noiembrie Braşov, Federaţii şi Confederaţii Sindicale, organizaţii civice sau partinice ale pensionarilor, sau formaţiuni politice parlamentare sau neparlamentare, etc., au devenit realitate . Am aflat prin intermediul portalului că la Braşov au avut loc 2(două) şedinţe ale C.N. al B.N.R.(!!!) acţiuni despre care atât eu cât şi mulţi alţi reprezentanţi reprezentativi ai organizaţiilor componente nu am avut cunoştinţă . Cu toate că legalitatea acţiunilor se situează clar în afara statutului, nici eu şi nici mulţi alţii nu au întreprins acţiuni ostile Mişcării Revoluţionare . Constat că în fruntea acestor acţiuni se situează mereu oameni a căror „menire” a fost în permanenţă distructivă şi ameninţătoare pentru interesele revoluţionarilor . La fel s-a procedat în anul 2004 cu deplasarea de la Cluj, când în mare aceeaşi, au luat şansa B.N.R. de a avea un secretar de stat nominalizat de noi . Aceeaşi acţiune s-a repetat acum la Braşov folosindu-se din nou minciuna, dezinformarea şi falsul, determinând astfel guvernanţii să numească un secretar de stat pe criterii politice . Nu înseamnă prin aceasta că insinuez ceva la adresa noului secretar de stat al S.S.P.R. dar precizez că acţiunile, activitatea dar mai ales reorganizarea întregii instituţii care este unicul „organ de specialitate al administraţiei publice centrale, care asigură şi coordonează la nivel central aplicarea reglementărilor legale în vigoare referitoare la revoluţionarii din decembrie 1989” având „funcţia de autoritate de stat” urmează să ne convingă că sa făcut cea mai bună alegere . În permanenţă m-am situat printre cei care au militat în primul rând pentru respectarea acestei categorii de oameni, a drepturilor acestora, a idealurilor şi a adevărului acestora . Asta pentru că eu recunosc, nu o spun din complezenţă, datorez mult revoluţiei şi revoluţionarilor care mi-au acordat cinstea de ai reprezenta . La iniţiativa mea, am depus prin adresa nr. 038/25 iunie 2007, înregistrată la S.S.P.R. sub nr. 18/3219/P.M./25 iunie 2007, o solicitare de desfăşurare a unui Colegiu al Revoluţionarilor la care : 01. Insituţia S.S.P.R. să prezinte : - problemele cu care se confruntă revoluţionarii şi modul de rezolvare a acestora, - interpretarea prevederilor actelor normative în vigoare privind procedura de preschimbare a certificatelor de revoluţionar , - măsuri pentru îmbunătăţirea cadrului legal privind procedura de preschimbare a certificatelor de revoluţionar , - măsuri privind reorganizarea instituţiei în vederea realizării preschimbării certificatelor de revoluţionar, în termenii prevăzuţi de actele normative, respectiv obligativitatea instituţiei ca până la termenul final prevăzut pentru această activitate fiecare petent să primească răspuns concret la cererea depusă , - măsuri pentru ca imediat toţi revoluţionarii să beneficieze de drepturile cuvenite în baza prevederilor legale , până la finalizarea procedurii de preschimbare a certificatelor de revoluţionar , 02. Reprezentanţii organizaţiilor de revoluţionari să prezinte : - problemele cu care se confrună membrii acestora , - propuneri concrete privind îmbunătăţirea activităţii în vederea realizării obiectivelor prevăzute de cadrul legal privind procedura de preschimbare a certificatelor de revoluţionar . Într-o convorbire directă cu secretarul de stat de la S.S.P.R. desfăşurată în data de 28 iunie 2007, la care au participat alte două persoane şi a fost întocmit un proces-verbal, am convenit desfăşurarea acestei acţiuni în a doua parte a acestei săptămâni . Într-o convorbire telefonică desfăşurată în data de 02 iunie 2007, am convenit ca în data de 05 iunie 2007 la orele 09.00 la S.S.P.R. să se desfăşoare o şedinţă restrânsă a colegiului iar la ora 13.00 să se desfăşoare şedinţa Colegiului Revoluţionarilor la Colegiul Militar (Casa Centrală a Armatei) la care să participe toţi reprezentanţii organizaţiilor de revoluţionari legal constituite . Profitînd de deplasarea în Bucureşti a reprezentanţilor organizaţiilor de revoluţionari, în urma consultării cu mai mulţi colegi din conducerea uniunii am convenit să convocăm C.N. al B.N.R. în data de 05 iunie 2007, orele 10.30 - 11.00 pentru a discuta : problemele generale şi acute cu care se confruntă revoluţionarii membri şi soluţii de rezolvare astfel ca la şedinţa Colegiului Revoluţionarilor să prezentăm un punct de vedere comun ; situaţia ivită prin desfăşurarea celor două şedinţe de la Braşov amintite prin care, prin intermediul portalului am aflat despre convocarea unui congres în data de 26 iulie 2007 la Braşov( !!!) . De asemeni doream ca la această şedinţă să luăm împreună decizii astfel ca la întâlnirea convocată la Braşov pentru data de 12 iulie 2007 să prezentăm punctul nostru de vedere şi să încercăm o realizare a unui consens, iar hotărârile să fie luate în prezenţa majorităţii şi în cunoştinţă de cauză . Astăzi 03 iulie 2007 am constatat că mai multe persoane convocate pentru aceste acţiuni au fost sunate de „o voce de bărbat” de la Braşov prin care li se indica să nu participe decât la şedinţa de la Casa Armatei de la ora 13.00 . Este inacceptabilă şi chiar imorală această atitudine ţinând cont şi numai de faptul că, în convocările făcute pentru cele 2(două) şedinţe anterioare de la Braşov menţionate mai sus, situate în afara cadrului statutar şi prin folosirea minciunii şi falsului gen „veniţi că va fi prezent … chiar şi eu” noi nu am telefonat şi nu am indicat nimănui nimic . Oare cineva are temă clară de destabilizare şi de fărâmiţare a Mişcării Revoluţionare şi ţine cu tot dinadinsul să o pună în practică ? Oare interesele personale, partinice sau de grup de interese sunt mai puternice decât interesele celor care în decembrie 1989 au scris o pagină glorioasă în istoria româniei ? Aţi uitat cumva atât de repede sloganul „UNITATE, UNITATE!”, sau cumva acesta este numai pentru revoluţionarii de rând, presa scrisă sau vorbită ? Nu doresc deocamdată să spun şi alte lucruri, deoarece interesul celor mulţi care mi-au dat încrederea mă opreşte deocamdată, însă nu voi putea fi stopat de a spune lucrurilor pe nume, cu orice risc, şi de câte ori va fi nevoie . Pentru unitatea revoluţionarilor şi pentru B.N.R. mă voi bate cu toate armele legale şi atenţionez că voi spune lucrurilor pe nume chiar dacă unii se vor supăra şi atunci când majoritatea revoluţionarilor îmi vor retrage sprijinul voi preda fără întârziere celor aleşi şi în drept, actele şi insemnele originale pe care le deţin . Însă eu cred în marea majoritate a reprezentanţilor organizaţiilor de revoluţionari, în onestitatea acestora şi în faptul că mai presus decât orice pentru ei este interesul celor pe care cu decenţă şi onoare îi reprezintă . De aceea în data de 05 iulie 2007, între la orele 10.30 - 11.00 vă aştept la şedinţa convocată pentru ca împreună să HOTĂRÂM ce este mai bine pentru uniune şi pentru membrii pe care clamăm că îi reprezentăm şi care este calea pe care o vom urma .
severin stratu sv cv
Membru
2007-07-03

