Home |Initiatori |Eroi |Arhiva presa |Documente |Asociatii |Legislatie | Forum | Predecesori |Linkuri | Contact
.
Inregistrare
Login Inapoi la pagina principala
Forum / Totul despre Revolutie si revolutionari
Mesaje
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
marilen
Membru
2007-08-11

si eu sint asentimentul celui care mai demult a postat parerea lui ca cei care au lucrat in MInisterul de interne,aparare si securitate nu merita nici un certificat. ei erau la servici si erau obligati sa fie alaturi de popor.totusi cu toata admiratia mea pt cutean nu pot sa nu-l condamn ca el a fost primul ministru sspr care a avut grija ca primii trecuti de comisia sspr pt preschimbarea certificatului sa fie si cei din armata,politie,securitate., restul care au mai trecut,au trecut pe banda rulanta si creindu-se precedentul.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

a inceput sa fie chemat si anchetat la securitate in toamna anului 89 de catre zelosul servitor al regimului comunist,maiorul de securitate Nicolae Paraschiv , anchete in timpul carora Boaca nu s-a sfiit, in ciuda amenintartilor cu moartea, sa spuna ca va iesi in strada sa manifeste impotriva regimului opresiv si criminal, daca brasovenii se vor mai revolta, ca in noiembrie 87.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

Urmarea a fost ca securistul Paraschiv l-a lasat fara loc de munca pe Boaca, refuzand sa-i dea acestuia o adeverinta prin care anchetatul sa-si motiveze absentele de la locul de muca la care nu se putea prezenta fiind chemat, sau adus cu forta ,la ancheta la Securitatea din Brasov.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

E limpede ca securistul revolutionar Paraschiv urmarea astfel ca, odata rams fara loc de munca, fapt care s-a si intamplat, lui Boaca fiindu-i desfacut contratul de munca din motive disciplinare - absente nemotivate- lit. i, fapt ce nu i-a mai permis reangajarea in alta parte, sa il trimita in puscarie .
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

praful s-ar fi ales de Boca si de familia sa dac nu venea Decembrie 89.Si asta nu este tot. Tortionarul revolutionar securist PARASCHIV ocupa in prezent si functia de SECRETAR AL PRIMARIEI BRASOV, A DEPUS LA DOSARUL SAU DE CONCURS PENTRU OCUPAREA ACESTUI POST DE INALT FUNCTIONAR PUBLIC O DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE CA NU A FACUT POLITIE POLITICA!!!!
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

ce aveti de spus domnule DORIN LAZAR MAIOR? Desi stiati cine si ce a facut Paraschiv, pentru ca v-au spus de nenumarate ori si Boaca si alti revolutionari anchetati de Paraschiv nu ati miscat un deget. Nici cand eu vm-a cerut , nu odata, sa facem publica lista cu impostorii si tortionarii de la Brasov - pentru ca exista dovezi nu ati vrut sa faceti acest lucru. Atunci am depus eu denunt penal impotriva lui Paraschiv, cu acte si probe, v-am spus acest lucru, si tot nu ati vrut sa faceti nimic.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

Ba da, ati facut, v-ati asmutit gorilele impotriva mea si ati dat ordin , din puscarie unde va aflati, sa fiu exclusa din asociatie.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

Sa nu credeti ca SORIN BOCA este singura victima a lui Paraschiv. mai sunt si alti revolutionari de la Brasov care au fot anchetati la fel de dur la securitate de maiorul securist, revolutionar tortionar secretar ,Paraschiv. Si nu numai revolutionari si alti brasoveni, chiar femei.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

Astept acum domnule Dorin lazar Maior ca dvs. si gasca de mnemernici care va stau in preajma sa va repeziti la mine cu tot \"armamentul \"din dotare: laturi, minciuni, injuraturi, etc. Cred ca cel mai nimerit ar fi sa inceapa LEXUS , alias POPA. El are mana facuta, ca tot a fost in echipa cu Paraschiv.
dany
Membru
2007-08-11

In privinta Portalului,cand e vorba de adevar vs.ticalosie,minciuna,duplicitate,mai suntem si noi.Le-om suci unora mainile,oricat ar fi de \"facute\".Pentru tine e dificil ca esti chiar din Brasov.Fa ceva cu probele alea,altfel ne trezim cu un nou \"coleg\",ca si asa sunt destui
severin stratu sv cv
Membru
2007-08-11

Buna ziua doamnelor (Marilen si Maria)! ca vad ca doar dumneavoastra ati ramas la datorie si in weekend. Sunt in asentimentul dumneavoastra ca cei de la Interne, Aparare, Securitate n-au ce cauta printre revolutionari. Recent, am putut sa deslusesc mai bine cum au stat lucrurile, spre exemplu, aici pe plan local, vazand imagini video si foto din acele timpuri mi-am dat seama ca cei care erau printre noi in uniforme faceau un grup distinct. Zilele acestea i-am intrebat pe unii direct fara nici o jena :\" de ce nu apareti pe imaginile filmate de atunci?\" si \"de ce erati un grup de militari toti intr-o camera a consiliului local(de fapt si in fotografiile care se gasesc ii vedem izolati, facand bisericuta separata, gata oricand de a lucra la doua capete in functie de ce turnură ar fi luat evenimentele)\". I-am intrebat :\"de ce v-ati ferit de camera video? ca doar nu va era frica ?erati la revolutie!\" raspunsul a venit \"pai noi ne cam feream ca nu voiam sa fim vazuti\" dar acum nu se feresc sa-si preschimbe certificatul care nemeritat l-au obtinut pe legea 42. Va dau perfecta dreptate! Si cand am fost mai suparat le-am spus in fata unor fosti apvisti ca am fost in tabere diferite si asa trebuie sa ramanem! Cu toate ca unii ,fara nerusinare, vor sa se infrupte din drepturile revolutionarilor. Au fost si situatii izolate dar putine cand intradevar unii din ei au fost pe aceeasi lungime de unda cu revolutionarii. Dar si in astfel de situatii, raman incertitudini si desi nu-mi place sa judec asa, ma intreb care ar fi fost reactia lor daca lucrurile ar fi stat invers, adica noi sa fim reprimati si chiar pe o perioada scurta comunistii \"aia rai\" sa fi ramas la putere(ca de fapt comunistii mai blajini ling si acum la ciolane). Pana la urma asta e viata si a fost poate nesansa lor ca la momentul respectiv erau inregimentati in institutiile respective(militare sau de reprimare). Ar trebui sa-si accepte soarta si pentru ca asupra lor planeaza uneori si cea mai mica incertitudine, sa aiba bunul simt sa faca pasul inapoi.
CaluCC
Membru
2007-08-11

