Home |Initiatori |Eroi |Arhiva presa |Documente |Asociatii |Legislatie | Forum | Predecesori |Linkuri | Contact
.
Inregistrare
Login Inapoi la pagina principala
Forum / Totul despre Revolutie si revolutionari
Mesaje
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
alexandru2006
Membru
2007-08-05

Dreptate si Onoare!In legatura cu maistru militar care a tras din elicopter,acesta a avut aprobare de la comandantii lui sa ridice elicopterul,facea parte dintr-un plan de lupta dinainte pus la punct,si era coordonat de la Bucuresti,unde aveau situatia tuturor elicopterelor de la toate bazele militare,astfel daca s-ar fi ridicat unul fara permisiune de zbor l-ar fi doborat cu ajutorul bateriilor de Rachete aflate in muntii,toata tara era monitorizata de radare performante si din satelitii militari Americani si Sovietici,deci au avut aprobare,dar cine le-a dato? asta e intrebarea?
i.r.
Membru
2007-08-05

Daca as fi dusmanul vostru, v-as da 1-2 cincinale de dezvaluiri de genul acesta, in asa fel incat sa va impartiti in doua: in detectivi si contemplativi. PE PIATA SUNT CARTI PLINE CU TERORISTI SI TERORISM. EU CRED CA MISCAREA REVOLUTIONARA ARE CEVA MAI BUN DE FACUT.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-05

ce anume, i.r. ?
i.r.
Membru
2007-08-05

Ma iertati domana, dar mai mult nu-mi permit.
alexandru2006
Membru
2007-08-05

Stimate Domnule Administrator atentionati copii ca nu au acces pe portal dupa ora 21!
piraniea
Membru
2007-08-05

IR. nu va mai convine ce se discuta pe Portal? Esti seful gastii de 5-6ooo de praduitori secu infiltati intre revolutionari sau nu mai aprobare de la sefu sa trancanesti.Esti publicai in monitorul cu cei 126o ai lui cutean cum spunea Marilen? Alexandru; lasa copiiisa citeasca pentru ca se spun pe aici adevaruri. Sa afle cine le-a ucis parintii; de ce nu colaborezi cu Daniel Perju si nu gasesc unde ai postat tu? Referitor la ce ai inteles tu cu ordine de la centru; am inteles ca a fost un elicopter in Sibiu,doua zile in aer,echipaje diferite(senzational) dar acelasi tragator criminal! Am vazut ca domnul Daniel Perju nu a mai scris; vre-o problema cumva? nu ne intrebam si nu va intrebati? Nici domnul secretar de stat FESAN nu spune nimic; DE CE? stie dumnealui mai multe decit noi dar nu ar e liber de la partid sa vorbeasca? IR. cu cine ai fost la specializare la Gradistea? ai fost si tuavansat din 1990 incoa cumva.
marilen
Membru
2007-08-05

astept in continuare raspunsuri la intrebarile puse de mine domnului Fesan. si mai am si o alta intrebare: de ce nu faceti public pe site si dosarele verificate si respinse de comisie din 2004 si pina in prezent.unele pot fi respinse ca incomplete dar unele dosare pot contine date cu fapte de natura penala. au sesizat parchetul in acest sens? putem afla numele lor?
marilen
Membru
2007-08-05

domnule ministru de aproape 2 luni ne spuneti un singur lucru: ca lucrati.in ce ritm? cite dosare au fost verificate de cind ati venit dvs? si cite respinse ca incomplete?si cite respinse pt ca nu indeplinesc criteriile?si cite din problemele ridicate in cadrul audientelor s-au putut rezolva? revin si pun aceleassi intrebari: de ce nu afisati fisa postului d elucru a tuturor salariatilor sspr? de ce nu afisati lista cu persoanele carora l-i s-au aprobat credite bancare cu dobinda subventionata, masini .....locuri in tabere scolare...inca mai astept domnule ministru. de obicei sinteti prompt in acordarea raspunsurilor dar asteptam si date concrete,expresia lasati-ma sa lucrez poate fi pertinenta daca ne spuneti cum si cit lucrati.
B.IONEL
Membru
2007-08-05

BUCUR MIRCEA,am citit in portal raspunsul pe care l-ai dat lui alex,anunt cititorii ca 90%din ce ai scris tu acolo sunt MINCIUNI,si nu ai pomenit de multele ilegalitati pe care tu si acolitii tai lea-ti facut in 15 ani de cind v-ati instalat la conducere,ex. autoturisme multe bagate pe asociatie,certificate de retinut,fara ca sa fiti retinuti,sedii,manevrate,ect....,caiestete BUCURE,ca este DUMNEZEU.
marilen
Membru
2007-08-05

putem afla si ce sume le-au fost acordate presedintilor de asociatii la sfirsitul fiecarui an pt a organiza comemorarea si aniversarea revolutiei? si cum au decontat presedintii de asociatie banii primiti?aveti cam multe intrebari la care sinteti rugat sa raspundeti domnule ministru. noi asteptam sa ne acordati putin timp si sa clarificati unele din nedumeririle noastre.
dorianakis
Membru
2007-08-06

Pt. marilen: Sumele care au fost alocate se pot afla si din alte surse, tot oficiale. Aici ma refer la Curtea de Conturi. In fiecare an, Curtea de Conturi controleaza institutiile de stat pentru a acorda descarcarea de gestiune pentru anul controlat. In rapoartele de control sunt trecute toate datele care te intereseaza. Problema e ... cum pui mana pe ele. Parca era o lege (544/2001) cu liberul acces la informatiile publice, incearca sa te folosesti de ea. Probabil ca datele care te intereseaza sunt la departamentul de contabilitate, departament care este controlat tot de Curtea de Conturi (Raport separat). Acolo vezi toate sumele alocate de catre SSPR pentru bilete CFR, pentru tratamente, pentru tabere, etc. Toate se gasesc in raportul anual al Curtii de Conturi.
dorianakis
Membru
2007-08-06

Eu personal nu prea cred ca cei de la Curtea de Conturi o sa-ti puna la dispozitie aceste date, dar... merita sa incerci. Daca faci rost de respectivele rapoarte... esti tare.
marilen
Membru
2007-08-06

sumele alocate le-am gasit pe site ministerului de finante unde este afisat si bugetul anual al tuturor institutiilor,inclusiv al sspr ,ma interesa mai ales cum au fost cheltuiti acesti bani ,si cine sint beneficiarii drepturilor. aceste date trebuie publicate pe site ,nu e normal sa le cer eu sau altul conform legii 544.ei sint datori sa ne prezinte tuturor ce sume s-au alocat si cui i-au fost repartizate. eu stiu mai multe.................dar astept acea transparenta de care vorbea domnul ministru fesan. dupa ce voi vedea toate aceste lucruri abia apoi o sa cred in schimbare si bune intentii. mai astept si pina atunci am toata increderea ca lucrurile chiar se schimba.
dany
Membru
2007-08-06

Dragi colegi,zilele astea am cam fost musafir pe acasa.Referitor la acest criminal sau terorist,cum vreti sa-i spuneti,categoric nu pot fi acuzati presedintii care i-au sustinut dosarul,mai exact presedintele.S-a facut o legatura cu asociatia din care face parte domnul Secretar de Stat Fesan dar tot pe aici am citit ca avizul e dat din Constanta.Pe de alta parte,daca Banciu Nicolae a depus la dosar o copie dupa Ordinul de Zi unde este citat in termeni atat de laudativi,a avut trei declaratii de la revolutionarii din zona unitatii unde dupa cum vedem din acte,a creat aparenta de revolutionar onest si curajos,nu vad ce ar fi putut sa-l determine pe un presedinte de asociatie sa banuiasca,ca nu are de-a face cu un veritabil erou.Declaratia de la Parchet a lui Banciu este datata anul acesta si abia prin coroborarea cu alte probe,cu declaratiile victimelor si ale altor martori s-a stabilit ca a ucis cu sange rece.La momentul cand si-a obtinut certificatul pe Legea 42,toate aceste date nu existau.Noul certificat nu-l mai pupa si asa cum il intuiesc pe domnul Fesan,daca tipul ajunge pe la SSPR cu pretentii,s-ar putea sa iasa destul de sifonat,cu tot \"calmul ardelenesc\".Sa-l fereasca Dumnezeu sa fie recunoscut pe la poarta cand e coada.Banciu a crezut ca va merge ca si pana acum dar totul are o limita si toate au un timp al lor.Culmea e ca din cate am inteles,vroia sa fie sustinut taman de domnul Perju si de doamna Rotaru.Bine ca a dat Dumnezeu sa nimereasca pe mainile cui trebuie.In privinta asta putem fi linistiti,daca dosarul trece de domnul Fesan jur ca ma apuc si eu sa fac tumbe in fata SSPR,cu toate cele 110 kg.
dany
Membru
2007-08-06

Acum,cateva pareri care pot fi contrazise de cine este mai in tema:Banciu a actionat ca tragator legat in chingi,improscand moarte din usa elicopterului.Daca acest lucru se intampla dintr-un elicopter de croaziera,s-ar fi putut justifica prin lipsa armamentului.Ei bine,elicopterul avea mitraliera de bord,a carei utilizare crestea precizia in cazul unei confruntari reale cu teroristii si nu in ultimul rand,tragatorul era cat de cat protejat.De ce a preferat Banciu sa traga descoperit,la intamplare,pentru ca nu poti avea nici o precizie tragand astfel si pe deasupra,esti vulnerabil.De ce zile in sir actioneaza ca tragator un banal mester?Va las pe voi sa judecati.
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-06