pentru i.r. !!! aţi postat :\"Oameni buni, daca domnul Fesan nu-l are pe Dumnezeu, nici el nu va face nimic\" şi de aici reieşea incertitudinea dumneavoastră. Şi eu v-am spus să nu vă îndoiţi de CREDINŢA domnului secretar de stat. Doar cu atât m-am adresat dumneavoastră. Să stiti că citesc cu mare atenţie postarea cuiva căruia vreau să-i dau replică. Îmi cer scuze dacă am supărat cumva. În rest ce am scris în precedenta postare e cum am spus \"pentru toată lumea\".
severin stratu sv cv
Membru
2007-07-03

Costine, să nu te gândeşti că vor putea vreodată să ne ataşeze remorcă sau să ne pună tractor vreunul din partide sau \"găşti\" politice. Ştii bine, au încercat, dar noi suntem o masă prea eterogenă să ne poată înjuga domniile lor. Dovadă şi fricţiunile actuale şi cele mai vechi. Deci nu asta este teama cea mare, iar faptul că unii cred că, conjunctural pot să facă şi să desfacă este o iluzie a lor. Deocamdată trecut prin probleme şi tot felul de fricţiuni tot BNR-ul rămâne formula valabilă şi viabilă şi bineînţeles noi cei de pe la margini de ţară ştim bine cine îşi are merite şi cine face treabă în acest BNR.
nemesis
Membru
2007-07-04