Domnule ministru,sper ca nu ati uitat promisiunea facuta la Sibiu legata de publicarea certificatelor emise in monitorul oficial.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

domnule Severin aici nu e vorba de o imbranceala intre oameni in troliebuz, aici e vorba de tortionari nerusinati care au anchtata si chinuit oameni, e vorba despre faptul ca ai sunt \"revolutionari\" cu acte in regula desi au totrturat oameni inainte de 89 si, poate si in dec. 89. E vorba de ceva foarte grav, atat de grav incat nici nu am cuvinte sa spun. Vorba lui Boaca, ma scuzati : \" Se pisa cainii pe mormintele victimelor din decembrie 89 si nimeni nu spune cine i-a ucis si securistii care ne-au chinuit pe noi si familiile noastre se pisa acum si ei pe pe noi!\"
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

APEL CATRE TOTI REVOLUTIONARII ADEVRATI CITITI CU MARE ATENTIE POSTARILE FACUTE DE MINE LA PAG.43,44 SI 45. ASTEPT REACTIILE BRASOVENILOR, IN SPECIAL , DAR SI ALE CELORLALTAI FORUMISTI!
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

A P E L catre toti revolutionarii adevarati si, in specila catre revolutionarii brasoveni de buna credinta: CITITI CU MARE ATENTIE POSTARILE MELE DE LA PAGINILE 44 SI 45 DESPRE TORTIONARUL SECURIST REVOLUTIONAR NICOLAE PARASCHIV. DIN DOCUMENETE OFICIALE DE LA CNSAS REZULTA CLAR CA ACESTA A FACUT POLITIE POLITICA CHIAR SI IMPOTRIVA UNOR REVOLUTIONARI BRASOVENI ADEVARATI. Astept reactii, comentarii si ,poate, informatii in plus.
10555
Membru
2007-08-11

una persona de pe forum a devenit foarte grijulie cu rev da in gat imostori eu personal am avut o discutie cu el si ma trimis sa ma plimb sau poate se arenja sa tac ca blochez legea poate se pune de un consilier naspa daca devine nici nu uit de discutie mama acuma are si frati peste tot parca ar fi organizatia din care eu facem parte ca vice secretar director dracu stie ce mai eram??????????
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-11

STIMA SI RESPECT PENTRU DOAMNA MARIA PETRASCU. DUMNEZEU SA VA CALAUZEASCA IN ACTIUNILE DUMNEAVOASTRA DE AFLARE A ADEVARULUI. NU CEDATI.
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-11

Pentru a putea sa ne debarasam de acesti securisti si comunisti cu functii in PCR trebuie sa cerem raspicat ca: CNSAS sa faca verificari in regim de urgenta la cei suspecti si mai ales la ofiterii acoperiti,caci acestia manevreaza miscarea revolutionara,dealtfel ca multe alte domenii din Romania.Trebuie sa cerem ca legea lustratiei sa mearga pina la toti secretarii UTCsi PCR si la toti cei cu Stefan Gheorghiu.Toti cei care au gresit sa plateasca conform legii.
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-11

Domnule DANIEL PERJU .Poate nu aveti timp sa cititi toate postarile dar va repet ca: intra f. putini revolutionari Sibieni pe forum ,eu am facut atit cit am putut ,mai mult va sugerez sa apelati la Domnul Ministru FESAN PUIU NICOLAE deoarece dinsul are posibilitatea, si stie pe cine sa contacteze pentru a elucida acest caz.
10555
Membru
2007-08-11

dany tel sau mail scuze nu gasesc pe forum????????? se pare ca stam foarte aproape
marilen
Membru
2007-08-11

Maria ne poti spune care sint faptele pe care i le reprosezi lui Maior? ai facut parte din asociatia lui?
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Fac un apel catre voi,fratii mei din Sibiu asa cum sunteti cu partile voastre bune,foarte bune,considerate mai putin bune. AJUTATI-MA pentru clarificarea tuturor aspectelor in cazul BANCIU NICOLAE; cu depozitii,marturii despre ce s-a intimplat in Sibiu in 17-21 21 si dupa; vorbiti si despre zonele unde s-a tras in voi,perioada, persoanele ranite si decedate,despre revolutionarii retinuti. Unde au fost dusi securistii retinuti in Sibiu? Ced s-a facut cu persoanele care au executat foc asupra voastra din dotel si au fost prindse? Ciu au fost predate sau de cine au fost preluate. Cititi va rog atent depozitiile din Documente portal si ajutati la reconstituirea adevarului. Va multumesc pentru sprijinul pe care sper sa il primesc de la voi.Daniel Perju
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

marlen, daca incerci sa rememorezi postarile pe care le-am facut pe acest forum , si la acesta sectiune si la celelalte, o sa-ti aduci aminte care sunt vinovatiile lui dorin lazar maior. sunt multe , dar cele mai grave tin de faptul ca in asociaitie a tolerat si tolereaza tortionari si impostori de care se foloseste , nu singur, prin mijloace diverse , pornind de la santaj,amenintari, bataie, etc Sotul meu si cu mine am fost membri in asociatie de pe vremea cand el nu era presedinte, O mostra de cum a folosit Maior miscararea revolutionara poti avea daca intri pe google si tastezi marius petrascu. vei gasi acolo date despre o mare porcarie a lui maior care , fiind pe atunci deputat PSD, dupa ce intrase in parlament pe listele partidului ROMANIA MARE, a \"varsat \" toti revolutionarii din asociatie, fara sa le ceara acceptul , la PSD, inclusiv pe sotul meu, care era deja decedat de un an. Mai vrei argumente? Mai am.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

precizez, Marlen, ca era de notoritate publica atunci, asa cum este si acum, ca sotul meu, ziaristul MARIUS PETRASCU era un opozant constant si un critic permanent al PSD-ului, inca de pe vremea cand acesta se numea >FSN sau PDSR. Afront mai mare nu putea sa se aduca memoriei sale dact sa il \"verse\" Maior in PSD.
dany
Membru
2007-08-11

Buna seara! 10555,te rog sa ma scuzi dar nu deslusesc ce ai spus in cuprinsul postarii.Care scuze,la ce te referi?Mailul meu nu e secret,il stie tot Portalui: dany2007ro@yahoo.com
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