Buna dimineata stimati colegi si forumisti!Buna dimineata domnule Secretar de Stat Puiu Fesan! Nici eu nu prea am fost pe acasa; Tin sa multumesc impreuna cu dumneavoastra Domnului general Dan Voinea si intregii echipe conduse de domnia sa pentru modul in care se lucreaza la Parchetul Militar si inaltul profesionalism al acestei echipe. In dosarul Sibiu s-au facut foarte multe audieri si nu duc lipsa de mijloace de proba. Asteptam ca si Domnia Sa sa transmita acest dosar celebru Instantelor de drept pentru a pune fata in fata pe cei care au tras cu victimele lor. Spun cei care au tras intelegind pe de o parte pe toti cei din cele doua elicoptere si corespondentul lor din Consiliul Frontului Salvarii Nationale Sibiu- de cealalta parte, victimele acestor actiuni inclusiv cei care nu detin inca Certificate de revolutionar. O saptamina buna tuturor si spor la munca domnului Secretar de Stat Puiu Fesan.
marilen
Membru
2007-08-06

dane vad ca esti fascinat de personalitatea domnului ministru. ne poti da mai multe detalii,poate tu stii....la ce se lucreaza? cite dosare trec pe zi? cite respinse? din ce cauza? citi din cei care si-au depus dosarul in urma studierii dosarului ar putea fi acuzati de fapte de natura penale si pt citi dintre ei sspr a sesizat parchetul? ramin intrebari fara raspuns? tu ce stii dane?
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-06

Marilen:sunt si ei la fel de fascinat ca si tine de personalitatea domnului secretar de stat PUIU FESAN; la intrebarile tale care sunt si ale mele si ale multora dintre noi cel mai in masura este sa ne raspunda domnul secretar de stat PUIU FESAN care constatam ca nu a mai scris pe portal de ceva timp. Imi permit insa sa recomand in numele nostru,al tuturor,domnului secretar de stat PUIU FESAN sa faca o vizita de lucru urgenta la Parchetul Militar-general Dan Voinea impreuna cu reprezentantului Ministerului de Interne,chestor Dorel Strugariu; Perfectarea unui protocol de coraborare intre Comisia SSPR si Parchetul Militar ar duce la evitarea unor grave erori in procedura de preschimbare-Vedem cazul Banciu Nicolae. Asteptam punctul de vedere al domnului Secretar de Stat!
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-06

Marilen: rectific- SUNT SI EU....
codris
Membru
2007-08-06

Bine v-am regasit dragi colegii forumistii.Buna ziua domnule Secretar de Stat PUIU FESAN NICOLAE,nu va inteleg tacerea, cand o sa va faceti timp sa raspundeti la intrebarile adresate de marilen , Daniel Perju si de totii forumistii.Ce sa intelegem ca ne-ati abandonat?nu ne mai cititii?O saptamana buna la toata lumea si ganduri bune la dusmanii.
dany
Membru
2007-08-06

Disparitia de pe Portal a domnului Secretar de Stat a survenit ca urmare a acelei reactii nepotrivite a unuia dintre colegii nostri de Portal.Nu cred ca va mai intra niciodata pentru a posta,cel putin nu cat timp e Secretar de Stat.Banuiesc ca citeste din cand in cand dar nu-i poti cere unui om sa renunte la un minim de demnitate.
marilen
Membru
2007-08-06

ca va mai posta sau nu domnul FESAN este alegerea lui. dar are obligatia ca macar pe site sspr la rubrica informatii sa afiseze public cele cerute de noi. daca tot face atita caz ca e transparent,ca lucreaza intr-un ritm alert si ca el va fi altfel decit toti fostii ministrii de la sspr atunci pentru o mai buna transparenta sa faca public raspunsurile la intrebarile noastre. sa le considere un fel de audienta. noi nu deranjam sa mergem la sspr si sa ocupam timpul domniei sale ,punem aceste intrebari pe forum si asteptam raspuns intr-un termen rezonabil(poate mai scurt de 30 zile asa cum prevede legea).
dany
Membru
2007-08-06

Asadar,pe Portal cred ca ne vom cam informa unii pe altii,care ce a mai auzit.E un moment dificil,un soi de regandire a atacurilor si nu ma refer la Marilen care moral si legal are dreptul sa intrebe si sa afle.A fi transant nu inseamna sa fii dusmanul cuiva,chiar imi pare ca Marilen are o anumita consideratie pentru domnul Fesan dar si putin scepticism.E vorba de o privire de ansamblu a modului de formulare a criticilor.Acuzatiile au un parcurs mai sinuos de data asta.Nici o fapta condamnabila moral prezentata concret,in schimb o avalansa de asocieri,de insinuari care putin cate putin pot crea o imagine falsa dar bine intiparita.Sa vedem ce o mai fi dar v-as ruga pe fiecare ca atunci cand cititi ceva care-l atinge indirect sa va puneti intrebarile \"cine?\",\"ce?\",\"cand?\",\"unde?\",\"cum?\".Afirmatiile care nu raspund cu strictete la aceste intrebari nu au nici un fundament.Deci cine este persoana care a facut,ce anume a facut,cand si in ce loc,cum a procedat?Sa nu ajungem sa injuram un om,pentru ca apoi sa ne vaitam ca l-am gonit.
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-06

Domnul secretar de stat PUIU FESAN nu va abandona lupta si nu va renunta sa acorde atentia meritata portalului. Cred acest lucru! este posibil sa nu fi avut conditii tehnice in perioada sfirsitului de saptamina; am constatat ca masina SSPR inmatriculata inca cu initialele TGS( Titi Galati Stelianite) nu este dotata cu Leptop si nuci cu sistem de telecomunicatii care sa faca posibila accesarea Portalului cind domnul Secretar de Stat are ceva timp disponibil. Cred ca totusi Domnia Sa va reveni pe portal pantru ca a fost si ramine Luptator pentru Libertate,remarcat prin actiuni si fapte in zilele istorice ale acelui nu prea indepartat DECEMBRIE 1989- ESTE DOAR PAREREA MEA!
codris
Membru
2007-08-06

ma bucur sa aud ca domnul Fesan nu va abandona lupta.banuiesc ca lucreaza in mare stres cu salariatii din sspr(parerea mea personala)imi pare rau ca eu personal nu am cum sa-l ajut.Apropo de acest Titi galati stie cineva cum si unde a fost ranit?
B.IONEL
Membru
2007-08-06

Draga dany,gogosi....gogosi.....gogosi din stilul vechi, domnul MINISTRU PUIU FESAN daca ar intra pe forum ,ar fi nevoit sa dea raspunsuri nu tocmai pe placul lui BUCUR MIRCEA, si a altor invinuiti pe acest portal,dinsul nu poate si nu doreste sa faca acest lucru,stiu ce va spun.
dany
Membru
2007-08-06

Nu vad de ce are cineva obligatia sa dea raspunsuri in numele altei persoane sau legate de alta persoana.In privinta asa-ziselor gogosi,astept sa mi se reproduca o singura \"gogoasa\" pe care am lansat-o pe Portal.Daca acest lucru e imposibil,vor judeca ceilalti si e suficient.Si sa nu crezi ca sunt suparat.Nici pomeneala,Ionele.E normal sa spui ce parere ai.
B.IONEL
Membru
2007-08-06

dany,am zis ca nu doresc sa dezvolt subiectul FESAN ,tocmai pentru al lasa sa lucreze, dar tu ceri ceva concret, desi, daca ai citii postarile Sibienilor vedeai multe lucruri concrete,dar daca tot ceri mai concret am sa-ti spun una din multele pe care le avem,DOMNUL MINISTRU PUIU FESAN A FOST SI SECRETAR UTC SI SECRETAR PCR(si ce bine era cind organiza el excursii)
B.IONEL
Membru
2007-08-06

dany,cind am spus de gogosi......m-am referit la domnul MINISTRU FESAN.
dany
Membru
2007-08-06

Ionele,daca ai avut intentia sa-l lasi sa lucreze,parerea mea e ca nu trebuia sa provoci reactii,fie ele pro sau contra.O bila alba pentru punerea atat de interesanta in balanta a doua greutati care par egale fara a fi,respectiv secretar UTC si excursii bine realizate.E o formula aproape imbatabila dar mai este a treia greutate:a fost pionul principal la declansarea revolutiei la Sibiu,a fost batut crunt-dupa cum stii daca esti atat de bine informat-si a riscat mai mult decat trei sferturi dintre revolutionari.N-a alergat dupa nici o functie.Inca o greutate.Nu in ultimul rand,daca greutatile ar fi fost puse corect in balanta,prea putin contau excursiile.Cui i-a facut rau?Stii de ce te intreb?Pe mine m-a scapat secretarul de partid de la intreprindere dupa ce am aruncat juramantul si mi-am bagat ceva in PCR.Eu nu pot sufla in fata omului ala.Pe de alta parte,am citit pe net si daca trebuie,fireste ca reproduc un fapt:cand a chemat oamenii sa protesteze impreuna,intre altii a fost invitat la secretarul de partid care i-a atras atentia ca e o nebunie ce face s.a.m.d.Inteleg de aici ca era ceva mic,pe la o sectie sau atelier,habar n-am.Esti un tip extraordinar,care stie sa-si pastreze asii sub maneca,ce si cand sa plaseze,care stie sa spuna fara a spune etc.Daca miza nu era interesul revolutionarilor,orice disputa cu tine cred ca ar fi avut un farmec aparte.Cert este ca avem un Secretar de Stat pus pe treaba si trebuie cu adevarat sa-l lasam sa lucreze,nu in sensul de a nu-i critica neajunsurile sau de a-i pune intrebari ci de a nu-l baga in dispute inutile despre Bucur Mircea sau alti Bucuri,oricare ar fi.Pentru faptele lui fiecare om raspunde,atat la intrebari cat si in fata legilor.Asa mi se pare firesc.Fapte reprobabile ale secretarului de stat tot nu au fost prezentate clar.A facut cutare lucru personal,nu o cunostinta sau un coleg.A nu se intelege ca as pretinde ca esti de rea credinta.Nu asta vreau sa transpara din text.
B.IONEL
Membru
2007-08-06

Dany,noi l-m lasat sa lucreze dar nu se vad rezultate concrete iar tu ne-ai provocat,vorbesc la plural pentruca suntem un grup de mai multi revolutionari care colaboram si ne vom spune numele dupa ce se termina de eliberat certificatele,NOI NU DORIM RAUL NIMANUI , DORIM INDREPTAREA PACATOSULUI.
ada
Membru
2007-08-06

d-le Perju imi permit sa adaug la cele spuse de d-voastra ca d-l ministru a fost si retinut la revolutie,deoarece are certificat de retinut pe legea 42.
B.IONEL
Membru
2007-08-06