Buna ziua tuturor.Va salut,domnule George Costin….e o senzatie stranie sa simti ciolanul cum se duce..cum se duce si podeaua de sub picioare…asta e..si-au dat seama,cam tarziu e drept,si cei din Brasov cam ce poama esti..ca si amicul tau de conjunctura,D.Maries..pai daca nu era asta sa-ti sufle-n spate,cum a facut de nenumarate ori cand il mana interesul,mai dadea-i din labute ca o majoreta prin fata sediilor de partid din Bucuresti,facandu-ne de rusine?Ai zis bine ca o sa predai si o sa pleci..dar nu e chiar asa.. o sa predai sireturile si cureaua si o sa pleci…dupa ce toata marsavia cu certificatele se va dovedi..Pai mai ai tupeu sa-i spui lui Fesan ce probleme avem ,noi,Revolutionarii?Problema noastra esti tu si Purtatorii de Certificate din Romania,pe care impreuna cu mai demult pomenitii, viitori colegi de camera,ia-ti fabricat..Ti-ai dat seama ca Fesan e omul lui Cutean si e cam nasol…Pai tu crezi ca daca nu erau acesti PCR-isti, adunati in grotele Metroului,raspanditi din Vaslui pana-n Tulcea..,mai exista BNR?..Nu..Dupa d. maries,urmezi tu afara din BNR,iar dupa ce se va dovedi modul pervers in care ati pus un PCR-ist in locul unui Revolutiuonar authentic,cu errata,cu bisul,cu errata la errata,nu va mai trebui sa faca mare lucru Fesan..Oricum, pentru mine e o mare dezamagire…A incerca sa multumesti pe toata lumea,Fesane,e o greseala fatala..nu ai nici o idée cu ce se mananca administratia,gestionarea momentului de criza,te pierzi in actiuni fara folos,redundante,pe care le poate indeplini si femeia de servici..Singurul lucru valoros e semnatura,la tine,fara de care nu se poate merge mai departe..Daca aveai vreo idée reformatoare,o expunea-i..daca ai fi prezentat-o Primului Ministru o aflam si noi..Sunt in continuare metodele lui Cutean,nu ca am ceva impotriva lor,dar sunt depasite si nepotrivite..Timpul imi va da dreptate,pacat insa ca trece in defavoarea noastra..Sincer,speram la altceva..Daca scapi cu fata curate dupa circul de maine,te rog nu mai insista in prostie..nu mai aduna toti presedintii la un loc,nu vei rezolva nimic..tu ai o Lege pe care trebuie sa o aplici,clar,transparent si repede..Presedintii nu vor decat ca protejatii lor sa-si ia mai repede certificatul,pentru a le mai pica si lor ceva..Sunt deja acte semnate,unde asociatii si presedintii acestora pretend lunar 10% din indemnizatie…Acte la notar!!!! Asa ca ..sa nu-mi spui ca nu ai auzit..Mai vorbim..
dany
Membru
2007-07-04

Brrrr,ce vorbe mari am spus fara sa-mi dau seama!Citez din subsemnatul:\"Tare sunt curios cat va rezista.Oamenii de genul asta nu fac prea multi purici prin politica,nici pe la sindicate,ma rog,pe unde avem de-a face cu \\\"alesi\\\"\".Pai cu cine sa vorbeasca si pe cine sa informeze secretarul de stat,cand imensa majoritate a revolutionarilor au apelat la asociatiile din care fac parte?E vorba de optimizarea procesului de preschimbare,de cazuri disperate unde trebuie urgentat s.a.m.d.Pana una-alta,chiar daca inca nu s-a publicat pe site,au fost finalizate o gramada de dosare.Domnule Fesan,pune-ti-le urgent pe site,sa aiba omul cu ce sa confrunte diversele afirmatii.Cand cade o piatra,nu ne dam la o parte ci reparam zidul,sa nu vina si altele.Ca principiu,pur si simplu.
dorianakis
Membru
2007-07-04

O problema care este de discutat este cea a asociatiilor de revolutionari, in special a presedintilor de asociatii. Sunt acesti presedinti in masura sa ne reprezinte? Ne putem increde in ei? Multe voci pe forum fac referire la separarea graului de neghina, probabil ca se refereau la identificarea falsilor revolutionari care au profitat din plin de pe urma facilitatilor care sunt acordate prin lege. Prin actiunile lor, acestia (falsii revolutionari), au aruncat o pata asupra conceptului de revolutionar. Din acest motiv suntem priviti ca niste profitori. Daca cineva afla ca ai certificat de revolutionar, prima intrebare pe care o pune este: cat ai luat? Sau mai grav: ma poti orienta si pe mine de un certificat? Cat ai dat si cui i-ai dat, ca sa-ti faci rost de hartia aducatoare de drepturi? Ce este de facut? Legiuitorul a implementat o lege prin care se incerca sa se faca aceasta separatie (mai bine zis asanare), dar nu stiu cat de mult s-a reusit acest lucru. Mai raman unele aspecte care inca nu s-au lamurit: cate asociatii de revolutionari sunt (in total)? Care dintre ele sunt legal constituite si care dintre ele sunt afiliate la asociatiile legal constituite? In ce mod presedintii acestor asociatii reprezinta interesele membrilor? Sunt cazuri in care presedinti de asociatii au impus practici nepermise (cota parte din indemnizatia reparatorie, din biletele CFR, sau din celelalte drepturi acordate) pentru acordarea unui aviz si/sau pentru promovarea unui dosar? Ce parghii are secretarul de stat pentru a descoperi aceste lucruri si pentru a le stopa? Acestea sunt aspecte importante care trebuiesc lamurite de catre noul secretar de stat. Cu alte cuvinte, daca e sa facem curatenie, trebuie sa incepem cu presedintii de asociatii, acolo este buba. Odata ce am scapat de profitorii care s-au pus in functii, o sa ne fie mult mai usor sa ne organizam. Binenteles, nu toti presedintii de asociatii sunt corupti, dar este de ajuns un singur mar putred ca apoi sa miroase toata lada, si atunci iti piere cheful de mere.
dany
Membru
2007-07-04