:: Economie :: Politica :: Social :: Sanatate :: Actualitate :: International :: Cultura :: Sport :: Monden :: Auto :: IT&C :: Juridic :: Comunicate Presa Cursul valutar XAU 49.7592 0.24% USD 2.3286 1.10% EUR 3.1890 0.59% Toate valutele Convertor valutar Newsletter Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri infoPortal zilnic prin email Email Cum vrei sa primesti stirile? HTML Text Program TV 22:00 PM Animal Planet: Politia veterinara din Houston 22:15 PM Antena 1: N-am uitat ce ai facut asta-vara 21:15 PM Eurosport: Snooker: Mastersul de la Shanghai, China 21:45 PM HBO: Piratii din Caraibe 2: Cufarul mortului 22:00 PM MTV: Bam\'s Unholy Union 20:30 PM Pro TV: Soldati de rezerva 22:10 PM TVR 1: Top super-hit Programul TV pe Bascalie.ro 99 de morti si 272 de raniti pentru liberatea poporului roman Tribuna Sibiu - Vineri, 23 Decembrie 2005 Istoria Revolutiei sibiene Paradoxal, ne aducem aminte de ei doar la ceas aniversar. De multe uitam ca lor le datoram libertatea de care ne bucuram cu totii, de 16 ani incoace. In prag de sarbatori, Tribuna va aduce, mai vie poate ca niciodata, povestea unui decembrie insangerat, pe strazile Sibiului. Zeci de oameni au murit atunci, aproape 300 au fost raniti. Sibiul a platit libertatii un tribut greu. Tribuna va prezinta astazi povestea acelor zile de foc, intr-un amplu material documentar realizat cu sprijinul Asociatiei \"Sibiu-Decembrie *89\", care ne-a pus la dispozitie toate datele necesare. Pe 20 decembrie 1989, la Intreprinderea \"Balanta\", muncitorul Pettofi Ferdinand ii inmaneaza un manifest lui Iacob Marius Florin, pe care acesta din urma il face public. Mircea Bozan de la Tehnica Noua confectioneaza manifeste anticeausiste pe hartie fotografica, iar acestea sunt distribuite in noaptea de 20 spre 21 decembrie in Sibiu. In noaptea aceleiasi zile, la IUPS Sibiu, maistrul Fesan Puiu Nicolae aduna 81 de oameni in sectia 100 si impreuna multiplica textul si intoneaza cantecul \"Desteapta-te Romane\". El ii organizeaza pe oameni pentru a iesi in strada a doua zi. Adio, U.T.C. In dimineata zilei de 21 decembrie 1989, Iacob Marius Florin se urca pe bancul de lucru, rupe in public un teanc de carnete U.T.C. si striga \"Ceausescu e terminat!\". Strungarul Lantos Vasile aprinde o lumanare pe strung in memoria victimelor cazute la Timisoara si lanseaza lozinca \"Nu va fie frica, Ceausescu pica!\". La ora 8:30 urmatorii muncitori de la Intreprinderea \"Balanta\" se aduna in fata intreprindetrii si incep marsul spre libertate: Achim Dana Georgeta, Barbu Gheorghe, Belciu Adrian Ion, Bobes Ioan, Boncea Vasile, Bortes Nicolae, Burta Ioan Mircea, Buta Ioan Calin, Cioconea Miron, Constantin Calin, Dobre Iuliana, Frolich Adolf, Gandila Mircea, Gandiu Marioara, Iacob Marius Florin, Iftinca Ovidiu, Istrate Gheorghe, Lantos Vasile, Neamtu Dumitru, Pascaru Mihai, Pascaru Daniel, Papara Nicolae, Pascu Victorita, Petterfi Ferdinand, Petrescu Constantin, Prisca Ioan, Secasan Vasile, Telceanu Dan, Topea Vasile, Ungureanu Marcela. Desteapta-te Romane! La ora 8:50, in fata magazinului Dumbrava, Fesan Puiu Nicolae si Oana Ioan impreuna cu un grup de 26 de persoane merg in jurul rondului de flori si incep sa cante \"Desteapta-te Romane\" si sa strige lozinci impotriva lui Ceausescu si de solidaritate cu protestatarii din Timisoara. Componenta grupului a fost urmatoarea: Cosma Ioan Oprea, Grommes Martin, Lupea Ioan, Szasz Tiberiu, Tabrea Elena, Popa Pavel, Parvu Aurelian, Bulancea Dragos, Hanea Mircea, Vasiu Marius, Barbos Dan, Opris Ioan, Barza Doina, Giurca Ioan, Filimon Ioan, Corlaciu Aurel, Banciu Dumitru, Vintila Vasile, Moga Teodor,Cojan Alexandru, Bischin Ion, Hodina Victor, Costea Vasile, Baciu Calin Tudorel, Fuzesi Atila si inca o persoana in varsta al carei nume nu este cunoscut. Au intervenit fortele de represiune, demonstrantii au fost batuti, imprastiati si Oana Ionut arestat. Grupul de la \"Balanta\" merge spre Piata Mare, cantand \"Desteapta-te Romane\" si strigand lozinci impotriva lui Ceausescu si de solidaritate cu protestatarii din Timisoara. In drumul lor acestia au chemat la lupta muncitorii de la \"IPL\", \"Mecanica\" si \"IRES\". Acestia nu s-au putut alatura fiind incuiati in hale, iar portile intreprinderilor zavorate la ordinul conducerii de partid. In fata Liceului \"Gheorghe Lazar\" sunt batuti, arestati si imprastiati de fortele de represiune. Sunt arestati Constantin G. Calin, Pascaru Mihai, Pascaru Daniel, Frohlich Adolf, Catalinoiu Ioan. Piata libertatii La ora 9:10, grupul din fata magazinului \"Dumbrava\" si grupul celor de la \"Balanta\" se intalnesc in Piata Mare in fata statuii lui Gheorghe Lazar si incep sa scandeze lozinci. Dupa putin timp au venit fortele de represiune cu doua masini ARO si o Dacie si au arestat trei tineri. Militienii din ARO albastru aresteaza trei persoane si parasesc Piata Mare, Dacia intra in plin in protestatari si pleaca in mare viteza. ARO gri nu a pornit si este intors de multime cu rotile in sus. O tanara i-a dat foc, iar soferul este salvat de Fesan Puiu Nicolae cu inca un cetatean si dus intr-o curte pentru a nu fi linsat. La ora 9:30, Piata Mare a devenit primul spatiu castigat al democratiei si libertatii din Sibiu. Militarii din Piata Mare La ora 10:20, Piata Mare era plina de demonstranti care intonau \"Desteapta-te Romane\" si dansau \"Hora Unirii\". De la UM 01512 sosesc 120 de militari inarmati cu munitie de razboi, condusi de mr. Cristian Teodorescu. Ei iau un dispozitiv de lupta cu fata spre cofetaria Perla, in fata restaurantului Dunarea. Militarii sunt intampinati cu ostilitate de multime. In componenta dispozitivului militar erau doua grupuri distincte, tineri imbracati in uniforma kaki si un alt grup compus din persoane mai in varsta, imbracate in uniforme militare fara grade si epoleti, si cativa civili. Cel de-al doilea grup era separat de primul si nu era subordonat comandantului dispozitivului. La un moment dat, comandantul a dat comanda \"foc in plan vertical\". Primul grup de militari au tras cate 30 de cartuse la foc automat in aer. In acelasi timp, militarii celui de-al doilea grup l-au impuscat mortal pe Mititelu Ioan si au ranit alte doua persoane. Apar trupele Ministerului de Interne - Batalionul de Securitate si pompierii. Sunt aruncate grenade lacrimogene iar pompierii incearca sa imprastie multimea cu jeturi de apa, fara succes. Zeci de revolutionari se organizeaza si formeaza prima coloana care se deplaseaza pe strada \"Nicolae Balcescu\", spre Comitetul Judetean de Partid. La Universitate sunt intampinati de soldati cu caini si arme. Barajul este rupt iar multimea ajunge in fata judetenei de partid. Aici se striga lozinci si se incearca fara succes un dialog