DANY,voi vorbii in numele intregului grup .Dosarul domnului SECRETAR FESAN PUIU a fost retrimis de SSPR la refacut de mai multe ori ,deoarece figura ca a luptat in mai multe locuri in acelasi timp,cind a inceput revolutia el striga NOI SUNTEM COMUNISTI ,NU SUNTEM TERORISTI,iar ceilalti cintau DESTEAPTATE ROMANE,cind revolutionarii au rasturnat aro militiei in piata mare,el a protejat soferul ducindul la o familie cunoscuta,toate sunt scrise in diferite ziare.
dany
Membru
2007-08-06

Daca propunerea mea ca afirmatiile sa nu mai fie evazive cand e vorba de acuzatii poate ca am pus fara voie paie pe un foc deja aprins.Motivul e ca mi se pare putin nepotrivita o astfel de abordare dar nu inseamna ca am dreptate.In privinta rezultatelor,cred ca acestea exista dar ma tem ca e o deficienta de comunicare care poate genera oricand o criza sau reactii excesive explicabile si sincere.Sa speram ca se va remedia aceasta problema.Doamne ajuta!
B.IONEL
Membru
2007-08-06

FESAN PUIU are certificat de retinut pe l.42/90 dar nu a fost retinut,deaceia nici nu a facut cerere de preschimbare pe l.341/2004.
dany
Membru
2007-08-06

Stiu chestia cu comunistii,chiar domnul Fesan a spus-o pe undeva,referindu-se la acel moment.A repetat-o de cateva ori.Vezi tu,astfel de afirmatii cred ca trebuie analizate cand sunt facute in conditii normale,nu in situatii limita,cand cu greu te recunosti.Asta o fi crezut o clipa,Dumnezeu stie ce a fost,numai comunist nu in clipa aceea.Referitor la soferul salvat,eu sunt si mai vinovat pentru ca am ajutat la salvarea catorva zeci.In fata cordonului de la Inter am luat si cateva pe cocoasa pentru ca mi s-a facut mila de soldatii aia.La intrarea in Ministerul de Interne,cand lumea a tabarat pe cativa ofiteri,le-am smuls epoleti,steme (am si acum o stema),pe care le aruncam sau le dadeam oamenilor sa-si descarce furia.Fiecare epolet a insemnat un pumn mai putin in nasul unuia care putea fi vinovat dar putea fi in aceeasi masura nevinovat.Aici e vorba de omenie.Arata-mi pe unul care a tras sau a batut si a fost scapat de un revolutionar.A,sa nu uit:pe 21 decembrie noaptea,la statia de metrou de la Universitate,la iesirea din spre Teatrul National a fost prins un ofiter de militie.Nu l-a omorat nimeni,i s-a dat drumul inapoi.Tipul inlemnise,nu mai scotea un cuvant.Eram chiar in acel grup.In loc sa imi fie rusine,ma bucur ca am procedat astfel
dany
Membru
2007-08-06

Nu cunosc nimic despre certificatul domnului Fesan.
dany
Membru
2007-08-06

M-am referit la cordonul de la Inter de pe 22 dimineata,care pe la 10,30-11 a fost retras.Erau 15,poate 20 de soldati morti de frica.Copii de 18 ani
ada
Membru
2007-08-06

B ionel esti sigur ca nu a fost retinut in revolutie d-l Fesan,ca daca ai dreptate avem in fruntea noastra un ministru impostor .
FESAN PUIU NICOLAE
Membru
2007-08-06

BUNA! E ADEVARAT CA NU V-AM RASPUNS PT. CA LA SIBIU NU A FUNCTIONAT INTERNETUL, PROBABIL O PROBLEMA TEHNICA, NU CONSIDER SABOTAJ….LA BIROU NICI NU SE PUNE PROBLEMEA CA AS AVEA TIMP DE ASA CEVA..PE BANCIU V. NICOLAE L-AM GASIT PROMOVAT DE ASOCIATIA LA CARE FACEATI DVS. REFERIRE, ASOCIATIE CARE NU REPREZINTA SIBIUL SI NU A INDEPLINIT CONDITIILE CERUTE DE LEGEA 341/2004.REFERITOR LA MINE NU AM FOST NICIODATA SECRETAR UTC SI NICI SECRETR DE PARTID, PUTETI SA VA INTERESATI LA INTREPRINDEREA RETEZAT SIBIU, EXCURSIILE LE ORGANIZAM PT. A INDULCI VIATA OAMENILOR IN FIECARE AN DIN PRIMELE PE CARE LE PUNEAM LA CEC. AM TRECUT PE LA OAMENII ACEIA DUPA REVOLUTIE SI PUTETI SA-I INTREBATI SI DVS. DESPRE CALITATEA MEA CA OM O PARTE DIN EI MAI LUCREAZA ACOLO, NIMENI N-A MAI FACUT NIMIC PENTRU EI . E DREPT , IN LISTA DE 33 DE CERTIFICATE DE RETINUTI AM FOST TRECUT SI EU, LISTA PE CARE NU AM SEMNAT-O NICIODATA , IAR CEI CARE SCRIETI PE PORTAL STITI SIGUR ASTA CA PROBABIL AVETI SI O COPIE,.FAPTUL CA CEI CARE AM FOST IN CONSILILUL JUDETEAN SI IN CASA ARMATEI AU FOST CONSIDERATI RETINUTI DE MEMBRII COMISIEI SENATORIALE DE LA ACEA VREME NU VAD CU CE MA INCRIMINEAZA PE MINE. NU AM CERUT NICIODATA ACEST CERTIFICAT, IAR CEI DIN SIBIU CARE SCRIETI PE PORTAL SI AVETI ACEST CERTIFICAT , AR FI BINE SA RECUNOASTETI SI CONDITIILE IN CARE S-AU ACORDAT ACESTEA. IN DOSARUL MEU NU AM CERUT NICIODATA ACEST LUCRU , SE POATE VERIFICA SI VA STAU LA DISPOZITIE IN ACEST SENS.REFERITOR LA MERISAN SILVIA, DOSAR 917 ACESTA URMEAZA SA FIE DISCUTAT IN COMISIE. DE URA SI INVIDIA UNORA CARE MA MUSCA LA TOT PASUL NU VOI SCAPA NICI DACA VOI PRESCHIMBA CERTIFICATELE LA TOATA LUMEA , FIINDCA ASA SUNTEM NOI ROMANII. NICI UN SIBIAN N-A SCRIS PE ACEST PORTAL PANA NU AM FOST NUMIT EU SECRETAR DE STAT SAPTAMANAL O SA VA RASPUND LA INTREBARI . DE MAINE INCEPEM SA POSTAM IN ORDINEA ALFABETICA PE SITE-UL SSPR-ULUI SITUATIA FIECARUIA . NU POT ACUM CAND AM ATAT DE LUCRU SA POSTEZ ORGANIGRAMA INTITUTIEI SI CE ATRIBUTII ARE FIECARE ANGAJAT .DOAMNE AJUTA !
nemesis
Membru
2007-08-06

Buna seara..tuturor...Un exemplu de incompetenta...;am de lucru..nu pot publica fisa postului...organigrama..sau ce-o fi ea..;pai asta-i raspuns?mai bine nu se \"repara\" internetul...Pai nu dumneata,domnule Fesan trebuie sa publici asa ceva,daca exista..matele dai un ordin si se executa..esti Secretar de Stat nu balot de paie...dar de..de unde nu e...Nu era mai simplu sa ne expuneti ideile dumneavoastra privitor la actiunea de solutionare a problemelor noastre? nu era mai bine sa ne prezentati un CV complet si detaliat cum v-am rugat mai demultisor,impreuna cu strategia prezentata Primului Ministru,daca ea exista...ati fi scutit lumea de povesti inutile..sau nu? si mai am o rugaminte..va rog insistent,cand postati pe orice forum,fiti atent la scrierea cu majuscule,litere mari,..nu abuzati de ele..reprezinta o dorinta exacerbata de a iesi in evidenta,un strigat,un urlet..va rog..multumesc si spor la treaba.
marilen
Membru
2007-08-06

apreciez faptul ca domnul Fesan urmareste toate postarile noastre si in masura timpului disponibil incearca sa raspunda. am timp sa astept domnule ministru pina veti putea face publice anumite date. trebuie aratat concret ce faceti,ce puteti face si ce nu puteti face. numai asa va poate fi apreciata munca depusa . daca veti da dovada de transparenta multe din nelamuririle unora isi vor gasi raspuns. altfel.....veti fi inca un secretar de stat care e doar in trecere pe la sspr.
marilen
Membru
2007-08-06

domnule Fesan daca nu aveti destui functionari se poate oferi cineva dintre noi care poate scana lista cu fisa postului de lucru a salariatilor sspr,lista cu beneficiarii creditelor subventionata ,a celor care au primit masini.,locuri gratuite in tabere...si altele....bani alocati asociatiilor pt diferite cheltuieli.....va pot solicita aceste date si conform legii 544 ,in mod oficial,dar aceste fapte nu ar trebuie sa porneasca de la dvs? pt a dovedi acea transparenta de care vorbiti. revin cu aceleasi intrebari|: am dori sa stim lista cu persoanele pt care a fost sesizat parchetul in legatura cu declaratiile mincinoase din dosare sau cu fapte de natura penala.nu va grabiti. avem rabdare. asteptam. dar incepeti cu ceva concret.
dany
Membru
2007-08-06

Daca tot a picat chestia aia cu UTC-ul si PCR-ul,care sa fiu sincer imi cam picase ca o inghititura intreaga peste care am trecut,acum o dam in exacerbari si incompetenta.Ceva,orice numai sa fie acolo.Vor urma si altele,din ce in ce mai multe daca evolutia atacurilor mentine ritmul.Daca e om de caracter,nu e profesionist.Daca e profesionist,macar sa fie comunist inrait.Daca nici asta nu e,are o dorinta exacerbata de a iesi in evidenta.Mai avem putin si domnul Fesan va fi prezentat de unii ca fiind perfect dar e vorba de perfectiunea diavolului.Bine ca macar exagerarile astea au capatat o nuanta stridenta,ies in evidenta si sunt judecate ca atare
nemesis
Membru
2007-08-06