Dorianakis,o parere sincera:Nici o sansa.A,mafia mai poate renunta la cate un om dar nu mai mult.Stii,ma gandisem sa pun umarul la infiintarea unei asociatii care sa sprijine revolutionarii in obtinerea drepturilor.Am renuntat la idee pentru ca am certitudinea ca dupa infiintare,batalia pentru sefie si avantaje ar transforma totul intr-o mocirla.
dany
Membru
2007-07-04

...iar Cecretariatul de stat nu are nici o putere.Ar fi si nefiresc sa aiba.Acum se pare ca avem un secretar de stat de caracter si poate fi bine dar ia sa negandim ca peste un timp va fi altul.Poate fi un netrebnic,cum au fost atatia.Iti dai seama cum s-ar duce naibii aceasta minima coagulare a masei revolutionarilor daca ar avea autoritate asupra asociatiilor?
dany
Membru
2007-07-04

Nici o grija,procentele alea despre care vorbesti vor provoca multe insomnii profitorilor.Si chiar daca mafia nu pica,va fi ca la loterie:cine o pateste,cutare sau cutare?Sincer,parca imi vine greu sa cred ca nu e simplu zvon.Cum naiba sa iei procent din indemnizatie?Poate o fi un caz izolat
dany
Membru
2007-07-04

Am intentionat sa spun \"coalizare\" a masei revolutionarilor.Scuze.Se mai intampla
ionel
Membru
2007-07-04

Am si eu o intrebare pentru voi. De ce credeti ca timp de 17 ani nu ne-am putut uni? Ma astept sa aveti inteligenta sa nu-mi vorbiti de vrajmasi saul alte motivatii puerile.
dany
Membru
2007-07-04

Pentru ca s-au unit altii in locul nostru.Multumit?Asa cum am mai spus,unde-s trei,patru vor sa fie sefi,sa aiba un beneficiu.Din pacate
jilava
Membru
2007-07-04

NU AM FOST LASATI SA NE UNIM .
ionel
Membru
2007-07-04

Pai oamneni buni, istoria este plina de oameni care n-au fost lasati sa se uneasca si care totusi s-au unit.
ionel
Membru
2007-07-04

Deci se pare ca si noi \"eroii de la 89\" stam prost cu morala.
jilava
Membru
2007-07-04

Ii propun d-lui Fesan sa faca o adunare la nivel national a tuturor revolutionarilor si sa vedem daca ne unim. Ce zici Ionele merge ????
ionel
Membru
2007-07-04

Asa s-ar cuveni, dar ma indoiesc ca o sa mearga. Prea multi dintra-i nostri nu-l au pe Dumnezeu. La ce vrei sa se raporteze ca sa accepte o conduite elementara pt a ne uni?
jilava
Membru
2007-07-04

La spiritul revolutionar care ne-a unit in dec.89.
ionel
Membru
2007-07-04

Este prea abstract in mintea lor. S-a ascuns in aburi de erotism, avarism si frica. I.R. are dreptate, este nevoie de Dumnezeu. Scoala grea morala crestina. Este nevoie de ani pentru a obtine un profil uman de calitate. Chair daca fondul multora dintra-i nostri este unul de calitate, tot este nevoie de munca.
icohalm
Membru
2007-07-04

Aveti dreptate, nu spun nu. Totusi, in privinta credintei in Dumnezeu, stam bine fata de alte natiuni (spun si eu din ce am mai vazut prin lumea aceasta, nu pentru ca as avea un studiu corect la dispozitie). Si daca am reusit sa ne unim, fara a ne cunoaste fiecare ce hram poarta, in `89, impotriva PCR-ului si a haitelor lui de securisti, cu informatorii printre noi si dupa mai bine de o jumatate de secol de spalare a creierelor, nu vad de ce nu am reusi sa ne unim acum. N-ar trebui sa fie chiar o minune divina... desi n-ar fi departe. V-am mai spus: avem nevoie de un lider carismatic care sa fie capabil sa adune oamenii cinstiti in jurul sau. Sau, poate, de un grup mai restrans dar bine organizat si foarte activ care sa coaguleze elementele care nu s-au blazat si care mai lupta sau inca sunt dispuse sa lupte.
ionel
Membru
2007-07-04