cu cei din interior. Revolutionarii nemultumiti pornesc spre zonele industriale pentru a scoate in strada cat mai multi oameni. Sapte morti in prima zi de lupta La ora 15:00 demonstrantii au strapuns ultimul baraj al fortelor de represiune de la Blocul Plomba si au ajuns in fata cladirii Militiei, unde au cerut eliberarea celor arestati. In urma dialogului avut cu colonelul Rotariu Iulian, seful Inspectoratului Judetean M.I., s-a format un grup de sapte persoane printre care Tanase Adrian, Cazan Liviu, Fesan Gheorghe Doru, care au verificat existenta arestatilor in cele doua cladiri. Nu au fost gasiti retinuti. Manifestatiile au continuat in oras pana seara tarziu. La ora 21:00 demonstrantilor din fata Militiei li se alatura si un grup de la Uzina Mecanica Marsa. Cativa oameni din multime au incendiat 14 autoturisme, multe dintre ele apartinand cadrelor M.I., dupa care au incercat sa forteze intrarea. O parte a militienilor si securistilor din cladire deschid focul asupra multimii. Ranitii sunt transportati la spital. Bilantul negru al primei zile a Revolutiei sibiene este de patru morti si sapte raniti. Militia in flacari In dimineata zilei de 22 decembrie 1989, oamenii din intreprinderi au iesit organizat la manifestatii odata cu coloanele de demonstranti din cartiere, avand ca destinatie Militia si formand la ora 10 in fata Casei de Cultura a Sindicatelor o adunare de zeci de mii de manifestanti. In acest moment, armata din Sibiu a pactizat cu revolutionarii. La propunerea lui Sucuturdean Nicolae si a catorva tineri printre care Niculescu Teofil, Sporis Adrian si Chirila Marius, directorul institutiei monteaza pe copertina cladirii o statie de amplificare si se organizeaza o adunare populara. Aici iau cuvantul Sucuturdean Nicolae, Maxim Aurel, preotul Streza Nicolae, profesorul Marginean, profesorul Mihon Constantin, Zaporojan Adrian. Ei au invitat cate zece reprezentanti de la fiecare intreprindere pentru a forma noua conducere a judetului. La Militie, cateva mii de oameni cer arestatii si iau cu asalt cladirea. O delegatie de revolutionari printre care Stanciu Dorel, Pitco Marius, Rusu Ioan Gheorghe, cu acordul comandantului militiei intra in cladire, controleaza dar nu gaseste arestatii, acestia fiind eliberati in ziua precedenta. In jur de 20 de manifestanti au patruns in curtea militiei infruntand militienii inarmati, iar Dan Toader s-a dus lt.col. Gheorghe Padineanu care era la comanda militiei si i-a propus sa scrie o pancarta mare care sa invite la dialog. Padineanu a fost de acord si pancarta a fost scrisa pe loc de catre militienii din incinta, pe cateva cearseafuri. Toader si Padineanu au expus pancarta la etajul superior al cladirii militiei, multimea a aclamat, apoi huiduielile au reinceput. La scurt timp a inceput sa se traga, mai multi civili au fost impuscati, militia a fost cuprinsa de flacari iar dupa mai multe ore, unii militieni supravietuitori au fost dusi impreuna cu alti suspecti capturati de revolutionari la unitatea militara, unde au fost retinuti. Forumul Democratic al judetului Sibiu La Casa de Cultura a Sindicatelor a luat fiinta Forumul Democratic al judetului Sibiu, prima formatiune politica ce a stipulat in platforma-program primele elemente care puteau asigura democratia, respectiv demisia lui Ceausescu, desfiintarea rolului conducator al PCR, alegeri libere si separare puterilor in stat. Din conducerea Forumului Democratic al judetului Sibiu s-a format Comitetul de Aparare, compus din Streza Nicolae, Stoica Cornel Constantin, Stratulat Emil, Dragu Ioan, Tuturea Moise, Bucur Mircea, Munteanu Liviu, Gavrea Ioana, Mitea Ioan Luca, Furdui Doina, Moldovan Alexandru, Cacoveanu Ovidiu, Stefan Ioan, Gradinaru Mircea, Oprea Mircea, Avram Vasile, Petcu Decebal si colonelul Craciun Stefan care a fost adus de Cacoveanu Ovidiu pentru protectia comitetului. Crearea acestei formatiuni politice coincide ca moment cu fuga lui Ceausescu si capitularea militiei din Sibiu. Aceasta este insa si ora la care s-a deschis focul si a inceput macelul care a durat pana in primele zile ale anului 1990. FSN-ul de la Sibiu In jurul orelor 12:30, parintele Streza a plecat sa aduca in scop de protectie un reprezentant al armatei iar o ora mai tarziu a plecat in acelasi scop si Cacoveanu Ovidiu. Grupul care a constituit Comitetul de Aparare s-a baricadat pana la ora 14:30 in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor. Membrii Comitetului de Aparare au intentionat sa se instaleze la fostul Consiliu Judetean PCR dar la insistenta colonelului Craciun au fost condusi in incinta Casei Armatei. La refuzul conducerii Garnizoanei de a trimite o forta de protectie, parintele Streza Nicolae cu un grup de revolutionari a ajuns la Consiliul Judetean PCR. Din acest grup au facut parte Stuparu Dan, Cruciat Iuliana, Toader Dan, Bucataru Costel, Lantos Vasile, Gavozdea Adrian, Craciun Petru, Horumbete Ioan, Septilici Gheorghe, Stoiculescu Constantin, Nedelcu Constantin, colonelul Bajenaru Grigore si colonelul Bajenaru Petru. Comandantul garnizoanei, colonelul Dragomir Aurel, impreuna cu colonelul Craciun Stefan au reusit sa desfiinteze cele doua grupuri revolutionare de conducere constituite la Casa Armatei, respectiv la fostul Consiliu Judetean PCR, care au condus judetul in perioada 22 - 24 decembrie. S-au alaturat Comitetului de Aparare Luca Adrian Radu, Zaporojan Adrian, Moldovan Alexandru, Hanea Aurelian, Ghib Doina, Septilici Gheorghe, Lazar Eugen, Nedelcu Ioan, Gavozdea Andrei, Bleahu Dumitru, Solomon Dumitru, Oprisiu Gheorghe, Constantin Calin, Tisher Gabriel, Soaita Lucian, Ungureanu Ion. Astfel, in dimineata zilei de 24 decembrie au fost arestati Streza Nicolae si Stuparu Dan si au dezarmat toti revolutionarii din grupul Streza. In cazul grupului constituit la Casa Armatei, in ziua de 25 decembrie, colonelul Dragomir Aurel a organizat un puci sub amenintarea armelor, impunand o noua conducere a Comitetul de Aparare, sub denumirea Consiliul Judetean al Frontului Salvarii Nationale. Din acesta noua structura au facut parte urmatorii revolutionari cuprinsi si in vechea organizatie de conducere: Maxim Aurel, Lantos Vasile, Bajenaru Grigore, Popa Liviu, Ghib Doina, Stoiculescu Constantin, Oprea Mircea si Bucataru Constantin. Dosare nefinalizate dupa 16 ani In momentul in care reprezentantii Asociatiei Sibiu Decembrie s89 au intocmit acest istoric, nu erau elucidate faptele care au generat lupta dintre fortele armatei si militiei/securitatii din Sibiu si desfasurarea ulterioara a evenimentelor. Cele doua dosare ale Revolutiei sibiene aflate pe rolul instantelor militare nu sunt finalizate la 16 ani de la aceste evenimente.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