E perfect adevarat...sa se detaseze...complimentele, de constatari...si asta pentru simplul fapt ca in aceasta Romanie mai e cineva pa care-l doare de soarta celor putini,dar adevarati din Decembrie 1989..iar cand soarta acestore depinde de maestria unor diletanti pusi acolo din te miri ce ifose de fata mare..te cutremuri..Daca pentru unii multe s-au incheiat odata cu executia lui Ceausescu,pentru unii,care au contribuit din plin la asta, lucrurile nu sunt deloc simple si asta numai din dorinta de a tine sus flacara aprinsa de ultima suflare a celor secerati...Pentru cine se \"lucreaza\" atata incat noi nu trebuie sa stim?..De ce sa nu stim ce se lucreaza si cum? De ce sa nu aflam acum, ca delatorii si falsii Revolutionari vor fi scosi din randul nostru?De ce sa nu stim si noi ce l-i se pregateste celor ce au facut matrapalzacuri cu certificate?..ca reteaua de preschimbare preferentiala a certificatelor este demult monitorizata si in atentia organelor in drept?..de ce? noi cu ce am gresit de nu putem afla oficial de toate acestea?..Poate pentru ca nu le cunoasteti,domnule Fesan,iar in acest caz,e grav..Vorba aceea..stie tot satul si ultimul barbatul..
B.IONEL
Membru
2007-08-06

Domnule Ministru FESAN PUIU ,mai dorim sa spunem, ca tot ce am postat este adevarat,nu ne jucam de-a calomnia,pentruca peste un timp ne vom spune numele si nu dorim sa fim acuzati, va intrebam ? daca dovedim ca tot ce postam este adevarat,in cit timp va dati demisia s-au va apucati serios si corect de treaba la SSPR,noi juram sa fim obiectivi si corecti,dumneavoastra jurati?.
B.IONEL
Membru
2007-08-06

Domnule MINISTRU FESAN,am hotarit sa va lasam sa lucrati dar asteptam rezultate,altfel revenim,si nu ne plac provocarile.
mihai
Membru
2007-08-06

Aceste atacuri furibunde sunt cumva coordonate? Acesti aprigi luptatori, revolutionari incontestabili si nerabdatori, pana acum nu v-am citit! Voi toti adunati, de pretutindeni, considerati ca in decembrie 89, schimbati fie si denumirea unei strazi? In democratie e usor sa vorbesti, sa pretinzi dreptul la informare, sa-i pui pe altii sa munceasca pentru informarea ta deoarece TU esti un luptator pentru dreptate! Coloana infinitului in Romania: daca cineve se ridica, strange-l de gat. Intrebarile lui marilen, am mai spus-o, daca sunt pertinente si insotite de dovezi, atunci locul lor este la Ministerul Public. SSPR-ul are datoria acum sa rezolve DISCRIMINAREA produsa in randul revolutionarilor prin aplicarea L341 esalonat, in baza preferintelor economice, politice si care or mai fi, insa astea repet tin de Ministerul Public. Sunt multe fumigene intoxicative lansate mai nou, scopul lor? arde acum sa stim cine afurat mai mult, trebuie sa ajungem prin instante pentru afirmatii sau actiuni pripite? Cei care au participat la revolutie, chiar cunosc in mod real cum s-a intamplat si nu vin dupa 17 ani sa solicite \"adevarul\". Treziti-va si ganditi-va ca in aceasta tara sunt unii care trebuie sa munceasca in activitati productive care sustin toata infrastructura neproductiva, si ... sa mai continui, noi ...
mircea
Membru
2007-08-06

Vremuri grele, oameni buni, pentru ROMANIA. Calugari din Muntele Athos, ingrijorati de viitorul nostru, vazatori cu duhul cum sunt, ne transmite urmatoarele: \"In aceste momente de cumpana cand Biserica Ortodoxa Romana urmeaza sa isi aleaga un nou patriarh, tot crestinul ortodox este chemat la rugaciune catre Maica Domnului, ocrotitoarea noastra....sa repetam pana la inscaunarea noului patriarh, de 40 de ori pe zi, rugaciunea : Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi. Cu binecuvantari parintesti, monahii din Sfantul Munte Athos\". Sunt interese foarte mari, in alegerea noului patriarh, iar aceste interese nu au nimic comun cu interesul national si cu credinta noastra ortodoxa.
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-06

Noapte buna si nu uitati: COMPLETATI-VA DOSARELE pina la 3o august 2oo7. Este recomandarea mea sincera pentru ca avizele de la ministere pentru prorogari se obtin foarte greu. Verificati spre exemplu punctul de vedere al Ministerului Justitiei! Restul sunt doar pareri in democratie si libertate,domnule Mihai. Mesajul esential:Completati dosarele caci timpul trece in defavoarea oamenilor pe care ii reprezentati!
mircea
Membru
2007-08-06

Vremuri grele, oameni buni, pentru ROMANIA. Calugari din Muntele Athos, ingrijorati de viitorul nostru, vazatori cu duhul cum sunt, ne transmit urmatoarele: \\\"In aceste momente de cumpana cand Biserica Ortodoxa Romana urmeaza sa isi aleaga un nou patriarh, tot crestinul ortodox este chemat la rugaciune catre Maica Domnului, ocrotitoarea noastra....sa repetam pana la inscaunarea noului patriarh, de 40 de ori pe zi, rugaciunea : Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi. Cu binecuvantari parintesti, monahii din Sfantul Munte Athos\\\". In alegerea noului patriarh sunt interese foarte mari, iar aceste interese nu au nimic comun cu interesul national si cu credinta noastra ortodoxa.
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-07

Eu nu ma amestec in discutiile dintre Sibieni,am motivele mele.Certificate de retinuti ne-a dat comisia, 33 de bucati fara ca unii sa cerem de retinuti,comisia hotarind acest lucru,eu nu am cerut nici pe l.42 nici pe l.341 de retinut si din cite stiu nici Domnul Ministru FESAN PUIU NICOLAE,de fapt preschimbarea lor a ceruto doar 3 persoane din33,Bucur;furdui;Mitea.
nor
Membru
2007-08-07

Am semnalat in subiectul urmator faptul ca, la Documente, au fost postate scanarile trimise de dl. Perju privitoare la un posibil terorist. As dori sa nu scapam din vedere acel caz grav. Privitor la discutiile de pe acest subiect, desi il inteleg si apreciez pe dany, cred ca atitudinea cea mai pragmatica o au marilen si nemesis. Trebuie mentinuta o stare de veghe permanenta, trebuie sa fim vigilenti si ei fac aceasta. Privitor la ultimele postari ale celor de la Sibiu nu prea stiu ce sa spun pentru ca nu prea stiu cat de exacte sunt afirmatiile lor. De aceea nici nu ma pronunt. As dori, totusi, sa amintesc celor mai vechi de pe aici si, in special celor care au frecventat si forum-ul de pe siteul SSPR, pe vremea cand a existat unul, ca oamenii trimiteau mesaje, postau intrebari, cereri, pareri pe acel forum oficial si nimeni nu le raspundea si nu le-a raspuns deloc, niciodata, pana la inchiderea sectiunii respective, gest care n-a avut alt rost decat sa ne demonstreze dispretul cu care eram priviti si tratati de angajatii si seful SSPR. A fost un fel de pumn bagat in gura online. Comparativ cu acea situatie, ne aflam departe si ar fi bine sa apreciem acest fapt. Dl. Secretar de stat n-a delegate pe cineva sa tina sub observatie portalul si, eventual, sa mai dea cate un raspuns, ci posteaza personal, dind chiar el raspunsurile. Ca nu da toate raspunsurile solicitate e de inteles, pentru ca se poate vedea foarte usor ce fel de intrebari pun unii. Desigur, nu sunt adeptul “protejarii” d-lui secretar de stat. Trebuie sa-l lamurim ca intre dispretul manifestat de angajatii institutiei si curiozitatea noastra trebuie sa aleaga si sa dea satisfactie celor care au legea de partea lor. Si sa nu uitati ca la intrebarea din titlul subiectului urmator (Exista impostori cu certificat de revolutionary?) s-a cam dat un raspuns…
akila
Membru
2007-08-07

Citesc, citesc si... stau si ma gandesc cum as proceda daca as fi in locul secretarului de stat. Ce raspunsuri v-as da. Este adevarat ce se spune despre calmul ardelenesc. Nu comentez mai multe pentru ca intram in polemici.
ada
Membru
2007-08-07

D-le Sucuturdean ,d-le Fesan daca nu ati cerut certificate de retinut de ce ati semnat sa le ridicati, puteati sa le refuzati,sa nu beneficiati de ele, sau poate nu ati beneficiat de nimic .Luminatine si pe noi.
marilen
Membru
2007-08-07

pt mihai : poate tu inca nu stii dar democratia chiar asta a adus : dreptul la informare. eu nu pun pe nimeni s munceasca pt mine in mod special,datele pe care eu le solicit doresc sa fie publice. daca le doream numai pt mine le ceream conform legii 544.consider ca e normal sa fim informati cum se repartizeaza anumite cheltuile ale sspr. bugetul sspr este cerut in numele nostru,al revolutionarilor,dar cum nu toti sintem in mare nevoie ,doar pt unii se pot aproba anumite facilitati. de ce te deranjeaza intrebarile mele catre domnul Fesan? nu am cerut sa faca aceste date publice azi,bineinteles ca si eu cred ca se munceste de zor la sspr cu preschimbarea certificatelor,dar asa cum am precizat am rabdare. sper ca intr-un interval de 30 zile ele sa fie facute publice. asta pt ca tot domnul ministru vorbea de transparenta,de o schimbare a sspr in sensul ca de acum vor lucra mult mai eficient si mai transparent pt noi.de ce ma trmiti pt anumite detalii la Ministerul Public? nu inteleg. sa aflu pt cite persoane sspr a facut sesizari? dar nu e mai normal sa ma adresez sspr,ca organ care ne reprezinta si ne apara interesele sa stim citi posibili infractori a descoperit? de ce se ascund aceste date?strigam ca avem infractori printre noi,persoane care au dat ordin sau au tras in noi,sspr din adresele de la parchet poate vedea acest lucru.eu am sa revin in fiecare sapatamina ,obsesiv ,cu toate intrebarile la care eu astept un raspuns.
nor
Membru
2007-08-07