Unul singur este usor de anihilat, mai intai ca imagine si apoi ca om. Cadem cu tot cu el. Ar trebui sa aibe spate, altfel golanii din politica-si trimit .....sa-l linseze
dany
Membru
2007-07-04

Uite,sunt intru totul la dispozitia voastra.Daca vreti sa ne unim pentru a face ceva util,e ok.Macar pana cand se va duce naibii tot,sa apucam sa facem ceva.N-am nici un fel de ambitii personale,asa ca ma rezum la a-mi aduce aportul cu ce pot.S-o incercam si pe asta.De acord?
ionel
Membru
2007-07-04

Istoria moderna este plina de exemple, de fel de fel de organizatii care au sfarsit anihilate de stat sau de grupurile de interese consacrate ale societatilor respective. Este o rezistenta specifica ...fenomen social, spunetii cum vreti.
dany
Membru
2007-07-04

Dar va spun eu ca din zece oameni carecitesc postarile si adera,sapte sunt cu gandul la avantaje.Doamne,ce mult as vrea sa ma insel!
jilava
Membru
2007-07-04

Ionele iti este frica de jigodii ? Ai scapat in 89. si acum te temi de astia ? Nu uita ca in acea iarna Dumnezeu si-a ales o oaste pentru a elibera poporul de cel mai cumplit conducator care si-a intors fata de la EL, vrem sau nu vrem pana vom trece dea dreapta TATALUI tot oastea LUI vom fi si ne va apara.
ionel
Membru
2007-07-04

Haide-ti sa intram in politica. Eu de acolo n-as renunta sa-i ajut pe revolutionari. La fel si voi. N-avem nevoie de legitimatii in plus. Le avem pe cele de atunci.
dany
Membru
2007-07-04

Politica?Hm,cine apuca sa pupe cururi capata dependenta sau daca nu o face,ramane pe afara.Ha,ha!Bafta!
ionel
Membru
2007-07-04

Pai Dany, asta-i problema. Nu i-ai vazut? Au aparut cu tot cu numele de familie si au si inceput sa-l perie pe noul sef sspr. Au dat in greu, s-au inmuiat. Nu-i judec, dar nu te poti baza pe hei rup.
ionel
Membru
2007-07-04

Da-i in colo. Daca vreau sa pup ceva , in raport cu ei, am ce pupa.
dany
Membru
2007-07-04

Si eu mi-am exprimat increderea dar te rog sa ma crezi ca sunt sincer,ca nu ma cunoste secretarul de stat.Mi se pare nedrept ca un om caruia nu i se pot inca descoperi pete sa fie luat in suturi de la inceput.Stii,in dimineata de 22 decembrie am luat o cafteala sanatoasa de la manifestanti pentru ca stateam in fata cordonului de la Inter,sa nu dea cu pietre in bietii soldati.Ce vina aveau?Atunci m-au facut \"securist\" dar eu n-am avut de-astia nici macar ca rude de a saptea spita.Se intampla.Nu cred ca sunt toti lingai.Sa nu ne pripim
ionel
Membru
2007-07-05

Era cat pe aci ca acest domn Fesan sa nu fie sef sspr, ci te miri cine, de parca in p.n.l. n-ar prea fi si revolutionari. Si poate ca nu sunt. Nu era rau sa fie mai multi pe acolo. Si prin celelalte partide. Cam aceasta este ideea.
dany
Membru
2007-07-05

Am auzit lucruri laudabile despre el.Nu vad de ce se simt unii deranjati daca nu il injura macar o luna,o luna si ceva,sa-si intre in mana.Abia atunci putem trage o concluzie.De obicei,cand injuri ai un motiv.Cand motivul nu se vede,inseamna ca e ascuns,nu ca nu exista
ionel
Membru
2007-07-05

Zi atunci pe 22 era sa fi trecut in opozitie de norod. ...
dorianakis
Membru
2007-07-05

Pai in primul rand avem nevoie de un motiv. Pentru ce sa ne unim? Trebuie sa gasim un motiv intemeiat. A existat unul in 89 care ne-a scos pe toti in strada. Acum trebuie sa cautam altul, tot la fel de puternic. Odata gasit acest motiv, trebuie sa gasim si un lider. Unul care sa fie corect, cinstit, onest, destept... s.a.m.d. Acest lider trebuie sa ne reprezinte. Odata gasit motivul si liderul, avem nevoie de un scop. Un scop cum ar fi recastigarea demnitatii celor care atunci au avut ceva de spus. Nu stiu cum sa va spun dar noi revolutionarii ne-am cam pierdut demnitatea. Ne-am lasat calcati in picioare de edili, am fost tratati ca niste cersetori, profitori, etc. Oricne a trecut pe la SSPR stie la ce ma refer. Apoi mai avem nevoie de o locatie, un sediu, tehnica, logistica... etc, dar pana acolo mai este. Gasiti motivul, liderul si scopul, apoi totul se va rezolva de la sine. Parerea mea.
dany
Membru
2007-07-05