mutumesc domnule Scutudean pentru vorbele bune. daca vom fi fara teama , Dumnezeu ne va ocroti si ne va ajuta in demrsuile noastre de a arata care sunt impostorii si tortionarii. Daca vom fi ezitanti nu vom putea avea nici un rezultat fiindca cei cu care ne luptam abia asteapta sa simta ca ne temem.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

danny, 1o55 vrea numarul tau de mobil. am vorbit cu el la telefon, se scuza ca nu prea stier sa scrie cum trebuie pe calculator si ar vrea sa ia legatura cu tine pentru ati spune niste lucruri foarte interesanate.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

scuze, voiam sa spun 10555
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Dany: iti dau un sfat;stai cit mai departe de secretarul unui presedinte care se spune ca isi ridica o vila prin Bucuresti; presedintele ca presedintele dar timpul tau este pretios pentru a-l pierde cu 1o555. Analizati prima expunere Sibiu. Astept si presedintii pe care dealtfel ii apreciez.Salutari la toti si noapte buna.
DANIEL PERJU
Membru
2007-08-11

Nr. 1/2007 – Sesiunea ştiinţifică “Armata în Revoluţia din Decembrie 1989”
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

dmnule perju, cred ca ar fi ineresant si cazul totionarului securist NICOALE PARASCHIV, din asociatia de la Brasov. Ce ziceti?
dany
Membru
2007-08-11

Multumesc din suflet,domnule Perju.Atentia prieteneasca pe care mi-o acordati ma onoreaza.
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-11

Domnule DANIEL PERJU,va spun cu toata raspunderea ca ce ati postat dumneavoastra despre scurtul istoric al revolutiei Sibiene este facut de as. Sibiu Decembrie 89 si are unele inexactitati si chiar minciuni in favoarea unor persoane,trbuie luat in considerare declaratiile personale date procurorilor militari si documentele intocmite de SRI,de comisia parlamentara de studiere a evenimentelor dec.89 care se gasesc si la IRRD si la SSPR,si nu in ultimul rind probele concludente ca:poe,filme ect.
dany
Membru
2007-08-11

10555,nu am nimic impotriva ta si a nimanui dar onestitatea domnului Perju imi impune sa-l iau in seama nu orbeste ci ca pe un sfat cu adevarat prietenesc.
dany
Membru
2007-08-11

Maria Petrascu,iti multumesc mult si as regreta daca aceasta situatie delicata creata prin asocierea postarilor ar aduce fara intentie atingere credibilitatii tale.Trebuie sa se stie ca esti un om onest si curajos,pentru ca acesta este adevarul
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

danny, nu inteleg ce are onestitatea mea cu postarile. esti cam neclar in ce spui. nu inteleg nimic. , mi se pare foarte bizar
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-11

fca din nou un apel pentru cei care vor intra de dimineata pe forum. citit cu atentie postarile mele de la sectiunea Totul despre revolutie si revolutionari, pag 44,45,46.astept opiniilie tuturor si, in special pe cele ale revolutionari brasoveni adevarati. Noapte buna.
dany
Membru
2007-08-11

E foarte simplu,Maria.Cand domnul Perju mi-a atras atentia sa fiu rezervat,se afla intercalata o postare a ta prin care imi explicai ca 10555 doreste sa ma sune,ca ai vorbit cu el la telefon.Aceasta coincidenta poate crea aparente nedorite si daca nu am fost foarte clar,chiar imi pare rau,nu a fost cu intentie
10555
Membru
2007-08-12

alo domnule daniel perju cine isi ridica vila eu sau MUSCALU sia ridicat deaja si nu ma mai face secretar sau ce dracu vrei tu acuma de dai ranit de soarta cine tia baghat tote prostile despre mine MUSCALU CUMVA SAU AI UITAT CAND AM SPUS CA MA DUC CU DOSARUL LUI MUSCALU LA PARCHET sa stau linistit ca blochez legea te supara ca dupa ce rev din bucuresti au inceput greva ai aparut si tu
10555
Membru
2007-08-12

credeti in lup poate s-ia lepadat parul dar naravul ba da in toti brasov sibiu timisoara dar in ograda lui nu se uita sa nu uiti ca am fost primul care a facut ceva in sensul imostorilor
icohalm
Membru
2007-08-12

Bravo Maria! Ai curaj! Sa-i vedem pe prea plinii de personalitate revolutionari Brasoveni cam cum vor reactiona. Se vor face ca ploua?
icohalm
Membru
2007-08-12

Domnule Perju, am observat o prima inadvertenta. In articolul reprodus, scrie: \"In acelasi timp, militarii celui de-al doilea grup l-au impuscat mortal pe Mititelu Ioan si au ranit alte doua persoane.\" Daca-l cautam Eroi, pe portal, vom gasi urmatoarea explicatie: \"Mititel Ioan ( 292 ) Profesie: Lacatus la Cooperativa Progresul Data nasteri: 01.02.1955 Locul nasterii: Sibiu Calitate: Erou Martir Data mortii: 21 decembrie 1989, ora 10: 00 Locul mortii: Sibiu, in drum spre Spitalul Judetean Cauza: Impuscat in hemitorace in Piata Republicii Vinovati: Elevi de la Scoala de Ofiteri de Infanterie\". Cine sunt cei care au gresit, ziaristii (respectiv revolutionarii) sau procurorii? L-au impuscat indivizii mai in varsta din grupul al doilea sau elevii de la Scoala de Ofiteri de Infanterie Sibiu?
marilen
Membru
2007-08-12