E corect, marilen. Dar nu obsesiv, ca le dai, celor interesati sa nu aflam datele la care avem dreptul, motiv sa divagheze pe teme psihologice (chiar psihiatrice, caci sunt convins ca n-au scrupule). Am o rugaminte, pentru ca nu vreau sa intervin pe lista alcatuita de tine: numeroteaza frumos cerintele expuse de tine, mai redacteaza-le putin (pentru a obtine un text clar expus) si eu am sa preiau lista noastra mai veche, sa vad ce puncte de pe ea au fost rezolvate de noul nostrum secretar de stat, care au mai ramas de rezolvat. In final, sa putem posta la intervale medii de timp, de exemplu saptamanal, in fiecare luni, cerintele noastre clar exprimate. Atitudinea noastra va castiga in coerenta, iar dl. Fesan va avea un mic sistem de referinta in relatia cu revolutionarii, dincolo de zbaterea pentru certificate, interventiile personale ale unora sau altora. Personal, il sustin pe dl. Fesan si consider ca si acest demers al nostrum este, daca privim in profunzime si fara patimi, tot un ajutor, pentru ca nu-l va lasa sa greseasca in relatia cu noi. Sper ca m-am facut bine inteles. Ce spuneti?
marilen
Membru
2007-08-07

corect. o sa grupez pe puncte intrebarile. dar nu azi.
dany
Membru
2007-08-07

Buna dimineata!Nor,iti multumesc pentru apreciere.Mesajele tale sunt printre cele mai echilibrate de pe Portal.Nu m-am legat de critici sau cereri indreptatite.M-am legat de ceea ce mi s-a parut incorect,cu sau fara voie.La capitolul \"fara voie\" ma pot include si pe mine probabil,pentru ca toti gresim.Ceea ce mi s-a parut mai periculos e ca unele atacuri sunt de-a dreptul profesioniste,urmaresc punct cu punct un scop si acela nu e informarea sau criticarea unor neajunsuri.In tot ce s-a intamplat pana acum nu gasim acuzatii care sa raspunda la intrebarile firesti \"cine,ce,cand,unde,cum\" decat intr-o forma voalata,jocul avand la baza nu o argumentatie solida ci lumini si umbre,mai mult umbre.Acum ne intereseaza activitatea secretarului de stat si a SSPR,nu sa vina cineva care sa lanseze o pata neagra,pentru ca atunci cand reactionezi sa pretinda ca esti...provocatorul scandalului pe care instantaneu il declanseaza,chipurile provocat de tine.Atunci sa nu mai \"provocam\" si sa lasam putin cate putin ca aceste pete sa aiba efectul denigrator scontat?Nu e o intrebare retorica.Priviti si voi cateva postari anterioare.Nu avem nevoie de scandaluri si mocirla,avem nevoie sa cunoastem,sa sustinem sau sa criticam,dupa cum ne cer constiinta si convingerile,avem nevoie de un dialog cat de cat onest.Cand este vorba de actualul Secretar de Stat,am constatat cu totii ca dialogul nu are de ce sa se poarte de pe pozitii partizane,nu exista baricade de a caror parte sa ne situam.E doar parerea mea
dany
Membru
2007-08-07

Nu cred ca mai pot intra pana diseara,asa ca voi avea ceva injuraturi de citit inainte de culcare.Nu-i suparare.La treaba!
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-07

Pentru ada.In anul 1996 nu era nici un certificat de luptator s-au retinut in Sibiu,11 persoane am facut greva foamei inclusiv domnul Ministru FESAN,comisia a eliberat 33 certificate de retinuti fara ca unii sa ceara de retinuti,considerindui retinuti pe toti cei aflati in casa armatei pina in 25 dec.89,eu am predat acest certificat la congresul de la Sinaia domnului Nicolae Dide si ziaristului Sorin Rosca Stanescu,Ministru SSPR Babos a spus ca sunt legale,la scurt timp au venit cele de luptatori,din 33 au facut cerere de preschimbare doar 3 ,Bucur,Furdui,Mitea.
mihai
Membru
2007-08-07

D-l Fesan asa cum l-am perceput, reprezinta altceva decat am cunoscut noi pana acum. Sincer nu as dori sa greseasca pentru a face jocul celor care au plecat putin de la cascaval. Raspunsul la intrebari pe forumuri il face orice nikname, si reprezinta o parere particulara. Niciunde in lume institutiile oficiale nu transmit informatii oficiale de nici un fel pe forum . In plus, tocmai pentru transparenta si acuratetea informatiilor, acestea se fac in conferinte de presa, cu inregistrare si cu participare libera pentru toata media. Ca si atentionare, ca site-ul sspr a fost anihilat, este corect. Aici ar trebui postate in mod transparent majoritatea solicitarilor pentru care am aceleasi convingeri ca si voi. Cu stima. Acum insa ne arde DISCRIMINAREA la care au fost supusi revolutionarii.
nor
Membru
2007-08-07

Salut dany! Tu, marilen, Dan, Alexandru si alti cativa, sunteti printre putinii cre ati facut cateva lucruri concrete pentru revolutionari pe acest forum. Cine vine cu acuze impotriva voastra trebuie sa aiba argumente serioase, altfel se discrediteaza singur. Tu si inca vreo doi, sunteti sustinatori fermi ai noului secretar de stat al SSPR. Marilen si dl. Perju (de exemplu) sunt mai critici. Mai critici dar rationali. Cred ca dl. Fesan are nevoie si de recunoasterea cinstita a noului stil de abordare a relatiei cu revolutionarii, dar si de observatii critice pertinente. Acestea-l vor ajuta sa n-o ia razna din cauza periutelor din jurul sau (poate ca e un tip tare si n-ar fi cazul dar, preventive, e un lucru pozitiv) si, in primul rand, sa stie care sunt nemultumirile si asteptarile oamenilor. Autointitulatul “Grup de la Sibiu” poate avea dreptate… n-am de unde sa stiu. Dar, pentru a ne convinge, ar trebui sa trimita niste articole relevante din presa sibiana pentru a fi postate pe portalul nostru, copii dupa documente, ar trebui sa iasa din anonimat (macar unul dintre ei) si, in general, ar trebui sa abordeze mai deschis relatia cu noi. Asa cum procedeaza acum nu fac altceva decat sa creeze impresia unei lucraturi, ceea ce, chiar daca au dreptate (mai ales atunci), nu face decat sa-i dezavantajeze in demersurile lor. Eu unul nu-I cred. Dimpotriva, mi se pare suspect ca nu se preocupa de cazul asasinului din elicopter care a actionat la Sibiu in decembrie 1989. Portalul, vezi bine, acorda o atentie deosebita acestui caz (se poate veda usor din modul in care trateaza subiectul la Documente) si ma asteptam sa-I vad pe sibieni printre primii care sa sara in sus de indignare si sa treaca la treaba. Daca, contrar a ceea ce cred, dl. Fesan ar fi un fost secretar de partid (asa cum afirma grupul), ceea ce n-ar fi deloc comod pentru dl. Secretar de stat, eu tot de cazul teroristului revolutionar m-as preocupa mai mult. Secretari pcr au fost o gramada – asasini in uniforma mult mai putini. Secretarii de partid au facut mai mult sau mai putin rau – militarii platiti sa ne apere dar care ne-au asasinat au facut raul maxim. De aceea, fara ranchiuna, ii invite pe cei din grupul din actuala Capitala culturala a Europei sa dea dovada de discernamant si sa acorde importanta prioritara cazului teroristului militar (nu revolutionar, cum doreste el sa fie catalogat) si abia apoi, sau in parallel, sa vina cu dovezi incriminatorii la adresa domnului Fesan. Daca le au si cele afirmate de ei sunt reale. Altfel, fara suparare, nu fac altceva decat sa provoace o diversiune mediatica pentru protejarea unui impostor criminal!
marilen
Membru
2007-08-07

mihai,raspunsurile la intrebarile multora,si ale mele inclusiv le asteptam pe site sspr,nu pe forum. dar nici n-are trebuie puse asemenea intrebari. ele trebuie afisate la rubrica informatii pe site sspr. eu acest aspect l-am ridicat.ca activitatea sspr sa fie cunoscuta de toti beneficiarii legii. site sspr sa fie f bine pus la punct ,cu toate informatiile care sint de interes public si atunci multe intrebari isi vor gasi raspunsurile. ne vaitam ca multi presedinti de asociatii fac diverse manevre cu urgentarea preschimbarii certificatelor,ca se folosesc de pozitia lor pt a obtine pt unii membrii ai lor unele facilitati. daca sspr va fi transparent si vom afla si fisa postului de lucru a fiecarui salariat,nu s-ar mai birfi pe la colturi,nu ar mai fi nevoie ca nici un membru sa se dea bine pe linga presedintele de asociatie,iar presedintii nu s-ar mai crede buricul pamintului. multe nelamuriri isi vor gasi raspuns,fiecare beneficiar ar stii clar carui salariat sspr poate sa se adreseze cind are o problema . multi presedinti de asociatie am citit pe acest forum ca cer diverse foloase pt uregentarea certificatului. si crede-ma ca persoana care am mai fost pe la comisie ca presedintele de asociatie stabileste in general lista cu persoanele carora trebuie sa le fie discutata cererea cind asociatie e programata la comisie.presedintele zice: am 15 dosare complete ,cutare,cutare,cutare........pe asta le bag. restul mai au completari sau data viitoare. la mine in asociatie nu s-a pus problema de atentii pt preschimbare. eu sint intr-o asiociatie de urmasi,cu aproximativ 600 membrii,formata doar din parinti,vaduve si copii ai eroilor martir.
marilen
Membru
2007-08-07

nici un membru din cadrul asociatiie mele n-a trebuit sa dea ceva. este adevarat si ca ma beneficiat d etot sprijinul comisiei,al domnului caminescu in special pt ca dosarele urmasilor care au fost complete sa fie trecute cu prioritate si pt asta multumim .dar o mai mare transparenta din partea sspr nu strica. asta astept eu de la noul secretar de stat care sustine de cite ori are ocazia ca doreste a fi un om de al nostru la sspr. avem dreptul sa fim informati iar ei au aceasta obligatie ca informatiile de interes public,felul in care este cheltuit bugetul sspr pt problemele revoltionarilor sa fie public. nu critic deloc activitatea noului secretar de stat,nu am inca acest drept s-o fac,doar mi-am exprimat unele opinii si am facut unele propuneri pe care eu le cred de interesul tuturor beneficiarilor legii.
icohalm
Membru
2007-08-07