Stii ce lipseste injuraturilor,daca citesti printre randuri,dincolo de formularile puse la punct?Lipseste acuzatia punctuala:a facut cutare lucru,a tras cutare teapa,a facut mai stiu eu ce.Fara astea,sunt simple speculatii
dany
Membru
2007-07-05

Nu,Ionele.A fost un mic incident.Le-am aratat ca am cam 80 de lei in buzunar sau ceva de genul asta,nicidecum bani de securist,aveam si legitimatia de la servici,in fine,dupa cateva ghionturi zdravene mi-au dat drumul
dany
Membru
2007-07-05

Dorianakis,logistica am eu.Absolut tot ce e necesar.Sediu n-am.Cand vrei sa faci ceva bun,gasesti si calea.
ionel
Membru
2007-07-05

Motivatii sa continuam? Noua ne-a cam trecut vremea cu poftele. Deci nu ne mai ramane sa ne gandim ce lasam in urma. I.R. ne-a oferit cateva motivatii in articolul cu caracter religios: sa nu lasm sa dispara profilul uman de atunci , sa avem grija sa existe si altii ca noi - tineri vigilenti si curajosi. Este nevoie de un stindard sa-l vada si alti, sa-i atraga , sa-i entuziasmeze si sa si-l doreasca.
ionel
Membru
2007-07-05

SCUZE CU GRSELILE. Motivatii sa continuam? Noua ne-a cam trecut vremea cu poftele. Deci nu ne mai ramane decat sa ne gandim la ce lasam in urma. I.R. ne-a oferit cateva motivatii in articolul cu caracter religios: sa nu lasm sa dispara profilul uman de atunci , sa avem grija sa existe si altii ca noi - tineri vigilenti si curajosi. Este nevoie de un stindard sa-l vada si alti, sa-i atraga , sa-i entuziasmeze si sa si-l doreasca.
dany
Membru
2007-07-05

Da,putem sa incercam.E o nebunie:cativa entuziasti impotriva efectelor miliardelor,impotriva unei forte uriase.Pai hai sa facem un ID pe care sa ne bagam toti.Sa existe pentru un inceput acest loc de intalnire.E bine?
ionel
Membru
2007-07-05

ok
dany
Membru
2007-07-05

Daca vrei,fa-l tu.Daca nu,il fac eu.Il postam si aici,sa stie toata lumea.E bun pentru ca putem vorbi pe conferinta
dany
Membru
2007-07-05

Vezi sa nu postezi si parola,din greseala.Ha,ha!
dany
Membru
2007-07-05

S-a facut tarziu si trebuie sa ma trezesc ff devreme.Intru maine si citesc postarile.Poate iese ceva frumos,daca o vrea Dumnezeu.Noapte buna tuturor!
akila
Membru
2007-07-05

Dorinakis, crede-ma, nu ai pe cine sa unesti. Poti sa gasesti motive, poti sa gasesti lideri, degeaba. Ai uitat un mic aspect: daca era sa ne unim o faceam pana acum. Nu am facut-o. Explicatia este foarte simpla: inca nu stim cum sa ne purtam in societate. Inca nu stapanim notiuni elementare necesare intr-o comunitate, cum ar fi: dreptul la opinie (cum cineva are o opinie separata care nu este ca a noastra cum incepem sa jignim, il catalogam ca destabilizator, oportunist... etc); dreptul la religie (daca descoprim ca cineva se inchina la alt zeu, atunci sigur e impotriva noastra. Tot timpul facem trimitere la Dumnezeu in orice problema de parca noi nu am fi in stare sa rezolvam ceva, iar daca cineva ne atrage atentia sa nu implicam divinitatea in problemele noastre, atunci il catalogam ca ateu, incult, etc); respectul fata de celalalt (daca unul care se crede destept are o idee fixa, monopolizeaza toate resursele, asa incat s-a ajuns sa te rogi de el ca sa te lase sa-ti exprimi si tu o idee, iar daca te lasa, atunci trebuie sa ai grija cum formulezi ceea ce zici in asa fel incat sa nu para cumva ca esti mai destept decat el); increderea reciproca (tot timpul avem suspiciuni ca unul a luat mai mult decat altul, sau ca scopul unuia este doar aspectul material).
i.r.
Membru
2007-07-05