Maria ce ai facut cu datele despre acel tortionar?
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

marlen, am facut ce trebuia facut, dansul abia incepe, o sa vedeti ce va urma. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat si mi-a dat puterea sa am rabdare , sa persisit in demersul meu , sa nu dau inapoi si mai ales ca m-a eliberat de frica.sa ma intelegeti bine nu vreau sa ma raazbun pe nimeni , vreau doar sa se faca un pic de dreptate. Daca si voi ati avea curajul sa mergeti la lupta deschisa cu ticalosii, impostorii, tortionarii si cu cei care ii tin in brate ne-am simiti cu totii mai liberi si am avea constiinta impacata fata de cei care nu mai sunt sau cei care au fost schiloditi in decembrie 89 pentru ca si noi sa fim liberi.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

ATENTIE!!!! PENTRU CEI CARE CARE, DIN DIFERITE MOTIVE , NU AU INTRAT INCA PE PORTAL LA ACEASTA SECTIUNE. Va rog cititi toate postarile mele de la paginile 44 si 45. TORTIONARUL SECURIST , MAIORUL PARASCHIV NICOLAE, REVOLUTIONAR CU CERTIFICAT, SIN BRASOV,A FACUT POLITIE POLITICA INAINTE DE 89. EL A ANCHETAT MULTI BRASOVENI INCLUSIV \"COLEGI\"DIN ASOCIATIA DE LA BRASOV CONDUSA DE DORIN LAZAR MAIOR. IN CURAND VETI AFLA MAI MULTE DETALII. ASTEPT SI PARERILE REVOLUTIONARILOR BRAASOVENI ADEVARATI CARE NU SE TEM SI VOR SA SE AFLE ADEVARUL!
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

ICOHALM , TU ESTI DE LA BRASOV, IL CUNOSTI PE PARASCHIV SI STI ,LA FEL DE BINE CA MINE CA ACESTA ESTE UN TICALOS NERUSINAT.
10555
Membru
2007-08-12

oare cine lea dat certificate de rev(teroristilor dupa spusele lui DP de la rubrica documente impostorilor si neamurilor )CI NE ????????? NU CUMVA PRESEDINTI DE ASOCIATI CARE ACUMA CAUTA SA SE SPELE PE MINI TIMP DE 17 ANI AU FACUT CE AU VRUT NU CA ACUMA NU FAC TOT LA FEL dar sa strans surunu salut ma duc la o bere in parcul carol
10555
Membru
2007-08-12

daca maistrul era terorist avem o mare problema cu armata care a tras in nestire in tot ce misca da nai cum sa sti DP DOAR ESTI DIN PLOIESTI
FOX
Membru
2007-08-12

SALUT ! Vad pe aici numai vorbarie ! Vorbarie goala ! Portalul asta e un fel de \"Groapa de gunoi Glina\" unde fiecare isi varsa ce are mai urat .... Barfe ...... Intrigi ...... Un singur lucru ma intereseaza domnule Ministru : cat va dura si legea asta minunata ??? tot 17 ani ???? ca si legea 42 ???
FOX
Membru
2007-08-12

VREM SA SE AFLE ADEVARUL !!!! VREM DREPTATE !!!! DAAAAAAA !!!!! Dar cu ce pret ????? Sa ajungem \"calcati de lift pe strada ???\" Nu multumesc !!! Nimic nu ramane nepedepsit pe lumea asta - veti vedea ......
B.IONEL
Membru
2007-08-12

Bravo Maria Petrascu,va sustinem si facem apel la toti revolutionarii adevarati sa va sprijine,numai asa vom avea constinta impacata.DOAMNE, DESTEAPTAI PE REVOLUTIONARI.
B.IONEL
Membru
2007-08-12

Domnule FOX ,pe cei ce cauta dreptatea,DUMNEZEU II IUBESTE,si asta e deajuns.
piraniea
Membru
2007-08-12

10555 acvaticul acela da eu mai putin. Tu ai fost cumva vicepresedinte in asociatia lui Muscalu? daca da de ce nu ai facut ce erea de facut in perioada cat ereai vicepresedinte?---daca nu ,scuze. ps : o postare mai veche, afirmai ca ai participat la o sedinta de dat declaratii, ai dat cumva si fam. M? daca , da ?!! cand ai gresit?sal
B.IONEL
Membru
2007-08-12

Si daca vor icerca numai, macar se va sti de unde vine necazul si cu siguranta nu vor scapa nepedepsiti,ne-am pregatit si noi sa stiti.
piraniea
Membru
2007-08-12

aloo domnul VICEPRESEDINTE [10555] SANDUUUUU. in prezent mai deti aceasta functie sau te-ai certat cu presedintele tau. lasa vila nu ne intereseaza.concret si postari clare nu anapoda sau in doi peri.
piraniea
Membru
2007-08-12

FOX Membru 2007-08-12[ postare nu miroase prea bine.,,,,\' nik nou !!??sper sa fi inteles eu gresit pote te contrazice , LEX
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

domnule b.ionel, mutumesc de urari. Eu cred ca multi dintre cei care posteaza aici, si la fel de multi dintre cei care nu stiu de acest forum sau nu se pricep sa intre pe el nu realizaaza un lucru simplu. adevarul , deconspirarea tortionarilor, securisti, activisti, militieni, oricare ar fi ei de catre cei ce ii stiu va usura nu doar constiintele tuturor celor nevinovati,. Ci va permite si usurarea muncii celor de la SSPR , care astfel vor tria mai repede dosarele si vor putea sa grabeasca eliberarea certificatelor de revolutionar.
B.IONEL
Membru
2007-08-12

Si apoi odata pornit bulgarele,domnule FOX nu se mai opreste pina in vale si aduna toate gunoaele,mai devreme sau mai tirziu vor veni la putere si oameni care vor respecta legile,si vor cauta la CNSAS ,in LUSTRATIE,vor cauta voia lui dumnezeu si vor face dreptate in spiritul legii.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

daca, de pilda, la asocitaia din brasov sunt mai bine de o suta de impostori si tortionari, despre care se poate dovedi ca asa este, locul lor la trierea de la sspr nu ar fi luat de revolutionarii adevarati, oameni simpli, care tac acum pentru ca se tem ca nu vor mai lua noul certificat?In ultima vreme presedinti de asociatii sau altii din conducerea acestora tot le spun oamenilor sa taca, sa nu faca valuri, ca se blocheaza sau anuleaza legea. o gaselnita ordinara aruncata ca poamenii sa taca. iar cei care spun sa se taca isi fac linistiti mendrele, impreunaa cu impostorii sau tortionarii. Asta este!
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

piraneia si altii, nu-l mai luati in balon pe 10055 sau pe altii care nu se prea pricep sa tasteze. nu asta e important, important e ca omul vrea sa discute si sa spuna ce crede, daca nu are dreptate poate fi contrazis cu argumente , nu cu imbranceli. lasati-i si pe cei care nu stiu prea bine sa tasteze sa spuna ce gandesc. e un forum de discutii, nu un loc in care se intra cu legitimatie de VIP!
B.IONEL
Membru
2007-08-12