Pentru ca o am la indemana, postez eu lista initiala. Hai sa o revedem si sa decidem cum stam cu rezolvarea punctelor ei. 1. Site-ul SSPR trebuie sa fie un instrument cu care sa lucreze zilnic, adica sa fie actualizat prompt, corect si in permanenta. 2. La sediul SSPR sa se raspunda la orice apel telefonic. 3. Personalul SSPR sa citeasca posta electronica. 4. Sa raspunda la corespondenta primita, inclusiv prin e-mail. 5. Sa fie finantat proiectul Reteaua Nationala a Revolutionarilor Online, propus de Portalul Revolutiei si aprobat anul trecut de Colegiul Revolutionarilor. 6. SSPR sa finanteze cursuri pentru utilizarea calculatorului si sa-i oblige pe presedintii asociatilor de revolutionari sa le urmeze ca sa stie sa lucreze pe calculator, sa utilizeze internetul si reteaua pentru comunicare. 7. SSPR sa comunice cu toti solicitantii, sa raspunda si revolutionarilor care si-au depus singuri dosare. 8. Sa-i contacteze personal si periodic pe cei mai neajutorati revolutionari (in special pe raniti) pentru a se interesa de problemele cu care se confrunta. 9. Centralizarea la nivel national a celor aflati in situatii grave si care nu mai au posibilitati fizice, financiare sau morale de a mai lupta cu sistemul pentru dobandirea drepturilor ce li se cuvin si rezolvarea lor. 10. Personalul SSPR, precum si cei implicati in procedurile de analiza a dosarelor sa prezinte : a) propriul dosar intocmit conform exigentelor Legii 341/2004, din care sa rezulte modul de implicare in Revolutie, b) decizia CNSAS privind propria persoana, c) o rezolutie de la Parchetul Militat din care sa rezulte ca nu face obiectul unor cercetari privind perioada Revolutiei.
ada
Membru
2007-08-07

Sibienilor va asteptam cu informatii despre cazul Banciu Nicolae,chiar nu aveti nimic de spus despre mortii si ranitii impuscati de Banciu Nicolae.Va-ti constituit parti civile in dosarul de la Sibiu?Banciu Nicolae este inculpat in acest dosar?Este tras la raspundere penal ptr.faptele sale ?Am vazut in acte doar o declaratie de martor.Nu era normal ca Parchetul Militar sa-i ia o declaratie de inculpat?SA fie acuzat de omor cu premeditare?
ada
Membru
2007-08-07

Cine stie cand se modifica site SSPR?Cand vom avea informatiile despre preschimbare?Despre facilitatii? [de care au avut parte doar unii]Cat mai trebuie sa asteptam?
B.IONEL
Membru
2007-08-07

DANY,am spus ca lasam SSPR-ul sa lucreze,nu am atacat pe nimeni si nu vom ataca fara dovezi.Dar avem si noi dreptul la informare ca si ceilalti,acum intrebam: cine ne spune si noua citi Sibieni s-au din alta localitate sunt informatori dovediti de CNSAS,caci are dreptate Sucuturdean,am intrat si noi pe sit-eul CNSAS si numai in raportul de activitate pe 2006 spun ca au eliberat 500 decizii pentru revolutionari iar la SSPR sunt publicati doar 378,de ce se ascunde diferenta?iar in legatura cu teroristul ,noi nu cunoastem cazul,am postat telefoanele celor loviti de terorist ,si SSPR trebuie sa ia masuri.
akila
Membru
2007-08-07

Referitor la maistrul militar care a tras din elicopter: Nu stiu cum au ajuns respectivele acte in posesia d-lui Perju, probabil ca i le-a dat respectivul maistru pentru ca sa-si rezolve dosarul. In acest caz, d-nul Perju a facut foarte bine ca nu a sustinut preschimbarea. Chestia ca a publicat actele... e discutabila. Ceea ce nu inteleg eu este faptul... cat de prost poti sa fii sa dai asemenea acte care te incrimineaza. Asa ceva nu se spune. Eu daca eram in locul lui... ma faceam mic si nu scoteam nici un cuvant, cat despre preschimbare... nici vorba. Partea mai interesanta vine acum: daca respectivul maistru militar a dat actele pentru a fi promovat, atunci nu prea il duce minte. Este clar ca asa a gandit si in 23 decembrie. A tras fara sa gandeasca si fara sa se uite in cine trage. Din punctul meu de vedere: este vinovat de genocid. Partea proasta este ca respectivul nu realizeaza ca a omorat nevinovati. Din punctul lui de vedere... a tras in teroristi, asa a primit ordin, e totul OK. Ce dracu cautau civilii aia acolo sa manifeste in loc sa stea acasa? A facut ceea ce terebuie (atat cat il duce capul).
akila
Membru
2007-08-07

Pt. ada: Banciu Nicolae poate fi acuzat doar de omor din culpa. Orice avocat il poate scoate. Ii da cativa ani cu suspendare, asa ca parchetul nu isi bate capul cu el. Daca era ceva premeditat... alta era treaba, dar in acest caz... nu prea au ce sa-i faca. La fel ca si pentru soldatii (miliatri in teremn) care au tras in plin in piata universitatii: omor din culpa. Se da cu suspendare. Asta pe cale penala. Pe cale civila... poti sa il dai si tu in judecata pentru ca a tras in manifestanti.
nemesis
Membru
2007-08-07

Buna ziua tuturor.Se spune ca de ce ti-e frica nu scapi…Asa o fi..sau nu.Mai acu 4(patru) ani,luptam din greu sa impun un articol,amendament,la viitoare Lege 341,prin care ceream..”..CADRELE MILITARE ,MAN,MI,SAU SUBORDONATE SERVICIILOR SPECIALE DINAINTE DE REVOLUTIE,SA NU FACA OBIECTUL LEGII ACESTEIA,CI PE LINIE MILITARA,SA L- I SE ACORDE FIECARUIA GRATITUDINEA,DREPTURILE SI PEDEPSELE MERITATE,DUPA CUM S-AU MANIFESTAT IN PERIOADA 15-25 DECEMBRIE 1989.”… …Nu s-a dorit atunci acest lucru si nu se va face niciodata..vor fi pusi de-a valma si victime si calai…Din cei 1266 de Revolutionari,care si-au dobandit titlul in baza Legii 341,fiind publicati si in M.O., sunt si cadre militare…de rang maxim!!!..contestate,evident. Comisia CPRD, a RECOMANDAT Secretarului Morar Petrisor sa nu promoveze dosare ale militarilor implicati in Revolutie,pana la solutionarea in totalitate a celorlalte categorii,in special eroi si urmasi ai acestora..Cu ce argument,domnule Mihai, se justifica gestul lui Morar…?..cu unul singur..In functii de genul “nufarul”, “albirea”, “spalarea si limpezirea”..vor fi pusi INTOTDEAUNA oameni cu “carlig”..un carlig,metaforic vorbind,de care ,la momentul potrivit,cei interesati sa poate manui cum doresc,marioneta.Carligul lui Morar,se stie doar,sunt tranzactiile imobiliare mai mult decat suspecte si de anvergura,cu cetateni iitalieni,ce detin in prezent peste 30% din suprafata arabila a judetului Timis..si asta si cu aportul generos,dar interesat,al revolutionarului de “last minute”,Morar.Pe filiera Constanta se vor fi fabricat si altele,nu numai certificate autentice si bune de preschimbare,sefa de cabinet a distinsului latifundiar,a i se vedea declaratia de avere,fiind cunoscuta in anturajul senatorului Puiu Hasoti,ce a cerut insistent desfintarea Institutului Revolutiei,pe motiv ca sediul nu justifica o asemenea locatie,altii motivand cererea senatorului ca o interventie a Laurei in favoarea numirii lui Morar intr-o functie in Institutul condus,culmea tupeului,chiar de un Timisorean,Claudiu Iordache,lucru de neacceptat in mintea sa;…,de asemenea poate domnul Turcu doreste sa intervina sa ne mai detalieze din subsolul unei relatii reciproc avantajoase…Daca se face un calcul al certificatelor preschimbate,procentul cel mai mare il are Constanta..intamplator,desigur..cum intamplator si acest nenorocit de Banciu,a stiut el sa ceara unui presedinte din Constanta,avizul!!! In concluzie..atunci cand ceream insistent ca Fesan sa ne prezinte un CV COMPLET,si o STRATEGIE, nu o ceream pentru mine,pentru curiozitatea mea,ci pentru a mai arata inca odata ca cei ce ne reprezinta,nu ne merita… P.S. Ce coincidenta…maistrul militar Banciu activa intr-o unitate cu numar predestinat………..01989
marilen
Membru
2007-08-07

f interesant nemesis.
sialorin
Membru
2007-08-07

Interesante intrebari...si interesante concluzii. Pe care le tragem tot noi...Terenuri intinse cumparate pe nimic de italieni, vindute scump pe parcele romanilor. Afaceri dubioase, revendicari mai mult decit dubioase, frauduloase, si uite asa...vedem cu ochii nostrii cum se duce tara de ripa si noi odata cu ea...
sialorin
Membru
2007-08-07

Revin si spun : A fost o mare Revolutie, ne-am implicat in EA, din foarte multe cauze ... plini de speranta ca vom traii o alta viata bazata pe DREPTATE si ADEVAR.Ca tara noastra v-a PROSPERA si vom traii ca fratii. Intotdeauna gata sa sarim unii in ajutorul celorlalti... Sa ne inconjuram cu iubire si dragoste adevarata. Dar nu este asa...e dezastruoasa situatia in care se gaseste ROMANIA. Toate popoarele lumii au inceput s-o ia arazna. Se revendica chier POLUL NORD fratilor...ROMANIA ar treb. sa fie mai mare de 4 ori de cite revendicari dubioase sunt. Se naste un haos mondial...
FESAN PUIU NICOLAE
Membru
2007-08-07