Cu toata sinceritatea iti doresc akila sa studiezi la modul cel mai profund crestinismul ortodox, cel in care 90% din populatia Romaniei este botezata, si abia apoi sa vorbesti contra. Asa de dragul democratiei, care inseamna si tolerarea unor grupuri minoritare, din care probabil si tu faci parte, ... mai inseamna si ca majoritatea decide. Mi se pare firesc sa avem o continuitate la cei peste 2000 de ani de crestinism.
i.r.
Membru
2007-07-05

Tu akila si dorianakis, n-o sa puteti sa stergeti din mintea celor ce au citit articolul postat de mine cu Arsenie Papacioc, despre revolutionari...disimuland in acuzatii de prozelitism religios. ACEST OM AL LUI DUMNEZEU, UNUL DIN CEI MAI MARI DUHOVNICI AI ROMANIEI, SCOATE IN EVIDENTA UN MARE ADEVAR: PROFILUL REVOLUTIONARILOR SI ROLUL AVUT ...INSEAMNA NU NUMAI TRECUT CI SI VIITOR. Voi sunteti mici mai baieti..cine sa se uite in gura voastra?
akila
Membru
2007-07-05

Cat despre presedintii de asociatii de revolutionari, secretarul de stat nu dispune de nici o pargie pentru controlul acestora. Neavand drept de control nu poate descoperi eventualele nereguli. Singurul lucru pe care poate sa-l faca este sa sesizeze mai departe presupusele nereguli, sau sa-i indrume pe cetateni catre organele abilitate in acest sens. Cu alte cuvinte, un presedinte de asociate de revolutionari este serif la el in ograda atata timp cat beneficiaza de sprijin politic, asa ca...
akila
Membru
2007-07-05

Singura metoda pentru eliminarea acestora este ca respectivul presedinte sa ramana fara membri revolutionari. Nu este o solutie, deoarece respectivul presedinte oricum o sa-i treaca ca membri in asociatia lui pe cat mai multi revolutionari, cu sau fara voia acestora, oricum nu-l controleaza nimeni. Sunt curios daca in evidentele SSPR exista o situatie clara cu toti revolutionarii care si-au preschimbat certificatul, din ce asociate fac parte si daca fac parte dintr-o asociatie. Probabil ca pentru luptatorii cu merite deosebite exista asa ceva, dar ce te faci cu ranitii (care nu sunt obligati sa prezinte aviz favorabil) sau cu urmasii?
akila
Membru
2007-07-05

Sau ce te faci cu persoanele care s-au inscris intr-o asociatie de revolutionari, apoi au aflat ca respectiva asociatie nu este recunoscuta, dar este afiliata la alta asociatie care este recunoscuta si care poate acorda aviz favorabil. Respectivul revolutionar la ce asociatie este arondat? Cea din care face parte sau cea care a acordat avizul?
dorianakis
Membru
2007-07-05

Sa inteleg ca nu sunt sanse? O sa ramanem in continuare divizati? Este o perspectiva cam sumbra, nu crezi? Sau sa intelag ca 2-3 presedinti de asociatii corupti fac ceea ce vor doar pentru faptul ca au sprijin politic?
dorianakis
Membru
2007-07-05

Eu nu fac parte din nici o asociatie. Crezi ca este posibil ca cineva sa ma treaca in asociatia lui doar ca sa aiba un numar mai mare de membri?
dorianakis
Membru
2007-07-05

In acest caz am o propunere catre secretarul de stat: cand o fi sa se posteze pe site-ul SSPR dosarele revolutionarilor, sa se posteze si asociatia din care face parte fiecare revolutionar (sau in care figureaza ca membru). La fel sa se posteze si presedintele respectivei asociatii, pentru ca in cazul in care constat o neregula, sa am pe cine da in judecata. Propun ca fiecare presedinte de asociatie sa prezinte sub semnatura proprie la SSPR o lista cu fiecare membru al asociatiei pe care o conduce, inclusiv data in care respectivul membru s-a inscris in acea asociatie de revolutionari. Pe baza acestor liste va fi afisata pe site apartenenta fiecaruia, si daca cineva constata ca ceva nu este in regula, are doar doi pasi de urmat: adresa scrisa catre SSPR prin care sa ceara o confirmare (sa nu fie greseala celor de la SSPR), apoi cu aceasta adresa sa se prezinte la organele abilitate pentru a se clarifica situatia. Odata clarificata situatia, poate chema in instanta respectivul presedinte de asociatie.
sialorin
Membru
2007-07-05

ARSENIE BOCA. Ce stiti despre acest mare monah ? Deoarece acest slujitor al DOMNULUI stia cu mult inainte de 89 tot ce avea sa se intimple.Caderea lui Ceausescu si multi tineri ce vor murii, jerfiti ca niste mielusei. Se spune ca era un mare clarvazator.
i.r.
Membru
2007-07-05