Acesti impostori sunt dupa chipul si asemanarea lui Ceausescu,se cred instalati pe vecie,Ceausescu daca se retragea mai repede nu patea nimic,asa si acolitii lui daca ar avea taria sa se retraga ar gasii circumstante atenuante.
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

buna FOX, esti mai nou -vechi pe aici se pare. daca ti ti-e frica sa nu te calce liftul pe strada stai baiete acasa, sub plapuma dar ai grija ca plapuma sa fie sub pat, patul in beci, iar usa beciului zavorata si cu mascati in fata. probabil ca as ai stat si in 89!
B.IONEL
Membru
2007-08-12

Asa este doamna Petrascu,asa este dragi revolutionari adevarati,multi dintre noi vor ramine fara certificat din cauza ca locrile vor fi ocupate de securisti,comunisti si impostori.CU SIGURANTA LOCURILE SUNT LIMITATE.mai mult ne va critica presa din cauza lor.
piraniea
Membru
2007-08-12

DOAMNA MARIA PETRASCU nu m-am facut inteles probabil .mai pe romaneste: A aparut un\'\' nik \'\'nou si mie mi sa parut postarea lui ca si amenintare din partea lui . adresata cui? !! celor care lupta pentru adevar, [va aflati printre ei militand pen . dreptae] coincidenta cam bizara nu vi se pare?recititi va rog postarea lui \'\' fox\'\' mai atenta si mie tare i-mi este frica ca are o tinta precisa.
piraniea
Membru
2007-08-12

in privinta lui 10555 va rog . fiti sigura ca umbla pe calculator , cu mult , mult mai bine ca mine . de intrbarile puse lui poate sant mai directe dar va rog sa urmariti ca nu voi ramane fara replica Sandu stie sa raspunda si ma va face \'varza\' sau va spune ca nu a avut anturaje cu Muscalu fiind VICEPRESEDINTE in organizatiea pe care EL ACUM O NUMESTE ;; asaciatie familiala; [ asta intro postare mai veche] intrbarea erea ce sa intamplat intre timp. mai este sau nu VICEPRESEDINTE . salutari si sa n-e pazim colegi care sant amenintati
piraniea
Membru
2007-08-12

. salutari si sa n-e pazim colegii care sant amenintati . aviz amatorilor TERMINATI CU INTIMIDARILE. NU TINEEEEE.
B.IONEL
Membru
2007-08-12

Piranieia,lasai sa posteze asa o sa avem capat de acuzare,iar de gasit fi sigur ca o sa-i gasim,au spart baietii coduri sofisticate, iar adresa unui calculator nu o pot gasii?,ai incredere ca au ce invata de la noi,o s-ai trimitem acolo unde le este locul.
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-12

Domnule MINISTRU SECRETAR DE STAT FESAN PUIU NICOLAE.Sa fie pentru ultima data cind ma deranjati cu asemenia telefoane,am mai spus si repet,aveti justitia la indemina daca s-a postat ceva neadevarat sau nelegal despre dumneavoastra. Eu am curajul raspunderii .
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-12

Domnule BUCUR MIRCEA.Sa fie pentru ultima data cind ma deranjati cu asemenia telefoane,la fel va spun si dumneavoastra ca si domnului FESAN,aveti justitia la indemina. Daca s-a postat ceva nelegal sau neadevarat despre dumneavoastra ma puteti actiona in instanta.
10555
Membru
2007-08-12

se vede pirania ca umbli cu D P eu nu am fost nici vice nici secretar decat o sluga in asociatia muscalu ma rog o sluga mai aparte da tot sluga am fost daca crezi ca dadea o fonctie pe mana mea te inseli si tu si DP DAR SA REVENIM LA VILA asta face Dp minte mult si frumos eu vila doar in vise mam saturat cat minte sa spuna de unde stie sau a pus planul de supraveghre in aplicare doar se pricepe
10555
Membru
2007-08-12

pirania si orcine de pe forum eu nu ma ascund sub un nume de cod pe forum acest numar lam capatat in 1996 atunci a vrut muscalu sami treaca dosarul imi ispasisem pedepsa deal infruta direct timp de 7 ani
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-12

ATENTIE, REVIN CU APELUL CATRE FORUMISTI CARE NU AU INTRAT IERI SI ASTAZI PE PORTAL!!!!! Cititi va rog posTarile mele de la paginile 44 si 45 privind deconspirarea unui tortionar \"revolutionar \" din Asociatia BRASOV DECEMBRIE 89. Veti afla astfel cum a anchetat fostul maior de securitate NICOLAE PARASCHIV, inainte de 89. mai multi revolutionari brasoveni dar si pe altii. PE REVOLUTIONARUL SORIN BOACA , CE AVEA PE ATUNCI 2O DE ANI L-A BAGAT LA TERORISM FIINDCA ACESTA INJURA REGIMUL COMUNIST. Domnule ministru secretar de stat FESAN,va rog cereti de la CNSAS referinte
icohalm
Membru
2007-08-12

Draga Maria, nu-l stiu pe dl. Paraschiv decat din auzite. Am incredere in materialele publicate de tine sau de altii despre el si consider ca lucrurile stau asa cum le prezinti. Ce nu inteleg eu e faptul ca Primarul Brasovului, dl. Scripcaru, nu ia vreo masura punitive impotriva individului si continua sa defileze cu el in vazul lumii, desi seful sau de partid, dl. Presedinte Basescu, tocmai condamna comunismul in perioada respectiva si a facut din aceasta o cauza si un afis al mandatului sau. Chiar nu l-ai intrebat pe dl. primar ce opinie are in privinta trecutului secretarului institutiei pe care o conduce?
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-13