BUNA, EU AM SCRIS DE CAND M-AM LOGAT PRIMA DATA CU MAJUSCULE, AM INCEPUT CU BUNA SI NU AM DE CE MA TEME CA CINEVA MA CARACTERIZEAZA, (VREUN MARE PSIHOLOG, DE....) SOTIA MEA ESTE PSIHOLOG SI A AVUT GRIJA SA NU FAC GRESELI ELEMENTARE. VA PREGATESC O SURPRIZA CA STIU CA VA PLAC. DIN 882 DE DECIZII ALE CNSAS DOAR DOI AU INCALCAT ART. 8 DIN LEGEA 341/2004. VA RASPUND IN CONTINUARE CHIAR DACA UNII MA ATACATI. AM TRAS CONCLUZIA CA NU VRETI SA-MI MOARA CAPRA, CI EU CA SA VA RAMANA VOUA CAPRA. TOTI CARE MA ATACATI SI NU VA DATI NUMELE VA SPUN DE AZI LASILOR, ASA A-TI FOST SI IN REVOLUTIE SUNT SIGUR. DEMONSTRATI-MI CA NU E ASA. AM TRIMIS LA BRASOV SITUATIA GENERALA PRIVIND ACTIVITATEA DE PRESCHIMBARE, AM DEPUS DOAR PE CEI CU LITERA A. SE VOR SCHIMBA MULTE IN SCURT TIMP O SA VEDETI CA NU GLUMESC. CV MEU ESTE PUBLIC IAR PE PORTAL ESTE DAT IN DATA DE 19 04 2007. PUIU
sialorin
Membru
2007-08-07

Am scris mult, dar s-a pierdut in ETER... Rescriu cu riscul de a fii rautacioasa. Ce s-a intimplat in toate orasele tarii de au fost implantati impostori de catre presedintii de asociatii,cu scopul cistigului material, s-a intimplat si in TELECOM. Functionarii birourilor din cladirea Palatului Telefoanelor din Bucuresti au fugit inca din data de 21 dec.-89, si s-au reintors dp. 1 ian-90. Sa ne trezim acum ca parte din ei au noul certificat, si noi nu... Au ramas sa apere institutia doar telefonistele cu supraveghetoarele, mecanicii centralei, si soldatii armatei cu citiva ofiteri. Parte din soldati erau tineri de 19-20 de ani ce nici nu stiau sa tina arma... dapai sa mai si traga...IMPOSTORI sunt in toate asociatiile.De aceea domnul FESAN are o misiune extrem de dificila, deoarece oamenii sunt NECINSTITI.Nu spun adevarul. Daca-r stii adevarul ac. ce greu v-a atirna de gitul lor in fata DOMNULUI ar da inapoi tot ce au luat. Pt ca nimeni nu v-a ramine nepedepsit in fata LUI. Vor pierde mintuirea. Si credeti-ma nu merita s-o pierzi pt. nici o bogatie din lume.
marilen
Membru
2007-08-07

va apreciez domnule Fesan ca perseverati a tine permanent legatura cu noi. vad ca incep sa se miste lucrurile. e f bine. si ar fi si mai bine daca cei care va ataca ar avea minimul curaj sa-si dea adevaratul nume. cel mai bine ar fi sa le raspundeti doar acestora. asteptam in continuare si raspunsurile la celelalte intrebari. spor la treaba !!!!
sialorin
Membru
2007-08-07

Un exemplu este VOICULESCU CALIN.Era un simplu ingineras pe la un birou uitat in TELEFOANE inainte de Rev. Dp. Rev. ajunge DIRECTOR GENERAL. Cine-l pune...unchiul sau GELU VOICAN VOICULESCU. Si ROMTELECOMUL ajunge o afacere de familie. Nici nu va trece prin cap cite miliarde au disparut dp. anii 90, ajungind in buzunarul veneticilor. Cum am fi ridicat noi ROMANIA acum...cu banii aceia ...
matt
Membru
2007-08-07

D-le Ministru,luati de pe forum ceea ce sunt probleme serioase ,nu bagati in seama toate acele postari ireverentioase sau rauvoitoare,care urmaresc doar sa va disraga atentia ,sau sa va jigneasca .Cei ce o fac ,asa cum spuneti si dvs. sunt nesemnificativi sa ma exprim elegant.Noi majoritatea,asteptam din partea dvs. ceea ce ati promis,preschimbarea cit mai rapida a certificatelor,celor ce au dosare complecte,curate si au fost si sunt revolutionari. Cu respect si spor la treaba Matei Cristian Nicolae
sialorin
Membru
2007-08-07

Credeti ca a luptat in Rev. asi nicidecum...Dar primeste de la ILIESCU medalia de aur a Rev. Rom.in 90.Si e facut mare revolutionar.Ba isi mai implanteaza si citeva amante de pe la birouri, si ele revolutionare cu acte in regule pe leg 42.
sialorin
Membru
2007-08-07

HARAGA era suparat pe VOICULESCU de aceea a atacat toata institutia. Da sa nu mai fie...ca VOCULESCU pierit intr-un grav acident de circulatie.Avea vreo 50 si ceva...de ani. Dumnezeu sa-l ierte. Vedeti ...mor si cei ce au furat poporul acesta, ramin miliardele de ei. Dar ce se vor face dup. viata paminteana care si-au petrecut-o in desfriu si minciuna ...???Exista deci o instanta suprema divina. Tineti cont de ea.
FESAN PUIU NICOLAE
Membru
2007-08-07

BUNA, IN CONFORMITATE CU ART. 13 DIN H.G 50/2005 AM PREGATIT PROIECTUL PENTRU ORDONANTA DE URGENTA PRIVIND PROROGAREA TERMENELOR DIN OUG. 132/2006-31 MARTIE 2008 TERMEN FINAL PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PRESCHIMBARE A CERTIFICATELOR DE REVOLUTIONARI, 30 SEPTEMBRIE 2008 TERMEN FINAL DE DEPUNERE A COMPLETARILOR LA DOSARE SI 31 DECEMBRIE 2008 TERMEN FINAL DE PRESCHIMBARE A CERTIFICATELOR. VOM AFISA ACEST PROIECT SI PE SITE-UL WWW.SSPR.RO, ASTEPTAM COMENTARII!ESTE ADEVARAT CA ORGANIGRAMA NU TREBUIE DEPUSA NEAPARAT DE MINE PE SITE-UL SSPR-ULUI DAR ACUM SUNTEM IN PLINA ACTIVITATE DE REORGANIZARE. PE MAINE !PUIU.
sialorin
Membru
2007-08-07

Am colege cu merite mult mai mari ca mine . Una este ENE VIRGINIA. Fata asta a lucrat in zilele cele mai grele ale Rev.in centrala telefonica a CC-ului. Nu figureaza in monitorul oficial.Are dosar .Scribita de faptul ca ani de-a rindul a dat bani asociatiei, ni se cereau mereu bani bani si iar bani nu l-a mai depus.l-a lasat sa se prafuiasca.Ca ea sunt multe colege. Iarasi fac LOBI, involuntar, doar pe motiv de dreptate. Acum are o pensie de boala mai mica ca a mea... i-a murit sotul si mai are si diabet. Se mai poate face ceva in cazul ei ???
sialorin
Membru
2007-08-07

DATII EI CERTIFICATUL MEU. Nu glumesc. DOMNULE FESAN,sunteti cu adevarat UN OM DEOSEBIT. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE . AMIN !
GEORGE COSTIN
Membru
2007-08-07