Arsenie Boca este considerat cel mai mare preot calugar si duhovnic al secolului 20. Pot sa-ti pun la dispozitie o marturie despre el. Este ceva deosebit
i.r.
Membru
2007-07-05

Un alt exemplu pentru noi, cei ce-am fost revolutionari, poate fi Arsenie Boca – cel mai mare duhovnic calugar si preot al secolului 20, al Romaniei. Si acesta a ales sa lupte impotriva comunismului, dar folosind cuvantul. Fortele de securitate rusofone, de la acea vreme, ar fi dorit sa-l omoare, dar fiind si acesta omul lui Dumnezeu, n-au avut curajul sa-l omoare, ca pe altii. Mai jos redau marturia exceptionala a unuia ce a fost martor la puterea Dumnezeiasca care-l proteja.██ Marturii ardelenesti Baglazan Dumitru (71 de ani) - Porumbacu de Sus \"In fiecare noapte, la orele 12.00, se deschideau singure usile inchisorii\" Eu am avut un unchi, care in ‘48 era ofiter de Securitate la Brasov. Eram tanar si mergeam la Brasov unde mai ramaneam la el cate o saptamana, ca asa mai vedeam si eu lumea. Mergeam seara cu el prin oras, pe unde avea el treburi, ma mai lua si la serviciu si asa am aflat ceea ce va povestesc in continuare. Securitatea l-a ridicat pe parintele Arsenie de la Sambata pentru ca se stia ca face minuni si vin puhoaie de oameni la el. In ‘44, de exemplu, a spus la slujba oamenilor sa-si aduca copiii de la Bucuresti acasa ca va veni un prapad, si la putin timp dupa aceea a fost cumplitul bombardament american. Le era groaza ca acum, in timpul comunismului, le va spune oamenilor cu aceeasi claritate care este realitatea. Si din cauza aceasta l-au luat la Securitate si l-au schingiuit mult, saracul de el. Mie mi-a spus lucrurile acestea unchiul meu. Problema era ca desi el nu se misca din fundul celulei, ci sta in genunchi si se ruga, in fiecare noapte la ora 12.00 se deschideau usile inchisorii. Celula era un loc imprejmuit, intr-o sala uriasa ca o hala. Iar in mijlocul acestei hale, statea la o masa, permanent, un subofiter de paza, care-l supraveghea fara incetare. L-au scos, l-au batut si l-au facut in fel si chip sa le spuna cum face, caci ei credeau ca are iarba fiarelor, cu care umbla aricii in bot, iar el cum a stat tot timpul in padure la Sambata, a facut rost de iarba aceea si o pune pe lacat. Dar el cum sa puie iarba pe lacat daca statea tot timpul in genunchi in fundul celulei si erau si doua randuri de usi? Intr-o noapte, au bagat doua iscoade securiste la el in celula ca sa-l vada cum face. Parintele, insa, nu a avut treaba cu ei. Ei il tot intrebau, se tot luau de el, iar el in celula tot sta in genunchi si se tot ruga. Noaptea, la ora 12.00, cand s-au deschis lacatele, pe securisti parca i-ar fi lovit fulgerul lui Dumnezeu, i-a razbit frica si au fugit de acolo. Si, de la o vreme, nimeni nu mai voia sa faca de paza, pentru ca le era frica. Pe comandant l-a luat si pe el frica si ce-a zis: eu, ca sa scap si sa-mi spal mainile, ii aduc pe toti aici sa vada si pe urma nu il mai tin. Intr-o seara, vine unchiul meu si-mi spune ca in noaptea aceea ma ia cu el sa vedem un calugar de la Sambata, care deschide rugandu-se usile de la inchisoare. Asa ca am ajuns acolo seara, fiind si eu curios sa vad. Toata Securitatea era atunci acolo. Eu am stat pe scari, ca nu am mai avut loc sa intru, si cu totii asteptam sa vina ora 12.00 noaptea sa vedem daca-i adevarat. Si, ce sa vezi, nu asa ca s-a deschis doar un lacat, norocul meu a fost ca m-am tinut de balustrada scarilor, ca la 12.00 noaptea bara de la usa temnitei a sarit cat colo si tot amarul de lume care era jos s-a napustit inspaimantata pe scari in sus. De frica nu mai stiau ce sa faca, se calcau in picioare. Din ceasul acela, nu l-au mai tinut acolo, i-au dat drumul cu domiciliu fortat. Mie mi-a spus unele din lucrurile acestea unchiul meu. Dar am vazut cu ochii mei lacatele deschizandu-se si bara aceea sarind in laturi si securistii aceia care erau oameni in varsta, nu tineri ca mine, care aveam 18-19 ani, fugind de mancau pamantul. Multa vreme dupa aceea, cand mai mergeam cu unchiul meu pe la restaurant, prietenii lui securisti numai de asta vorbeau.
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
Inapoi la pagina principala