icohalm, cred ca ti/ai dat sema ca domnul primar Scripcaru nu are aceleasi preocupari cu domnul presedinte Traian Basescu. Domnul Scripcaru , cunoscut sub brendul @primarul gospodar# are treba cu asfaltatul si cu taitul copacilor. nu l/am auyit vreodata, desi este revolutionar, cel putin pe legea 42, sa aiba o pozitie publica privitor la securitate /securitsti, militie/ militieni, PCR/activisti, etc. L-am vazut in schimb la simulacrul de congres BNR din iulie, de la Brasov, alaturi de Dorin Lazar Maior, chestie ce m-a mirat foarte, pentru ca Maior a declarat public ca il sustine pe Iliescu. L-am intrebat icohalm pe domnul primar al Brasovului, Scripcaru, la o coferinta de presa, in primavara anului 2006, dupa ce securtistul Paraschiv Nicolae daduse concurs de ocupare a postului de secretar al Primariei Brasov, daca acesta a depus declaratie la dosarul de concurs privind faptul ca a facut, sau nu, politie politica,. si am primit un raspuns confunz. N-am vrut sa-l mai enervez pe domnul primar Scripcaru, care, nu-i asa, e ocupat cu asfaltul si transformarea copacilor in busteni , si am cerut eu de la primarie copie dupa document. am primit-o si ce crezi ca declara tortionarul revolutionar Paraschiv, coleg de asociatie xu domnul primar Scripcaru si subaltern al acestuia in primarie? Ca nu a facut politie politica. Atunci, vazand pana unde merge nenernicia si marsavia am depus denunt penal la parchet impotriva lui paraschiv. Asta este! Doamne ajuta!
MARIA PETRASCU
Membru
2007-08-13

scuze pt. greselile de litera si dezacordul gramatical din final. noapet buna. sa dea Dumnezeu sa incepa o saptamana in care firca sa dispara din oasele revolutionarilor adevarati si sa inceapa si ei sa spuna ce stiu despre adevar. Eu una merg inainte, asa cum i-am promis sotului meu, ziaristul MARIUS PETRASCU.
alexandru2006
Membru
2007-08-13

Dreptate si Onoare!Va salut pe toti,va iubesc pe toti cu bune si rele,prieteni sau dujmani,eu merg inainte indiferent cate piedici i-mi vor pune cainii de satanei care au impresia ca sunt mai tari ca noi,Nu uitati ca Dumnezeu ne lumineaza calea pe care trebuie sa o luam si voua va arata numai Prapastia,Mi-ati distrus Forumul,dar pot face in fiecare zi unul nou Javre de COMUNISTI CE SUNTETI!!!stiti voi la cine ma refer,voi muasca cu dinti din voi Satane......
alexandru2006
Membru
2007-08-13

Dreptate si Onoare!Bafta doamna Maria Petrascu,noi suntem alaturi de dv.si mai sunt si altii,nu au reusit sa ne omoare atunci nici dupa,avem noi grija de cojocul lor,nici in visele lor cele mai bune nu vor scapa de noi pentru ca ne-am unit fortele si acum ei sunt mai putini ca noi,va venim noi de hac Satanelor de Comunisti.
icohalm
Membru
2007-08-13

Ce ai patit domnule? Sa inteleg ca ti-au atacat pagina web?
akila
Membru
2007-08-13

Chestia cu atacurile asupra anumite site-uri este explicabila. Se pare ca cineva incearca sa blocheze accesul la anumite informatii. Ma refer la anumite documente care au fost postate si care arunca cateva semne de intrebare asupra anumitor institutii cu iz militar. Chestie de mentalitate comunista: interzicerea accesului la informatii, interzicerea comunicarii, motivat e faptul ca respectivii se pot organiza in grup diversionist catalogate ca dusman de clasa. Intrebarea se pune: cine si de ce. De ce, stim cu totii, acuma ramana cealalta intrebare: cine? Cine are tehnica si specialistii ca sa atace un site de pe un server aflat in afara granitelor? Cine are acces la serverele providerilor de pe teritoriul tarii noastre? Cine isi permite sa creeze programe care sa baneze accesul la anumite adrese www? Ce informatician ar face asa ceva?
akila
Membru
2007-08-13

S-ar mai putea spune ca a fost un Hacker, dar... nici un Hacker nu ar face asa ceva. Ce hakcer ar ataca un site de revolutionari? Mai ales ca pe acel site erau informatii care atacau structuri militare. Nici un Hacker nu ar ataca un astfel de site.
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-13

UNITIVA REVOLUTIONARI CU INIMA CURATA,nu lasati impostorii de comunisti si securisti sa-si bata joc de noi si de miscarea rvolutionara.NU VA FIE FRICA CACI DUMNEZEU ESTE DE PARTEA NOASTRA.Nu sunt asa puternici cum se cred,iar noi putem sa-i eliminam din rindurile noastre.Daca ne ataca portalurile ,putem trece in presa si televiziuni.DOAMNE AJUTANE.
mircea
Membru
2007-08-13

Atacurile asupra site-lor este realizata de pusti teribili care preiau stafeta de la altii, intrati acum in campul muncii. Site-le sunt poligon de instructie pentru pasionatii de tehnologia informatiei. Stati voi linistiti ca nu vehiculati voi informatie asa pretioasa, pentru a fi subminata. ARATATI-MI SI MIE O SINGURA INFORMATIE PRETIOASA LA VOI !!11
Sucuturdean Nicolae
Membru
2007-08-13

Cea mai buna informatie domnule Mircea este :ca am inceput sa ne unim impotriva impostorilor de securisti si comunisti,SI CA II VOM ELIMINA DIN RINDURILE REVOLUTIONARILOR CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU. AMIN.
FOX
Membru
2007-08-13

pentru MARIA PETRASCU ~ La revolutie nu am stat cu plapuma in cap si nici sub pat ! la revolutie aveam 19 ani si am iesit si le-am aratat degetul din mijloc pe strada militienilor (adica le-am dat muie) - Am vazut Jilava pe dinauntru si am simtit bastoanele lor pe carca ! Adica = RANIT SI RETINUT !
FOX
Membru
2007-08-13

Acum, la 37 de ani ma simt cu sufletul tradat ! E muuuuulta mizerie, prea muuulta mizerie in tara asta frumoasa ! Si-au batut joc de idealul nostru ! VOM MURI SI VOM FI LIBERI ! - asa era ............................... Si voi astia de aici - repede aruncati cu noroi - mai exact Maria Petrascu ! Mie nu imi e frica decat de Dumnezeu ! Ne zbatem sa aflam adevarul ! Ne zbatem ca pestii pe uscat, pentru ca rechinii stau in ape mult prea adanci si nu se lasa prinsi usor ! Habar nu aveti voi cat de adanca e treaba ! HA ! Ganditi-va la cat era de mare Titanicul ! Parea intangibil ! Si l-a scufundat un bloc de gheata - partea lui nevazuta ! Asa sunt si zdrentele astea care si-au batut joc de noi (militienii) : NEVAZUTE !!!! Cand imi carau militienii bastoane pe spinare ma injurau si ziceau : \"Fut....va neamu\' n gura : atentati la painea noastra ????? Cunosti tu Maria Petrascu ce inseamna bataia militiei ???? Esti doar tare in gura ca orice ziarist.........
Vad pagina : 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889
Inapoi la pagina principala