BUNĂ ZIUA! Nu am dorit să constatăm că voi avea dreptate în legătură cu farsa desfăşurată la Braşov în data de 26 iulie 2007. Din păcate minciuna, dezinformarea, şantajul şi pumnul în gură funcţionează din plin, iar aceste metode sunt stăpânite bine de „oameni de bine” rătăciţi noi, şcoliţi la cursuri de zi, serale sau intensive pe la Grădiştea ori alte şcoli cu ochi albaştri sau cu seceră şi ciocan . Doresc să precizez următoarele : la cererea mea, în data de 26 iulie 2007, în faţa celor prezenţi la Braşov, preşedinta Asociaţiei 16 - 21 Decembrie 1989 Timişoara, dna Ilie Margareta, a dat citire unei solicitări reieşite în urma şedinţei Consiliului Naţional al B.N.R.1989, desfăşurat STATUTAR în data de 23 iulie 2007 la Bucureşti (de altfel REZOLUŢIA şi COMUNICATUL acestei şedinţe au fost postate pe portal) . Solicitarea prezentată la Braşov, cum de altfel reiese şi din înregistrarea şedinţei, dar şi din declaraţiile martorilor era de a supune validării celor prezenţi următoarele : 1. Obiectivele principale ale mişcării revoluţionare rămân - lupta pentru îndeplinirea idealurilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989 şi finalizarea dosarelor Revoluţiei, fapt care va genera aflarea adevărului despre istoria recentă a României . Din acest obiectiv decurge finalizarea urgentă a activităţii de preschimbare a certificatelor de revoluţionar, astfel ca până la finele acestui an fiecare persoană care a depus cerere în acest sens să primească un răspuns ferm ; 2. Validarea statutului şi a conducerii executive rezultate la Congresul extraordinar din data de 03 martie 2006 de la Braşov, deoarece acestea nu au fost contestate sau invalidate, şi, corespund obiectivelor şi scopurilor uniunii . Acestea au fost supuse votului celor prezenţi şi validate cu unanimitate de voturi, cu precizarea că în data de 02 august 2007 la Braşov se va desfăşura şedinţa Consiliului Naţional al B.N.R. 1989 unde va fi definitivată organigrama funcţie de votul acordat . La şedinţa din data de 02 august 2007, am constatat că mi se cerea să spun ce funcţie doresc atât eu cât şi alte două-trei persoane cu care m-am dus, iar pe ceilalţi reprezentanţi de organizaţii care nu au fost sau nu erau prezenţi să îi dăm uitării . Am precizat că eu nu am venit pentru a solicita sau cerşi funcţii, ci am venit în conformitate cu votul acordat de cei prezenţi în plenul acţiunii din data de 26 iulie 2007, dar eu nu pot să accept ca reprezentanţii Timişoarei, Clujului, Constanţei, Dâmboviţei, Bucureştiului, Galaţiului, Buzăului, etc. care nu sunt prezenţi şi nici nu se regăsesc în organigramă, dar care reprezintă cu adevărat şi cinste pe revoluţionari, să fie marginalizaţi . Văzând că nu pot ţine piept unor indivizi, printre care am remarcat mai multe persoane care aproape zilnic fac prezenţa la instituţii de cercetare sau judecată, am precizat şi chiar am scris pe o coală de hârtie format A4, că în condiţiile în care nu se respectă hotărârea plenului şedinţei din data de 26 iulie 2007, prefer să nu mai ocup nicio funcţie şi voi rămâne simplu membru al acestei uniuni . La cererea unuia dintre cei prezenţi, respectiv a lui Ganea Petre de la Pucioasa, în care să precizez ce am vrut să spun prin cei care „maculează imaginea mişcării revoluţionare”, l-am exemplificat chiar pe el care are două condamnări care cumulate fac 4,5 ani, pentru faptul că a eliberat adeverinţe false de revoluţionar şi astfel el este unul dintre cei care au murdărit imaginea revoluţionarilor . Acesta revoltat a ameninţat că mă acţionează în instanţă pentru că el … are numai o condamnare de 2,5 ani pentru aceste fărădelegi . În această situaţie am amintit că eu şi ceilalţi care nu sunt prezenţi nu putem accepta să ne regăsim într-o conducere cu accente preponderent penale . Am dorit să fac această precizare, pentru că din zona celor amintiţi la începutul acestei intervenţii, a fost transmisă în teritoriu informaţia trunchiată, precum că, eu am acceptat în scris să rămân simplu membru al uniunii . Aşa este, am acceptat, dar NUMAI ÎN CAZUL NERESPECTĂRII VOTULUI PLENULUI şi asta din dorinţa de a lupta din interior pentru REFORMA MIŞCĂRII REVOLUŢIONARE . De aceea, acum când întreaga clasă politică, ba chiar când întreaga ţară vorbeşte şi acţionează pentru reformarea clasei politice şi a societăţii româneşti în general, vă propun ca unul dintre scopurile noastre principale să devină REFORMAREA MIŞCĂRII REVOLUŢIONARE . În acest sens mulţumesc din suflet tuturor celor care în această perioadă m-au sunat şi şi-au manifestat adeziunea faţă de aceste valori şi mă refer aici în primul rând la preşedinţii, reprezentanţii şi revoluţionarii din Timişoara, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Galaţi, Buzău, Iaşi, Bistriţa, Bacău, Arad, Caraş Severin, Suceava, Prahova, Braşov, Sibiu, Mureş, Olt şi iertat să fiu dacă am uitat pe cineva . Vă asigur că mişcarea revoluţionară nu va încăpea pe mâinile unor impostori, oameni certaţi cu legea, sau exponenţi şi slujitori ai vechiului regim prin minciună, dezinformare, şantaj şi pumn în gură . În această toamnă (la finalul perioadei de vacanţă), vom încerca să reunim într-o primă fază reprezentanţi ai revoluţionarilor, care probabil vor convoca un congres, pentru a da posibilitatea ca oamenii să decidă în cunoştinţă de cauză şi nu în baza unor înţelegeri prestabilite şi manipulate . Aşa să ne ajute Dumnezeu !
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-07

Asa este domnule MINISTRU FESAN PUIU NICOLAE,mie i-mi plac surprizele,trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa fie mai multi care au incalcat art.8 din l.341,dar ma bucur ca sunt atit de putini caci aveam unele suspiciuni si-mi faceam pacate,deasemenea ma bucur ca faceti treaba buna la SSPR,va mai rog sa afisati documentele primite de la SRI,in legatura cu revolutia si revolutionari,ca sa-si gaseasca probe pentru preschimbare cei interesati.
marilen
Membru
2007-08-07

ma obosesti costin cu aceleasi vechi lupte pt putere. nu poti fi un simplu membru intr-o organizatie?nu-ti place cind esti dat la o parte? dar tu cum i-ai dat pe altii? sa nu se inteleaga ca as fi de partea lui Bucur,Maior,Duta .......in nici un caz. asteptam propuneri si solutii concrete ,nu crize de orgoliu si lupte pt conducerea unui for. mai stai si pe scaun si de acolo poti lua cuvintul si iti poti expune punctele de vedere. daca ai asa ceva.
marilen
Membru
2007-08-07

domnule ministru nu am cerut organigrama sspr ci fisa postului de lucru. intelegeti prea bine ce spun.
marilen
Membru
2007-08-07

unde sint afisate lista avizelor date de cnsas ?
marilen
Membru
2007-08-07

scuze. m-am grabit. unde este afisata lista cu avizele date d ecnsas?
severin stratu sv cv
Membru
2007-08-07

Domnule nemesis, vad ca faultaţi nejustificat de mult pe actualul secretar de stat doar pe banuieli, doar pe presupuneri, iar daca dumnealui va spune direct si sincer niste lucruri nu inteleg de ce le dati alta conotatie si atacati nejustificat. Nu se va intampla asta niciodata, sunt sigur, dar daca veti merge sa stati fata in fata cu dumnealui si sa discutati ca de la om la om, atunci va veti da seama ca ceea ce faceti nu se justifica. Un ton mai moderat si mai multa ingaduinta cred ca n-ar strica! Chiar nu va dati seama ca este prea devreme sa-l judecati atat de aspru?! Am toata admiratia pentru mare parte din ceea ce spuneti dar nu inteleg acesta inversunare, mai ales ca multa lume va respecta. Asteptam sa fiti mult mai conciliant si sa nu duceti spre periferie(ati folosit o comparatie destul de grosolana la adresa secretarului de stat) discutiile si nu am vazut nicicand o astfel de exprimare in postarile dumneavoastra. Aveti destule lucruri \"cu miez\" sa ne spuneti, care ne intereseaza. Haideti sa lasam pe om sa faca treaba si pe urma sa spunem ceva.Va multumesc!
florin
Membru
2007-08-07

\"AM TRIMIS LA BRASOV SITIATIA GRNERALA PRIVIND SITUATIA PRESCHIMBARII \" Solicitam precizari si explicatii clare: de ce la Brasov si la cine? De ce nu pe SITE-UL SSPR la SITUATIA PRESCHIMBARII si la Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din Decembrie 1989., spre avizare. Trebuie cumva ca sefii BNR respectiv Bucur,Duta Curta,Maior si Bebe Ivanovici sa supervizeze aceste liste . Organul consultativ legal al SSPR,domnule Puiu Fesan este COLEGIUL CONSULTATIV AL REVOLUTIONARILOR care poate fi convocat ori de cite ori situatia o cere. Va rog sa intrati in legalitate si sa convocati Colegiul Consultativ! Astept punctul de vedere al dumneavoastra,al forumistilor si raspunsul concret al dumneavoastra domnule Puiu Fesan.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-07

Domnule ministru secretar de stat Fesan. si eu sunt de parere ca exprimarea dvs. legata de \" trimterea la Brasov a situatiei\" este una foarte ambiguua.Poate va-ti grabit si de aceea nu ati fost destul de explicit. Cum , la fel, nu ati fost clar cand ati facut referire la faptul ca doar doi revolutionari au incalcat art.8 din lege. Doi din cati, dintre cei care au luat noul certificat, dintre toti care au depus dosasre de preschimbare?V-as ruga sa reveniti si sa clarificati. Si de ce la Brasov, la Brasov unde?
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-07

Totodata v-ar reaminti ca pe acest portal, la sectiunea TOTUL DEPRE REVOLUTIE...am postat, special pentru dumneavoastra , lista cu impostorii de la Brasov. Nu ati avut nici o reactie. Sunt ziarist si imi asum intreaga raspundere pentru lista asa cum imi asum si denuntul penal facut impotriva fostului maior de securitate , NICOLAE PARASCHIV, tortionar, inclusiv al unor revolutionari brasoveni, si care si el revolutionar , cu certificat pe L42 si are dosar depus pentru preschimbare, avizat de nimeni altul decat de Dorin Lazar Maior. Vi se pare corect?
ada
Membru
2007-08-07

Prima surpriza prorogarea termenelor.PNL-ul vrea ca revolutionarii sa fie masa de manevra electorala?Sau doresc sa stranga fonduri cat mai mari ptr. campania electorala locala si parlamentara?Daca noul ministru dorea preschimbarea certificatelor avea timp sa o faca pana la 31.03.2008.Dar interesul domniei sale probabil este altul.Voi ce credeti?
marilen
Membru
2007-08-07

cred ca la brasov este administratorul acestui portal. dar de ce nu publica aceste date pe site sspr? nici eu n-am inteles acest aspect. asteptam publicarea celor promise. si raspunsuri la intrebarile Mariei.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-07

Dumneavoastra, domnule
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-07

Domnule GEORGE COSTIN,sunt dintre cei care doresc o reforma a miscarii revolutionare,m-am saturat sa vad in frunte,oameni certati cu legea,impostori,si securisti,dragi revolutionari adevarati,haideti sa punem umarul la reforma miscarii.DUMNEZEU SA NE AJUTE.Din Sibiu va salut cu respect.Sucuturdean Nicolae.tel:0741539392.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-07

Dumneavoastra, domnule Fesan, sunteti ardelean, din Sibiu: Eu sunt ardeleanca, din Arpasul de Sus, acelasi judet. Ardelenii de aici si din Tara Fagarasului sunt oameni dintr-o bucata. Ei nu au putut fi ingrnunchiati nici de rusi, nici de comunism , nici de Dej, nici de Ceausescu nici de Iliescu. As vrea sa cred ca sunteti si dvs. dintr-o bucata. Dar demonstratia trebuie sa o faceti dumneavostra.
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
Inapoi la pagina principala